مولینارو مرد برتر میدان لقب گرفت
مولینارو مرد برتر میدان لقب گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شروع فصل تا کنون بین مهره های بیانکونری یک بازیکن پیشرفت چشمگیر و بسیار درخشانی داشته، بازیکنی که در دیدار روز گذشته نیز به مانند یک قهرمان بزرگ در زمین حضور داشت و بهترین بیانکونری میدان لقب گرفت. این بازیکن به طور حتم کریستیان مولینارو است، مدافعی که پله های ترقی را به خوبی بالا می رود و با حضور مثبت خود در نتیجه گیری تیم تاثیر بسیار زیادی می گذارد.وی در بازی برابر اتالانتا برای تکمیل بازی خوب و درخشان خود تنها گل نزد و در صورتی که موفق به گلزنی نیز می شود بی شک یکی از زیبا و خاطره انگیز ترین دیدارهایش را به نمایش گذاشته بود. مولینارو به خوبی بازیکنان حریف را متوقف می ساخت و با سرعت بسیار بالا حمله یووه را سریعتر می کرد. بهترین بازیکن میدان در خصوص این دیدار با کانال یوونتوس گفت: خیلی راضی هستیم، به نظرم این دیدار یک بازی تماشایی بود و یووه شایسته پیروزی بود. مدافع ارزشمند بیانکونری ها درباره شوت دیدنی و زیبایش در دقایق ابتدایی بازی نیز می گوید: ان یک شوت با تمام قدرت بود اما فکر می کنم با دقت خوبی نزدم. من از اینکه چنین نتیجه ای را کسب کردیم خیلی خوشحالم و بازی و نمایش خوبی را ارائه کردیم که باعث خرسندی هواداران یووه شد، ما برابر یک تیم بسیار سخت بازی داشتیم و بسیار عالی بودیم و توانستیم امتیاز ارزشمندی را به دست بیاوریم. مولینارو در پاسخ به علاقه اش به ملی پوش شدن گفت: مطمئنا بله، این یک هدف بزرگ برای من است، اما فکر می کنم رقابت های اروپایی به من نرسد و من در یورو همراه تیم ملی نباشم. اما دوست دارم که به هدفم برسم، این ارزوی هر فوتبالیستی است. در هر حال می خواهم همراه یوونتوس به رقابت های اروپایی راه یابم .
صحبت های نیکولا
می دانستیم برابر یک اتالانتای بسیار خطرناک در المپیکو مواجه خواهیم شد، اما به نظرم تیم دل نری خیلی قدرتمند تر از انچه انتظارش را داشتیم در میدان حاضر شد. در میان مدافعین یووه نیکولا لگروتالیه با بازی خوب خود نگذاشت مهاجمین حریف دروازه بیانکونری را به خطر بیاندازند. نیکولا در گفتگو با کانال یونتوس اظهار داشت: در تمام طول هفته به همراه هم باشگاهی هایم تمرین سخت و منظمی را دنبال کردم، کیفیت بازی تیم های دل نری را به خوبی می دانستم و شناخت خوبی از این مربی داشتم. به خوبی می دانستیم که دل نری با پیچیدگی های زیاد رو در روی ما صف ارایی خواهد کرد. برای ما بازیکنان بازی در برابر تیم او بسیار مشکل است. خط حمله اتالانتا خیلی خطرناک بود و ما به خوبی مقابل انان مقاومت کردیم و این سه امتیاز بسیار ارزشمند و مهم بود. در حال حاضر یووه به بازی های خود ادامه می دهد و می خواهد روند رو به رشد خود را داشته باشد. ای کش بازی های بیشتری در خارج از خانه را می بردیم و به اینتر نزیک تر بودیم، امتیازاتی که در فلورانس و پارما از دست دادیم را دیگر نباید به راحتی از دست دهیم
افسوس دردناک از رفتن ندود
:13:افسوس دردناک از رفتن ندود :41:
