سلام
با این بازی کلی حال کردم ولی خوب مرحله ای نبود بهتر بود یعنی یه راسته خیابون همیطور آدم میکشتی !! :دی
خیلی خفن میکشه !
Printable View
سلام
با این بازی کلی حال کردم ولی خوب مرحله ای نبود بهتر بود یعنی یه راسته خیابون همیطور آدم میکشتی !! :دی
خیلی خفن میکشه !
این رو تست کنید واسه من هم اینطوری شد ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم بلاخره اینو بازی کردم .
بازی فوق العادست ...هیجانی که تو این بازی هست خیلی وقته که کمیاب شده ...
تو ماموریت دوم بازی که اون هیولا ها از سقف میریزن تو واقعا آدم از شدت هیجان بالا و پایین میپره .
من انگشتمو گرفته بودم رو R2 و همینجوری دور اتاق میگشتم و آدم میکشتم و لذت میبردم .
بازی برای من هم صدا نداشت
طبق معمول رفتم divaice manger و uniphom half modem رو disable کردم درست شد. مثل بازی call of 5
اون معموریتی که سوار هلکوپتر میشی باید چکار کنی هیچ علامتی روی نقشه زده نشده.
سلام این بازی ارزش وقت گذاشتن داره چون گیم اسپات نمره 8 بهش داده بگیرم یا نه
من تو صفحه های قبلی راهنمایی کامل گذاشتم.اگه بازم خواستی بگو میگمنقل قول:
بستگی به انتظارات شما از بازی داره. من به شخصه از این بازی خوشم میاد ولی اگه صفحات دیگه ی تاپیک رو بخونید، می بینید که بعضی ها خیلی بدشون اومده و بعضی ها هم خیلی خوششون اومده.نقل قول:
سلام
من این باز ی رو نصب کردم و بالاخره تونستم با موفقیت با بالاترین گرافیک ممکن اجرا کنم.
اما اینجا یه توصیه و یه نصیحت برای همه دوستان دارم که از تجربه شخصی خودم بدست اومده. هر وقت یه بازی رو نصب کردید و دیدید مشکل داره حالا هر مشکلی بیاد و بازی رو روی ویندوز 7 نصب کنید من با اطمینان میگم که مشکل حل میشه برای من تا حالا چندین بار این مشکلات با نصب رو ویندوز 7 حل شده . نمونش همین بازی یا x-men یا GTA IV و خیلی بازی های جدید دیگه. از این به بعد هم تصمیم گرفتم که بازی ها رو روی ویندوز 7 نصب کنم چون هم راحتره هم بهتر اجرا میشه و هم هیچ مشکلی پیش نیومده .(البته تا حالا برای من)
به نظر من هم ویندور 7 خیلی عالیه.خیلی برای بازی ها خوبه.منم دارم با این ویندوز بازی میکنم خیلی خوبه.نقل قول:
در ضمن برای اون دوست عزیز که میخواد بازی رو بخره به نظر من اگه حوصله شلوغی داره حتما بگیر.
آقا این غول پدر من در آورد.واسه شما چطور بود:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]