آره ممنون سوالم اشتباه بود و درستت درد نکنهنقل قول:
ولی به خاطر این مدار 66.5 رو گفتم چون در این مدار ها خورشید حداقل یک روز طلوع نداره
یا بالاش به لبه ی افق مماس می شه
Printable View
آره ممنون سوالم اشتباه بود و درستت درد نکنهنقل قول:
ولی به خاطر این مدار 66.5 رو گفتم چون در این مدار ها خورشید حداقل یک روز طلوع نداره
یا بالاش به لبه ی افق مماس می شه
کجا بودین؟ چند روز هست که تاپیک خیلی سوت و کور بود!
چون تنها کسی که اینجا میاد اعصابه ملتوخورد میکنه و هیچی هم بلد نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تو هر صفحه 500 تا سوال پیدا می کنه منم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و وختی هم که من نیام اینجا سوت و کور می شه دیگه :31:! بزار مرتضی و محمد حسین یه کم استراحت کنن !نقل قول:
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-**-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
چند روزه خیلی خفن با کتابا درگیرم !:31: هنوز به هیچ جا نرسیدم :31: 0% پیشرفت !
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
سواالااا >>>
محور مغناطیسی چی بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سواله خارج از درس :31:
دوره ی گردش و... سیارات مهم هستن ؟؟؟؟ مثلا باید بدونم که عطارد / زهره و... تو چند روز یه دور دوره خورشید می چرخن یا اینکه چه قد طول میکشه تا یه بار دوره خوشون بچرخن؟[/COLOR](آخه تو اون قسمته ثوابت نجومی و فیزیکی این چیزا نیست !)
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-:40: AlL ThE Best :40:-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
نه. اون اعداد مورد نیاز رو تو المپیاد بهت میدن...
سلام دوست عزیز.
اینجا که چت روم نیست هر روز بیایم یه پست بدیم.اگه دوستان مشکلی دارند می پرسند ما هم جواب می دیم.تازه هموین جوریشم فکر کنم یکی از فعال ترین تاپیک های انجمن نجوم همین تاپیکه.
پرنیان جان سلام
محور مغناطیسیت رو متوجه نشدم.سوال دقیق تر هست یا نه همینه.؟
دونستن دوره گردش سیارت مثل دونستن جواب سینوس 30 درجه است.یعنی اگه بدونی خوبه اما اگه نمی دونی چندان هم تو امتحان تاثیر نداره.مثلا حتما دیدی که تو امتحانات کلاسها تو پا ورقی معلم یه سری درجه ها رو می ده و شما باید از اونها استفاده کنید .حالا اینجا عدد مهم نیست باید بدونید این چیز ها چه تاثیری دارند.
من که کار خاصی نمی کنم خسته بشم ... مرتضی جان رو نمی دونم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بزار مرتضی و محمد حسین یه کم استراحت کنن !
[QUOTE]محور مغناطیسی چی بود؟[/
QUOTE]
ببین ما دوتا محور برای زمین مشخص می کنیم ...یکی محورهای قطبی هستن که دوسرشون توی قطب جنوب و شماله .... یه محور دیگه هست که دوسرش تو دو قطب مغناطیسی زمین هست ... یعنی میدان مغناطیسی رو اگه یه دایره فرض کنیم که زمین رو پوشونه ، می بینیم که قطب های اون دقیقا روی قطب های زمین قرار نداره و با هم یه اختلافی دارن ...
به همین علت هست که شفق های قطبی رو در بهترین حالت می شه تو عرض های جغرافیایی نزدیک به قطب ها دید نه توی قطب ها .
قطب شمال مغناطیسی اگه اشتباه نکنم تو قاره ی آمریکای شمالی هست و قطب جنوبش هم تو اقیانوس هند باید باشه .
اگه یان موارد در مورد سیارات رو بدینی بهرته ... چون اینا جزو ثوابت نیست و بعضی جاها شاید مسائلی مربوط به اینها داده بشه ...
