اااا
مگه فرق داره این که راحت نصب شد بدون هیچ مشکلی یعنی شما میگید مشکل از اینه؟
اخه من توی اموزش های که خوندم حرفی از ویندوز نبوده
یعنی من باید چه نسخع ای رو نصب می کردم؟
Printable View
اااا
دوست عزيز ... FPSCreator X9 نسخه اي از اين برنامه س كه روي ويندوز ايكس پي اجرا ميشه و همونطور كه از اسمش معلومه با Directx 9 كار ميكنه، سازنده ها بعد از اين نسخه، نسخه ي FPSCreator X10 رو درست كردن كه پيشرفت هاي چيم گيري در گرافيك بازي و هوش مصنوعي بازي كرد و همونطور كه از اسمش معلومه با Directx10 كار ميكنه و چون ويندوز ويستا اين Directx رو داره واسه همين حتما بايد ويندوز ويستا نصب كني، در غير اينصورت نرم افزار اجرا ميشه ولي موقع تست كردن بازي نميتونه واست بازي رو لود كنه، چون Directx10 نداره و براي اجراي اين نرم افزار بايد حداقل رم 2GB و گرافيك 8400GSداشته باشي.نقل قول:
اااا
ببخشید این ک*ر**ک x10 که دانلود نمیشه!!!
یه سریالی یه چیزی که درست باشه که خودتون امتحان کرده باشید برای ماهم بذارید
ببخشید سریع تر اگه لطف بکنید خیلی خوب میشه.
اگه جایی از محیط را حتی یک لامپ بزاری مچبوری تمام محیط را نور پردازی کنی تا بازی تاریک نشه اگه تو اتاق مورد نطر لامپ نزاری ولی جایه دیگه حتی 1 لامپ بزاری مشکل حله!نقل قول:
هيشكی نيست جواب مارو بده؟؟؟
مگه سوالت چيه ؟
بله براي صداگذاري روي دشمنان و يا اشيا مثل در و غيره روي اون شخصيت و يا شيي بريد و راست كليك كنيد البته بعد از هاي لايت شدنش.نقل قول:
در اينجا منوي تنظيمات در قسمت چپ بازي باز مي شود كه از گزينه آخر كه مربوط به sound است ميتونيد صداي مورد نظرتون رو كه با فرمت wma است براوز كنيد.
نكته مهم1: مي تونيد صدا رو با sound reorder خود ويندوز هم ايجاد كنيد كه امكان تريم كردن قسمتهاي مورد نظر بر اسااس محل قرار گيري سيك بار رو داره.
نكته مهم2: براي تغيير صداي بازيگر اصلي بازي يا روي start marker راس كليك كنين و يا اينكه مي تونين از فولدر player موجود در ريشه محل نصب بازي اقدام نماييد.
:10:
سوالم اينه:
نقل قول:
نوشته شده توسط gamer_man [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي اين كار يك اسكريبت هست كه باعث ميشه يارت دونبالت بياد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم لينكش!
HTML کد:
اميدوارم به درد همتون بخوره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://download.fpsfree.com/m27t4rl16x/scripts/followme.fpi
داداش اين لينكش خرابه...
هركس داره ميتونه واسم يه جا آپ كنه؟؟؟
يه سؤال هم دارم:
ببين من ميخوام به جای كاراكترم مثلآ يه آبجكت ديگه ای رو تكون بدم...
چطوری؟؟؟
منظورم ساختن يه بازی سوم شخصه...
بچه ها کسی کرک رو نداره؟؟؟خیلی نیاز دارم ممنون(یا خداقل کاری که نسخه دمو تبدیل به فول بشه)