عصر دیروز یوونتوسی ها شاهد پیروزی تیم محبوبشان بودند و در حالی که اکثر هواداران منتظر گلزنی ترزگه بودند هافبک پا به سن گذاشته بیانکونری ها در غیاب کامورانزی، صالح حمیدزیچ توانست گل سه امتیازی را به ثمر برساند که ارزش بسیار بسیار زیادی داشت. بازیکنی که در استانه خداحافظی از دنیای توپ گرد است در بهترین و اماده ترین شرایط به سر می برد و روز گذشته حاضرین در ورزشگاه شاهد بازی قدرتمند همراه با طراوت پاول بودند، او با این بازی ثابت کرد که همواره به دنبال جدال و مبارزه است. ندود در اخرین دقایق دیدار پس از به ثمر رساندن گل توسط مربی تیم رانیری تعویض شد اما به نظر می رسد وی زمانی که نزدیک راهروی خروجی می شده و شدیدا تحت محاصره خبرنگاران قرار داشته بدون انجام مصاحبه راهی رختکن شده و در این میان به ابراز احساسات هواداران نیز توجهی نکرده و سریعا از محل مسابقه دور شده است جووانی کوبولی در این خصوص گفت: ندود بهترین بازی را انجام داد، کمی عصبی بود زیرا همچنان مشکلاتی در خصوص تکل وی بر روی فیگو شنیده می شود و من از این بابت واقعا متاسفم. پاول برابر اتالانتا با گل خود هدیه که نیاز داشتیم را به بیانکونری ها اهدا کرد. او برای یوونتوس لازم و حیاتی است و روح بزرگ و قهرمانانه او برای ما یک نمونه به شمار می رود. پاول در طول بازی دیروز نشان داد که شدیدا به دنبال گلزنی است و از این بابت که او موفق به ثمر رساندن گل شد همگی خوشحال شدیم. ما منتظر گل او بودیم، او مانند یک قهرمان بزرگ درخشید و برای او خیلی خرسند هستم. پاول در حال حاضر فرم ایده ال خود را دوباره یافته و به خوبی بازی می کند و به زیبایی کار کرد و با شخصیت خاص خود در میدان حاضر شد. مدیر بانوی پیر به حمایت فوق العاده ندود نسبت به نوچرینو ،مولینارو و لگروتالیه نیز اشاره می کند: این ستاره بزرگ امسال تجربه و ارامش خود را در اختیار جوانی مانند نوچرینو قرار می دهد، ای کاش او تصمیم به خداحافظی نمی گرفت، بدون فوتبال و بدون گل او حال خوشی نخواهد داشت، می توانیم گل های زیادی از او ببینیم و همراه او راهی رقابت های اروپایی شویم. با امدن سال 2008 قرارداد او با یوونتوس به اتمام می رسد، اما زمان برای فکر کردن وجود دارد. ندود ادامه می دهد اما صحبتی نمی کند که می خواهد برگردد و گلزنی های خود را داشته باشد. به هر حال او ستاره جذاب برای تیفوسی های بیانکونری به حساب می اید و این مهره دوست داشتنی خود می داند که باید چه انجام دهد.نکته ای که در بازی یووه برای اتالانتا توجهات را جلب کرده، نمایش استثنایی و گلزنی عالی از هافبک 35 ساله ای است که چند ماه بیشتر به دوران بازیگری اش زمان باقی نیست، کسی از خداحافظی پاول خوشحال نخواهد شد، اینکه بازیکن بزرگ چک تبار بیانکونری ها به امادگی جوانی خود بازگشته و شادابی بازی او خط هافبک یووه را زنده کرده بر هیچ کس پنهان نیست، اما ندود با به ثمر رساندن گل خوشحالی نمی کند و جشن نمی گیرد، این مسئله دوستداران پاول را به فکر فرو برده که ایا او با ترک میادین سبز غمگین و افسرده خواهد شد؟ همه ستارگان روزی خداحافظی خواهند کرد، اما چهره هایی در جهان فوتبال وجود دارند که با رفتن انان و محروم شدن از هنر و درخشش انان افسوس می خوریم و پاول ندود بی تردید یکی از چهره های محبوبی است که با اویختن کفش ها دل بسیاری از هوادارانش گرفته خواهد شد
