پس بالاخره رفتی ریاضی...نقل قول:
Printable View
پس بالاخره رفتی ریاضی...نقل قول:
سلام بچه ها!!!نقل قول:
ببخشيد كه چند روز نبودم
رفته بودم ((هشتمين همايش سالانه دانش آموزان برتر علمي كشور)) كه توي تالار علامه اميني، توي دانشگاه تهران بود.
من اونجا توي قسمت طراحي صفحات وب مقام سوم كشوري رو كسب كردم. اونم با چه امتيازي!!!
تيم اول: 97 از 100
تيم دوم: 94 از 100
تيم سوم (كه ما بوديم): 91 از 100
اون وقت تيم چهارم: 60 از 100
---------------------------------------
در ضمن رئيس روابط عمومي باشگاه هم اونجا بود
المپيادها تا روز 21 آذر، براي ثبت نام مهلت داره!!!
سلام خوبي؟نقل قول:
فكر كنم يه كم دير شروع كردي
اما هيچ اشكالي نداره
استاد من به نام آقاي آقايي، كه مدال برنز شيمي داشت، مي گفت: ((من از سال سوم شروع كردم به خوندن. ولي روزي 14 ساعت مي خوندم))
الان شما فقط سوالاي مرحله اول و دوم رو بگير و حل كن
يه كمي هم مورتيمر بخون
مهلت ثبت نام تا 21 آذر هستش
براي ثبت نام به مسئول ثبت نام مدرسه تون مراجعه كن
اگه تو تهران هستي كه بايد خودت بري باشگاه و ثبت نام كني
بچه ها من كه تهران بودم، دكترمير ترابي هم اومد توي سمينارنقل قول:
همون سرپرست تيم ملي المپياد نجوم
اون مي گفت: ((من نمي دونم شما چرا اين قدر به فكر مدال هستيد، اين مدال هيچي از مشكلات المپيادي ها كم نكرده، من كه دارم از اين طرف نگاه مي كنم مي بينم اين مدال هيچي نداره.))
به نظر من كسي كه از الان شروع كنهنقل قول:
اگه مثل خر بخونه مدال برنز رو مياره
و اين هم چيز كمي نيست
من خودم سوالاي زيست رو ديدم وتوي اون سوالاي انگليسي هم بودنقل قول:
آها راستي!!!
اونجا دو تا از بچه هاي المپياد زيست هم بودن
هر دوشون مدال نقره جهاني داشتند
از كشور كانادا
و يه نفر هم رتبه 14 كنكور بود
با همشون رفيق شدم
داشتن توي دانشگاه تهران بيوتكنولوژي مي خوندند
راستي
من كه گفتم توي مسابقه طراحي صفحات وب سوم شدم، تنديس و لوح تقديرمو از دست مهندس چمران گرفتم:
اشخاص برجسته سمينار:
1- آقاي سلوكيان: رئيس روابط عمومي باشگاه دانش پژوهان جوان
2- دكتر مير ترابي: سرپرست تيم ملي المپياد نجوم ايران
بهرام خردمند: مدال نقره جهاني زيست
سيد سامان ناظميان: نقره جهاني زيست
مجتبي شريف زاده: طلاي جهاني شيمي
دكتر منصوري: استاد نجوم دانشگاه صنعتي شريف
آقاي وصالي: استاد دانشگاه
مهندس چمران: برادر شهيد دكتر چمران
آقاي ذوقي پور: دبير كل برگزاري همايش
و ...
كه با همشون رفيق شدم و اكثرا ايميل و شمارشونو گرفتم
--------------------------------------------
در ضمن ما پنج شنبه با مجتبي شريف زاده كلاس المپياد داريم
اگه سوالي دارين بگين تا ازش بپرسم
باي
باشگاه دانش پژوهان جوان یکی از مجموعه های حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش، تنها مرجع برگزاری المپیادهای علمی کشور است که در هیچ نقطه ای از کشور شعبه نداشته و برگزاری هرگونه المپیاد توسط سایر موسسات آموزشی و آموزشگاههای علمی را به رسمیت نمی شناسد. نظر به اینکه در برخی موارد مشاهده می شود که برخی افراد سودجو با دادن وعده های کذب به بهانه های مختلف از ظرفیت المپیاد بهره جسته و از دانش آموزان در قبال ارائه خدمات وجه دریافت می کنند به اطلاع کلیه دانش آموزان و اولیاء گرامی می رساند: جهت شرکت در المپیادهای علمی (فرصت ثبت نام در اولین مرحله از مراحل المپیادهای علمی سال تحصیلی 87- 86 تا پایان وقت اداری، روز چهارشنبه مورخ 21/9/86 می باشد) به دفاتر مدارس خود مراجعه نمایند. ضمناً شرایط داوطلبان متقاضی المپیادهای علمی سال تحصیلی 87- 86 در بخشنامه ارسالی از سوی این باشگاه به سازمان آموزش و پرورش استانها که نسخه کامل آن درهمین پایگاه اطلاع رسانی قرار داده شده، تعیین گردیده است. هرگونه شرط دیگر که از سوی برخی از مؤسسات جهت بازار گرمی لحاظ و منتشر می شود، از نظر این باشگاه رسمیت ندارد. در انتها مجدداً تاکید می شود که این باشگاه تنها مرجع قانونی برگزاری المپیادهای علمی بوده و هیچ شعبه یا قراردادی با هیچ یک از مؤسسات که در این حوزه فعالیت می کنند، ندارد. روابط عمومی باشگاه دانش پژوهان جوان
بازم سلام
هفته پیش دکتر میر ترابی اومدند شیراز و دو روز فشرده کار کر دند . خیلی عالی بود. ایشون هم بسیار انسان خوب و خاکی و روشنفکری بودند. به نظر من اونایی که می خوان نجوم کار کنن حتما دکتر رو دعوت کنن به مرکزشون. فعلا خدا حافظ . درسا مونده.:20::20:
سلامنقل قول:
حالا در مقابل دكتر منصوري اصلا دكتر ميرترابي به حساب نمياد
دكتر منصوري استاد نجوم دانشگاه شريف هستش
بسيار انسان متفكر و خاكي هستش