نقل قول:
بله انگار اکثر این مدل گوشی این ایراد رو دارن
شما اگه بخوایین این گوشی رو با آخرین ورژن آپدیت کنید هسچ وقت نمی تونید 9.2 بکنیدش فقط همین 9.1 رو می تونید ارتقا دهید به ورژن 3.0633.69.00 که این آخرین ورژن هستش
Printable View
نقل قول:
بله انگار اکثر این مدل گوشی این ایراد رو دارن
شما اگه بخوایین این گوشی رو با آخرین ورژن آپدیت کنید هسچ وقت نمی تونید 9.2 بکنیدش فقط همین 9.1 رو می تونید ارتقا دهید به ورژن 3.0633.69.00 که این آخرین ورژن هستش
نقل قول:
خوب بود میگفتی میخوای چه اطلاعاتی از این گوشی داشته باشه تا بهتر کمکت میکردم به هر حال بله این گوشی دوربین دوم داره دوربین اولش هم 3.15 مگاپیکسله همراه با اتوفوکوس و فلاش مموری داخلی این گوشی 128 هست و سرعت پردازنده 369 و این گوشی هم وارد بازار ایران شده الان قیمت این گوشی دوروبر 460 هستش بازم اگه سوالی بود من در خدمتم
چرا من وقتی فایل نرم افزار مربوط به سیمبیان 9.1 رو ساین می کنم بازم نصب نمی شه؟
نقل قول:
میشه بگی چه برنامه ایی رو میخوای نصب کنی؟برنامه برای گوشی خودته یا نه؟راستی توی app mgr برو options رو بزن برو تو قسمت settings و گزینه اول رو به All تغییر بده و گزینه دوم رو به off تغییر بده در ضمن در مورد ساین کردن نمی دونم داری به چه روشی برنامه هاتو ساین میکنی اگه میخوای راحت تر این کارو بکنی بیا تو تاپیک هک اونجا چندین روش برای ساین کردن گفته شده که خیلی خیلی راحت تر میشه برنامه ها رو ساین کنی در ضمن من همه جوره در خدمتم.
موفق باشی:10:
ببخشید می شه یک آموزش تصویری از تعویض قاب این گوشی بذارین؟
آخه من رفتم یه قابه مشکی گرفتم. خوده فروشنده عوض کرد حالا دکمه هاش خیلی بده می خوام با اصلیش عوض کنم می ترسم بزنم بشکنمش.
ممنون.
نقل قول:
این چیزایی که بهت میگم رو رعایت کنی نیاز به آموزش تصویری نیست ولی اگه بازم دیدی تمی تونی چشم برات با تصویر میزارم.
کشویی گوشی رو بده بالا یعنی دکمه های گوشی رو بتونی ببینی.
حالا گوشیتو برگردون اون تیکیه ایی که میاد بالا رو اگه دقت کنی قسمت سمت راست و چپش 2 تا خار مانند هستش که یه تو رفتگی داره که میتونی یه انگشتتو بکنی توش حالا اول سمت راستی رو بکش به سمت بیرون محکم هم بکشی هیچی نمیشه بعد سما چپی رو حالا میبینی قسمت بالایی قاب دراومده حالا باید قسمت پایینی قاب رو همین کارو بکنی میدونم شاید زیا جالب توضیح ندادم ولی اگه بتونی قاب رو از بالا درش بیاری قسمت پایینیش زیاد کاری نداره اگه نتونستی بگو برات عکس هاشو بزارم
خیلی ممنون. تونستم بازش کنم.
حالا یه سواله دیگه. شما خودتون گوشی رو آپدیت کردید دیگه؟ چه فرق هایی داره و ارزش آپدیت کردن داره یا نه.
چون من یک عالم تم و نرم افزار روی گوشی دارم.
ببخشید که اینقدر سوال می کنم.
نقل قول:
این چه حرفیه من این تاپیک رو زدم که به سوال های بچه ها جواب بدم ( البته اگه بلد باشم ) شما 100 تا سوال بپرس تا جایی که بتونم کمکت میکنم.
خوشحالم که تونستی قاب رو عوض کنی.
در مورد آپدیت بله من به آخرین ورژن آپدیت کردم چیزه خاصی به گوشی اضافه نشد ولی احساس میکنم آنتن دهیش خیلی بهتر شده از اون زمان بازم دست خودته اگه گوشیت اذیت نمیکنه و یا مثلآ بعضی اوقات اس ام اس میاد ولی زنگ نمیخوره ( که مال من اینطوری میشد بعضی اوقات ) دستش نزن بذار همینطوری بمونه.
بازم در خدمتم
سرعت گوشی من خیلی پایینه!!!! طوری که وهتی دکمه منو رو میزنم 5 6 ثانیه بعضی وقتا طول میکشه تا وارد بشه
چیکارش باید بکنم؟!!!
نقل قول:
بیشترین احتمالی که میدم برای مموری کارتت باید باشه اولآ که مموری کارتت اصله یا نه؟بعد چند گیگ هستش؟حالا یه امتحانی بکن مموری رو در بیار حالا منو رو بزن ببین زودتر باز میشه یا نه؟به احتمال خیلی زیاد باید سریعتر باز بشه اگه همچین چیزی شد یه بار مموری رو اگه امکانش هست از طریق کامپیوترت فرمت کن یه بارم از طریق گوشی اگه باز هم درست نشد بدون مشگل ار مموری کارتته ( برای محض احتیاط یه بارم میتونی خود گوشی رو فرمت کنی ولی اگه اینکار رو کردی مموری رو در بیار موقع فرمت حالا وقتی گوشیت بالا اومد منو رو بزن ببین زود باز میشه یا نه ) راستی اگه خواستی فرمت بکنی مواظب باش بک آپ یادت نره و حتمآ خبرشو بده که درست شد یا نه