علاقه سیلوا به یوونتوسی شدن
علاقه سیلوا به یوونتوسی شدن
به زمان اغاز نقل و انتقالات زمستانی نزدیک می شویم و سران یوونتوس به فکر جذب ستارگان مورد نظرشان هستند. در حالی که مدیران بانوی پیر همچنان احتمال ترک تیاگو و المیرون را رد می کنند، خبرهایی از ارائه پیشنهاد مجدد سران یووه برای خرید گیلبرتو سیلوا به گوش می رسد. رانیری و مربیان باشگاه طی تابستان گذشته خواهان جذب این مهره توپچی ها بودند و ژانویه بهترین فرصت برای رسیدن به هدفشان خواهد بود. سیلوا در گفتگویی اظهار داشت: یوونتوس یک مجموعه عجیب و قدرتمند است که توان مانند جادو دارد، می توانم با کمال میل راهی تورین شوم. انها مرا می خواهند وباید برای رسیدن به یووه مدیران دو باشگاه مذاکراتی انجام دهند، وی در خصوص قرارداد نیز گفت: من مطمئن هستم توافق لازم حاصل خواهد شد. گفتنی است سیلوا در تیم ارسنال جایگاه ثابت و خوبی دارد و ونگر مربی انان اعتماد بسیار زیادی به این مهره ارزشمند دارد. با این حال قرارداد وی با توپچی های لندن تا پایان ژوئن 2009 اعتبار دارد و گفته می شود قیمت گیلبرتو 5 میلیون پوند اعلام شده است. با بازگشت فوق العاده بانوی پیر به میادین، احتمال جذب ستارگان فوتبال بسیار بیشتر از گذشته وجود دارد و یوونتوس با مهره های باارزشی که در اختیار دارد و بازیکنانی که به این تیم اضافه خواهند شد، دیدن بیانکونری ها در لیگ قهرمانان دور از دهن نیست و هواداران بیانکونری منتظر شکوه همیشگی یووه هستند.
ملبرگ در یووه نزدیک شد
خبرهای دیگری از خریدهای فصل زمستانی یوونتوس به گوش می رسد. گفته می شود بیانکونری ها می توانند ملبرگ، ده چلیه و ماکیزیو را جذب نمایند. از انگلیس خبر می رسد یوونتوس برای ملبرگ سوئدی بسیار جذاب است و مهره استون ویلا قصد ترک جزیره دارد و شهر شمالی ایتالیا می تواند مقصد بعدی این بازیکن باشد. ملبرگ از علاقه خود به یووه خبر داده و اظهار داشته یوونتوس باشگاه بسیار بزرگی است که می توانم با حضور در ان تیم به افتخارات زیادی دست یابم. گفتنی است مذاکرات مسولین یووه با سران استون ویلا نیز موافقیت امیز بوده وگفته های اخیر مربی استون ویلا که این مدافع 29 ساله می تواند تیمش را ترک کند، احتمال پیوستن این بازیکن به یووه را در ماه ژانویه بسیار بالا می برد. مدافع ارزشمند سوئدی نیز گفت: نمی توان به راحتی از پیشنهاد تیمی مانند یووه گذشت، به این تیم علاقندم و امیدوارم با توافق مدیران دو باشگاه راهی تورین شوم.همچنین احتمال بازگشت مارکیزیو به یووه نیز بسیار بالا است و او می تواد در صورت یار ازاد شدن زبینا راهی یووه شود. ده چلیه بازیکن سیه نا نیز مهره مناسبی خواهد بود و نظر مربیان بانوی پیر را به خود جلب کرده است. اما با وجود بازگشت فوق العاده ندود و دل پیرو به فرم ایده ال خرید هافبک از اهمیت گذشته خود در ماه ژانویه کاسته است و نگاه های معطوف جذب یک مدافع بزرگ است. به این ترتیب سران باشگاه با تمرکز بیشتر و فرصت کافی می توانند بازیکنان مورد نظر را در فصل تابستان به خدمت گیرند.