کسی سیو بعد از جمع اوری اعضای Ad رو نداره؟
Printable View
کسی سیو بعد از جمع اوری اعضای Ad رو نداره؟
3-باید بری طبقه هفتم راهرو مقابل اتاق نیازمندی ها رو بروید بعد با تابلو آخر سالن حرف بزنید بعد برید پایین و تار عنکوت تابلو رو بسوزونید تا رمزو بهتون بگهنقل قول:
یکی بیاد راهنمایی کنهنقل قول:
این مقاله رو حتما بگيرين بخونين. يک فاجعس .من نديده بودمش تو تليويزيوننقل قول:
التماس میکنیم!:42:نقل قول:
واقعا فاجعه بود یه چیزهای مزخرفی گفته بودند ندیدی بهترنقل قول:
سلام من سيو آخر بازي رو دارم ولي فقط مونده تابلوي در نقاشي كه تار عنكبوت دار و دومي بردن قهرمان گابستون بقيه جاها تكميله البته من توي وبلاگم 2 تا كتابچه راهنماي بازي رو تهيه كردم كامل و تميز دانلودش كنيد ديگه همه ابهامات بازي از بين ميره من بازي رو تو آان تموم كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينم لينك وبلاگمه هركي خواست دانلود كنه اين 2 جلد كتاب رو
سلام من تمام قسمتهارو 100 كردم ولي 94% كمپلت شده و 100 تا امتياز نياز دارم كه ميدونم بايد از كجا بدست بياروم اون 100 امتياز رو و بازي 100% كامل بشه چون الان فقط مونده بازي با قهرمان گابستون هاگوارتز كه در پاود كورتيارد هست ولي به هيچ عنوان بازي رو نميبازه كافيه بدونم قاعده ضربه زدن چيه اگه كسي ميتونه راحت بازي گابستون رو ببره به من اطلاع بده اگه كسي هست كه تونسته تمتام بازيهاي گابستون رو ببره اطلاع بده چون من تا اينجاشم كه بردم شانسي بردم البته سخت ترين گابستون همونه كه اون 13 تا سنگ وسطي رو به بيرون پرتاب كني يعني همون كه هافلپافيه بازي ميكنه من واقعا اون سه باري هم كه هافلپاف رو بردم پدرم دراومد واقعا نميتونم اون بازي رو انجام بدم كاش يكي بتونه دقيقا بهم نحوه بازي (كنترل شدت ضربه) رو ياد بده تنها مشكلم اينه كه من سر در نميارم شدت ضربه به چي بستگي داره چه كاري باعث ميشه ضربه محكم و با سرعت باشه و چي باعث ميشه كه آروم باشه واقعا به اين نتيجه رسيدم كه شدت ضربه از قاعده خاصي پيروي نميكنه و كاملا راندوم هست (يعني اتفاقي) يه گابستون باز حرفه اي با من تماس بگيره آيدي من : Spaniuly راستي من تو وبلاگم 2 تا جلد راهنماي رمزگشايي هاگوارتز و تعدادي ترفند بازي گذاشتم كه ميتونن دانلودش كنيد سيو آخر بازي 94 % كامل شده رو هم اگه كسي ميخواد به آيديم پي ام بده آدرس وبلاگ من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست در خدمت دوستاي فوروم هست. قربان شما باي
من که فک کنم بدونم وقتی می خوای توپو بزنی باید موس رو بکشی عقب و با سرعتی می خوای توپ حرکت کنه موسو بدی جلو
حالا جناب irhagwartz عزیز میشه به من بگید گریفورد آبوت کجاست دقیقا و اینکه grand staircase (نشانی های نزدیک ترین محل به اونجا رو بگید)