نه دوست عزيز اينو قبلاً هم گرفته بودم هر چند ديقه يه بار از فيلم جا ميمونه!نقل قول:
نه دوست عزيز اينو قبلاً هم گرفته بودم هر چند ديقه يه بار از فيلم جا ميمونه!نقل قول:
سلام, کسی زیرنویس فیلم In The Name Of The King: A Dungeon Siege Tale رو سراغ داره؟
درخواست زیرنویس Final Destination 2
فکر کنم دوستان این فیلم رو با زیرنویس داشته باشند؛ لطف کنند زیرنویس رو جدا کنید و زحمت آپلودش رو بکشند.
شدیدآ به این زیرنویس احتیاج دارم
یا حق
سلام. من خودم زیر نویس فارسی و انگلیسی فیلم محفل ققنوس هری پاتر را با فرمت str دارم اما چون فیلم در دی وی دیم چند تکه است نیاز به فرمت دیگه ای از زیرنویس دارم تا بتونم چند تکه اش کنم با vob sub کسی می تونه فرمت sub یا idx اونو بهم بده؟ دی وی دی من از کشور لبنان تهیه شده و فقط زیرنویس عربی داره. یکی لطفا کمک کنه. ممنون.
مثه اينكه اين تايپك كاملاً به درد نخوره!
اصلاً كسي پستا رو نمي خونه يا مي خونه و رد مي شه !
بابا من صد بار تا حالا درخواست زيرنويس دادم انگار نه انگار !
اونم فيلمي كه زيرنويسش هست(بروس توانمند)
مي رم فيلم زيرنويس كنم يكي مي آد ميگه اين فيلم زيرنويس شده(شب در موزه رو مي گم) هر چي تو اينترنت مي گردي نيست. خود اين دوستِ عزيز هم كه اصلاً همينو مي گه و غيبش مي زنه!
حالا شما بگيد تا حالا شده يه چيزي اين جا درخواست بدي و كسي عمل كنه! مگه اينكه يه زيرنويسي كه هزارتاش رو نت باشه!
سلام خدمت همه دوستان
وقتی امین جان در تاپیک اصلی گفتند که درخواست زیرنویس ندهید،به همین علت بود.چون هرکسی هر زیرنویسی داره و یا پیدا می کنه می ذاره.
از اول هم قصد داشتم این تاپیک را قفل کنم اما
هدف بنده هم از نگه داشتن این تاپیک این بود که کمتر توی تاپیک اصلی پست بی ربط داده بشه.گرچه که همه شاهدیم که باز هم رعایت نمی شه و در همان تاپیک هم پست درخواست داده می شه.
و
گذاشتم بمونه تا خود دوستان عملا ببیند که فایده ای نداره...
در هر حال با مشخص شدن وضعیت مدیریت هم پستهای اضافه اون تاپیک پاک می شه و هم این تاپیک بسته می شه..
از خویشتنداری و توجه دوستان ممنونم
Beautiful Creatures
The Dukes of Hazzard
Rise Blood Hunter
The Situation
Lucky You
I could never be Your Woman
Serendipity
Autumn in New York
Good Luck Chuck
Toolbox Murder
Shade
The Wisdom of Crocodiles
Knocked up
An Unfinished Life
Undisputed
Valley of the Wolves Iraq
Mozart& the whale
Mr.Woodcock
Falling in love
Broken
N (Io e Napoleone)
Gone Baby Gone
Run away Jury
A Man Apart
Six Days Seven Nights
Jeepers Creepers
Trapped
Lie With Me
We own the night
The Golden Compass
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
Halloween H20 Twenty Years Later
Halloween Resurrection
عسل بانو جان.... به نظر من اين تاپيک عاليه به شرطي که به درخواست ها جواب داده بشه!!!
ببينيد ، با اينکه در اينجا درخواست هست اما کسي به خودش زحمت نميده که زير نويس رو در اختيار همه قرار بده!! حالا به نظر شما اگر درخواستي نکنيم چطور ممکنه که خودشون هر زير نويسي پيدا کردند ، بيارن و دو دستي اينجا بزارن؟؟؟
بزارين يه آزمايش انجام بديم!!! من چند وقته دنبال يه زير نويس ميگردم که تو هر کامپيوتري پيدا ميشه اما رو نت نيست!!!!
هزار بار اينجا درخواست دادم اما جواب نگرفتم!!!
حالا جلوي شما دوباره در خواست رو ميدم!!! منتظر باشيم و ببينيم چند نفر حتي يه جواب به اين پست ميدن!!!
من زير نويس تايتانيک ، 3 ديسک رو ميخوام !!!
کسي ميتونه بهم بده؟؟؟
نقل قول:
سلام
خوب شما هم که حرف بنده را تکرار نمودید.
چون به درخواستها پاسخ داده نمی شه،هنوز هم در تاپیک اصلی درخواست ارسال می شه؛این تاپیک سودمند نیست.
در هر حال تا موقعی که این تاپیک هست،می شه درخواست زیرنویس داد
حالا من رو بن نکنین هان!!!! والا من قصدم از زدن این تاپیک خیر بود. میخواستم اون تاپیک که امین جان اینهمه براش زحمت کشیده یکم کمتر اسپمی بشه. همین. در ضمن من فکر میکنم همین الانم اگر اعضای فعال اون یکی تاپیک اینجا هم فعالیت کنن خیلی تاپیک خوبی میشه.
یکی از دوستان هم نسخه 3 سی دس تایتانیک رو میخواستن. عزیزم تو پست اول آدرس تاپیک چگونگی هماهنگی فیلم با زیر نویس هست. کار خیلی سختی نیست. ممنون.