نیستااااااااااااا , یعنی نمی دن ! والا تا اونجایی که من دیدم تو اون سوالایه المپیادی (که بچه ها گذاشته بودن )نگاه کردم چیزی نبود !نقل قول:
سلام ,نقل قول:
امیدوارم حالتون خوب باشه . از راهنماییتون هم ممنونم :11:
راستی دوتا سواله دیگه هم دارم ....ممنون می شم کمکم کنین
1. تو کتاب گفته » گاه گاه زهره تا 16 برابر درخشانتر از درخشانترین ستارگان دیده می شود « حالا سواله من اینه که: به خاطره این گفته گاه گاه , چون زهره فقط وقتی تو نزدیک ترین وضعیتش نسبت به زمین قرار می گیره 16 برابر درخشانتر دیده می شه ؟ ( نمی دونم چه قد تونستم منظورمو برسونم ؟)
2.سواله ( تقریبا خارجه درس ) : چه طوری رونالد کارپنتر و ریچارد گلدستین تونستن با یه سری سیگنالهای راداری به زهره و مشاهده تغییری که توشون ایجاد شده بود سرعت چرخش سیاره رو به دست بیارن ؟؟؟؟:18: ( عجیبا غریبااا)اگه میشه ! یه کوچولو توضیح میدین برام ؟!
AlL ThE Best:40: :40:
1- نزدیکی یا دوری زهره یکی از فاکتور های مهم هست برای درخشندگی ولی هلال زهره و فاصله ی اونه رو هم باید در نظر گرفت و همچنین آسمون رو دیگه اون هم باید در نظر گرفت
2-فکر کنم از طریق اثر دوپلر یا همون تغییر طول موج در واحد زمان البته به این نکته دقیق نشده بودم حتما می پرسم
سلامنقل قول:
از شما هم ممنونم ...
خب تو کتاب هم نوشته از طریق اثر دوپلر ولی من اینو نمی فهمم که با چی؟ آخه چطوری ؟با این چیزا سرعتش رو و بعد هم دوره چرخشش رو بدست آوردن؟:18: اگه فرموله خاصی هست که با استفاده از تغییری که در طول موج سیگنال ها یه ....ارسالی به سطح سیارات این اطلاعات رو می شه بدست آورد بهم یاد بدین
[QUOTE=Mohammad Hosseyn;1747259]من که کار خاصی نمی کنم خسته بشم ... مرتضی جان رو نمی دونم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلااااااااامنقل قول:
محور مغناطیسی چی بود؟[/
QUOTE]
ببین ما دوتا محور برای زمین مشخص می کنیم ...یکی محورهای قطبی هستن که دوسرشون توی قطب جنوب و شماله .... یه محور دیگه هست که دوسرش تو دو قطب مغناطیسی زمین هست ... یعنی میدان مغناطیسی رو اگه یه دایره فرض کنیم که زمین رو پوشونه ، می بینیم که قطب های اون دقیقا روی قطب های زمین قرار نداره و با هم یه اختلافی دارن ...
به همین علت هست که شفق های قطبی رو در بهترین حالت می شه تو عرض های جغرافیایی نزدیک به قطب ها دید نه توی قطب ها .
قطب شمال مغناطیسی اگه اشتباه نکنم تو قاره ی آمریکای شمالی هست و قطب جنوبش هم تو اقیانوس هند باید باشه .
اگه یان موارد در مورد سیارات رو بدینی بهرته ... چون اینا جزو ثوابت نیست و بعضی جاها شاید مسائلی مربوط به اینها داده بشه ...
ممنون که توضیح دادین :11: ولی من هنوز خوب نگرفتم .... من اینو می دونم که قطب مغناطیسی تو قطب نیست و قطب شمال مغناطیسی زمین الان تو کاناداست (فک کنم ) و تغییر می کنه ....
می دونین ! من تو این جمله محور مغناطیسی رو نمی گیرم ! » محور مغناطیسی عطارد نسبت به محور چرخشش 7 درجه کج است ! « من می خوام بدونم محور مغناطیسی چه طوریه ؟ نمی دونم چه طوری بگم ؟ ببینید ما چه طوری الان بهمون بگن محور چرخش دقیقا می تونیم بگیریم یعنی یه تصویری ازش تو ذهنوم داشته باشیم ! من می خوام بدونم محور مغناطیسی چه طوریه ؟ همون خطوط مغناطیسیه خودمون نیست که ؟ همون که تو شکل 3-15 هست !(خیلی مسخره ست سوالم نه ؟!)
بازم ممنونم و شرمنده که این طوری سوال می پرسم .....
-*-*-*-*-*-*-
راستی فعلا دارم مدت چرخش و گردشو ...:31:سیاه هارو حفظ می کنم ولی مطمئنم یادم می ره تا .... .
:40:Best wIshEs 4 U:40: