ممنون دوست من.ولی اینو دانلود کردم...
on your mark رو گرفتم.ولی 88m بیشتر نبود. کاملش رو چطور میتونم داشته باشم؟کسی هست که کاملشو دیده باشه؟
پ.ن آره متوجه شدم که اشتباه کردم!:27:
ممنون دوست من.ولی اینو دانلود کردم...
on your mark رو گرفتم.ولی 88m بیشتر نبود. کاملش رو چطور میتونم داشته باشم؟کسی هست که کاملشو دیده باشه؟
پ.ن آره متوجه شدم که اشتباه کردم!:27:
«پونيو»، پويانمايي (انيميشن) سنتي ژاپني در كمپاني والتديزني بازسازي ميشود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين فيلم كه آن را هايائو ميازاكي، انيميشنساز با سابقه ژاپني كارگرداني كرده، براساس قصه كلاسيك «پري دريايي كوچولو» اثر هانس كريستين اندرسن ساخته شده است. والت ديزني هم در دهه هشتاد يك انيميشن موفق به همين نام، براساس اين قصه تهيه كرد. «پونيو» قصه يك ماهي كوچولو است كه ميخواهد تبديل به انسان شود و پس از دوستي با يك پسر بچه كه با مادرش در كنار دريا زندگي ميكند، با ماجراهاي زيادي روبهرو ميشود. اين فيلم، سال گذشته بيشترين تعداد تماشاچي را در داخل ژاپن داشت و لقب موفقترين اثر سال سينماي اين كشور را گرفت. نسخه جديد فيلم را «جان لستر» كارگرداني ميكند كه در كارنامهاش انيميشنهاي معروفي مثل «قصه اسباببازي» 1 و2 و «ماشينها» را دارد. او در يك گفتوگوي اينترنتي در باره كار تازهاش صحبت ميكند.
زيرا قصه و حال و هواي زيبا و بحثانگيزي دارد. ميازاكي قصه هانس كريستين اندرسن را به صورت داستاني تازه و امروزي در آورده و مسائلي مثل محيطزيست را در آن مورد بحث و بررسي قرار ميدهد. فيلم ميازاكي را خيلي دوست دارم. در دوراني كه انيميشنهاي سينمايي همه به شيوه كامپيوتري ساخته ميشود، خيلي جالب است كه او هنوز به شيوه سنتي و دستي كار ميكند.
- چرا قصد داريد «پونيو» را بازسازي كنيد؟
البته تفاوتهايي با آن خواهد داشت. بخشي از ماجراهاي قصه مربوط به خود ژاپنيهاست. اين بخشها در نسخه جديد حضور نخواهد داشت. انيميشن ما فيلمي خواهد بود كه تمام بچههاي دنيا را مخاطب خود ميداند. ولي حال و هواي كلي فيلم و نوع ساخت آن هم شبيه نسخه اصلي خواهد بود. در نسخه ما هم بحث حفظ محيطزيست مطرح خواهد شد.
نسخه بازسازي شده شما دقيقاً مثل فيلم ميازاكي خواهد بود؟
هنوز در اين باره تصميمي نگرفتهايم، ولي خيلي دوست دارم آن را به شيوه سنتي بسازم. هم تماشاگران و هم صنعت سينما بعد از پانزده سال انيميشنهاي كامپيوتري، دلشان براي انيميشنهاي سنتي تنگ شده است.
- انيميشن شما دستي خواهد بود يا كامپيوتري؟
بله. ديمون و بلانشت خيلي خوب به جاي پونيوي ماهي و دوست كوچولوي او صحبت كردند. خود آنها هم موافقت خودشان را براي همكاري دوباره اعلام كردهاند.
- در نسخه دوبله شده فيلم متديمون و كيت بلانشت به جاي دو شخصيت اصلي ماجرا صحبت ميكنند. اين دو بازيگر در نسخه بازسازي شده شما هم صدايشان را به شخصيتهاي قصه قرض ميدهند؟
فعلاً در اين باره تصميمي نگرفتهايم، ولي احتمال دارد كه اين فيلم هم باز سازي شود.
- «شهر ارواح» ميازاكي چند سال قبل اسكار بهترين انيميشن سال را گرفت. قصد بازسازي اين انيميشن معروف او را نداريد؟
هيچ وقت با اين نظريه موافق نبودهام كه تماشاگران- و به ويژه كودكان و نوجوانان- از ديدن انيميشنهاي سنتي و دستي خسته شدهاند، و يا دوست دارند فقط انيميشنهاي كامپيوتري را تماشا كنند. به نظر من اين كامپيوتري يا دستي بودن اين فيلمها نيست كه آنها را جذب تماشاي اين انيميشنها ميكنند، آنچه تماشاگران را جذب خود ميكند حرفي است كه قصه اين انيميشنها ميزند. براي آنها اين نكته مهم است كه شما داريد چهكار ميكنيد و اين كار را چگونه انجام ميدهيد.
- فكر ميكنيد تماشاگران امروزي از توليد يك انيميشن دستي جديد استقبال كنند؟
من و دوستانم در كمپاني والتديزني به اين نتيجه رسيديم كه وجود يك ديدگاه نو در اين مجموعه فيلم، لازم و ضروري است. همين مسئله باعث شد تا فرد ديگري كارگرداني آن را به عهده بگيرد.
- چرا سومين قسمت «داستان اسباببازي» را كارگرداني نكرديد؟
وقتي بچهها و خانوادههايشان از نسخههاي سه بعدي فيلمهاي انيميشن استقبال ميكنند، من چرا بايد مخالف آن باشم؟
- شما موافق هستيد كه انيميشنهاي امروزي به صورت سه بعدي توليد شوند؟
Original
Fake
جالبه :دی
ویرایش شد
من 3 تا از كارتون هاي ميازاكي رو ديدم
قلعه ي متحرك هاول. شهر اشباح و پرنسس مونوكه
كسي هست كه بتونه به من كمك كنه كه بقيه كارتون ها رو هم ببينم؟:20:
من اصولا اهل كارتون نيستم ولي ميازاكي تركونده:5:
توی صفحه اول همین تاپیک لیست کاملی هستش که بدردت میخوره
من خودم غیر از اینایی که گفتی Castle in the Sky , On Your Mark, My Neighbor Totoro, Ponio رو پیشنهاد میکنم بهت هرچند این سه تایی که دیدی بهترینهاش بودن از نظرم
همه ی کارتون هاشون محشره ولی مدفن کرم های شب تاب یه چیز دیگست!اسمش رو هم میگم اشکم در میاد!:37:
ولی من خودم عشق قلعه متحرک هاولم!10 بار بیشتر دیدمش ولی بازم دوست دارم ببینمش!
درود
اخیراً خبردار شدم که استودیو جیبیلی یه موزه تو "میتاکا" حومه ی شهر توکیو ژاپن داره
من تونستم کتابچه ی راهنمای موزه رو دانلود کنم
یه تعداد از عکسهای موزه رو برای ملاحضه ی دوستان می زارم:
کتابچه ی کامل راهنمای موزه رو با کیفیت بسیار عالی می تونید از اینجا دانلود کنید:
حجم 125 مگکد:http://rapidshare.com/files/303385561/Ghibli_Museum__Mitaka_-_Guidebook_2008-2009.rar
همینطور یه فیلم حدود یه ساعته هم از این موزه هست که زیرنویس درستی نداره... و توش موزه نشون داده می شه و با ایسائو تاکاهاتا هم مصاحبه می شه.
احیاناً اگه کسی فیلم رو هم خواست بگه لینک بدم.
من فقط میخوام یه چیز بگم بهترین انیمیشن ها رو داره من کلا باهاش خیلی حال میکنم ناسوسکا اسپیریت وی مونونکه و زمزه قلب هاش که همیشه ماهی یک بار نیگاش میکردم همین دیشب داشتم نیگاش میکرد دلم پر میزنه برای اینجور انیمه ها
Whisper of the Heart 1995
شیزوکو با دنبال کردن یه گربه چاق سفید به مغازه ای میرسه که یه گربه ی عروسکی به اسم بارون توجهش رو جلب میکنه
The Cat Returns 2002
هارو با دنبال کردن یه گربه چاق (Muta) مکانی بنام cat business office رو پیدا میکنه و یه گربه ی عروسکی به اسم بارون رو ملاقات میکنه و ...
بجز گربه ی چاق (که در اولی هم یه جا Muta نام برده میشه) ، بارون هم در هر دو یک شکل داره .
دلیلش رو دقیق نمی دونم ولی پیشنهاد میکنم هر وقت یه گربه ی چاق این شکلی دیدید قبل از اینکه دنبالش برید به عواقبش هم فکر کنید! :31:
کولاژ میازاکی + 25 :20: