استفاده من خیلی معمولیه و می خوام عمر طولانی داشته باشه ، مثل شبکه های ماهواره و شبکه های داخلی خودمون.
راستش من تعریف 40 اینچ پاناسونیک رو زیاد شنیدم.
Printable View
استفاده من خیلی معمولیه و می خوام عمر طولانی داشته باشه ، مثل شبکه های ماهواره و شبکه های داخلی خودمون.
راستش من تعریف 40 اینچ پاناسونیک رو زیاد شنیدم.
نقل قول:
اين سايز 46 خيلي بزرگه و حتما قيمتش هم بالا 4 ميليونه
قيمت سايز 37 يا 40 رو ندارين؟
بله 46 اینچ سونی بالای 4 میلیونه،نقل قول:
حدود4میلیون تا 4 میلیون و سیصد هزار تومن،به انصاف فروشنده بستگی داره،این دو مدل به خاطر ژاپنی بودن یه ذره گرون هستند،ولی مدلهای غیر ژاپنی این برند با همین سایز حدود 3میلیون دویست تا سه میلیون سیصد قیمت دارند. راستش الان قیمت ها رو به صورت دقیق ندارم
من برای خونه 3سایز 46 و 40 و 36 رو مناسب میدونم
46 برای پذیرایی
40 برای هال
36 برای هال و نشیمن های کوچیک مناسب هستند
البته اینها فقط نظر شخصی خودمه
پ.ن: توجه داشته باشید که همیشه LCD بزرگ هم خوب نیست.نمیشه واسه اتاق خواب یه 50 اینچ بزارید!
نظرتون درباره محصولات lcd شركت jvc چيه
ما يه ظبط jvc داريم كه خيلي خوب از آب درآمده اما با بقيه محصولاتش آشنا نيستم مخصوصا از نظر خذمات پس از فروش
كسي از اين lcd ها تا حالا داشته؟
عزيزان
براى مصارف عادى خانگى يعنى ديدن برنامه هاى Tv ، ماهواره و Dvd
در حد سايز 40 يا 46 چه چيزى را پيشنهاد ميكنيد؟ قيمت ها رو هم اطلاع داريد؟
آيا Lcd از لحاظ وضوح تصوير بهتر از پلاسماست؟
از نظر شفافيت چطور؟ اينكه رنگ مشكى خالص رو خوب نشون نميده چقدر تاثير داره؟
زاويه ديد و Response Time چى؟ Lcd انگار ضعيفتر از پلاسما بود تو اين دو مورد، الان بهتر شده؟
اصلا به چشم مياد اين تفاوتها؟
من خودم تمايلم به Lcd سونى هست. اينكه ميگن سونى همش مالزى ميزنه چيه؟ ژاپنى اصل چه مدلهايى در ايران هست؟
خيلى ممنون
همانند بسیاری از شرکت ها که تو ایران نمایندگی درست حسابی ندارند JVC هم نمایندگی مستقیم نداره.منم از مخصولات قبلی این شرکت راضیم.هنوز یه تلوزیون قدیمی این شرکت داره واسه ما کار میکنه. ولی ظاهرا این شرکت در زمینه LCD جزء بهترین ها نیستنقل قول:
برای این مصارف هم میشه LCD استفاده کرد هم پلاسمانقل قول:
با این تفاوت که LCD خیلی گرونتر از پلاسماست.
وقتی بحث وضوح تصویر پیش میاد باید دید ورودی تصویر تا چه اندازه کیفیت داره
مثلا آنتن یا DVD یا ماهواره واسه LCD یا پلاسما تفاوت تصویر زیادی ندارند چون از لحاظ کیفیت تصویری هیچ حرفی در برابر HD Video ندارند. دوستی می گفت اگر 10 دقیقه HD کنی و بعد بری یه کانال با کیفیت ماهواره رو رو همون LCD ببینی مثل این میمونه که داری برفک نگاه می کنی!
زاویه دید تو LCD اصلاح شده رنگ مشکی رو به خوبی نشون میده. شفافیت تو LCD بالاتره.وضوح و کیفیت تصویر بهتری داره.البته منظور من مقایسه یه LCD چینی با یه پلاسمای پاناسونیک نیست. در حال حاضر بزرگ ترین مزیت پلاسما،قیمتشه تا جایی که تو بعضی از مدل ها میشه با پول یه LCD سی و دو اینچ یه پلاسمای 50 اینچ خرید
اگه لپتاپ یا یه HD Player بهشون وصل کنی به چشم میاد. LCD شفافیت و وضوج تصویر بالا تری رو به نمایش میزاره
اگه پول دارید LCD بخرید
اون دو مدلی رو که معرفی کردیم رو فقط ژاپن میزنه
KLV-46X200A (تو ایران هست)
KLV-46X300A
پ.ن: (اون 46X سایزشه)
300A بهتر از 200A هست
با سلام
نظرتون درمورد lcd LG مدل 32LC7R چیه؟
این مدل رو میخوام بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید (32 اینچ(
نقل قول:این LCD فول HD نیست.اگر در آیند قصد استفاده از HD Video ندارید بخرید.نقل قول:
این هم مشخصات کامل این LCD:
Screen technology
LCD
Diagonal screen size
32 inch
Aspect ratio
16:9
Additional features
S-IPS LCD panel; 2007 XD Engine; 3D digital comb filter; 1080p-ready dual HDMI terminals.
Dimensions (HxWxD)
552.6 x 806.8 x 79 mm
Weight
10.7 kg
Audio
Surround effects
Surround Max
Total output power
7W x 2
Video
Video input
S-video, VGA, Composite video, Component video
Contrast ratio
10000:1
Additional features
1366 x 768 resolution; 450cd/m2 brightness; 5ms response time; 178-degree viewing angle; HD-ready.
کنتراست 1:10000خوبه ، 5ms هم response time هم خوبه.در کل کنتراست بالا و زمان واکنش تصویر کم دیگه تا حدودی حالت تبلیغاتی گرفته.همین قدر کافیه
سلام bad day
فکر کنم تو هم مشکل منو داری
منم تو این شکم که plasma 42 پاناسونیک رو بخرم یا lcd 40 سونی رو
تو هم اگه اطلاعات درستی پیدا کردی یا یکی رو خریدی یه پیغام بده
shenhaye_zaman تو هم مثل اینکه اینکاره ای ها!!!
:31:
تا 1500 یه مدل 32 تا 42 ایچی معرفی کنید
پاناسونیک باشه بهتره
فک کنم با این پول باید پلاسما بگیریم؟؟