شاید زده باشیش پرت های جلو کیس . احتمال دارهنقل قول:
پرت های usb سیستم رو وصل نکرده باشی
Printable View
شاید زده باشیش پرت های جلو کیس . احتمال دارهنقل قول:
پرت های usb سیستم رو وصل نکرده باشی
شاید پرت های جلو کیس درست وصل نباشه
فلش سوخته !
پیغامی مبنی بر نشناختن دیوایس نمی ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی می تونه 4gb trancend v30 رو با قیمت مناسب برام ارسال کنه ؟ اخه اینجا قیمتاش درهمه !
نمی تونم هیچ فایلی توش کپی کنم یا پاک کنم یا کل flash رو فرمت کنم هر وقت می خوام این کارا رو بکنم میگه
the disk is write protected
فقط میتونم از اطلاعات داخل flash تو کامپیوترم بریزم.
اسم flash هستش jogr چون روی flash همین نوشته.
البته flash ویروسی هم هست و آنتی ویروس اونو میگیره ولی همون ارورر رو میده و پاکش نمیکنه.!
فلش مموري MicroSys چطوره؟
الان قيمت 2GB اين فلش مموري چنده؟
با عرض سلام عرض کنم که من چند تا فلش گرفتم که با این مشکل مواجه شدم بعد از کپی اطلاعاتی وقتی فلشمو از سیستم جدا می کنم و دوباره وصل می کنم اکثر اطلاعاتش یا پاک شده یا کار نمیکنه و چک هم کردم ویروسی هم نیستن حتی با فرمت کردن هم درست نشدن لطفا یکی بگه من چی کار کنم
در ضمن فلشم هم 4 و 32 گیگ هستن
من یه فلش مموری 4گیگ زیر 20 تومن می خوام این طور که تو پست ها گفته شده trancend بهترینه. آیا مدل بهتری هم هست ؟ برای من بیشتر ماندگاری مهمه چون اطلاعات مهمی توش می ریزم. ممنون میشم اگه جواب بدید
دوستان من یک مموری دارم که خوب کار نمی کنه واطلاعات درست روش ریخته نمی شه و بعدا می خوام از او اطلاعات استفاده کنم نمی تونم:19:
میشه بگین باهاش چکار کنم و اگه مشکلی داره میشه حلش کنم ؟:10:
سلام دوستان
من یه فلش 4 گیگ "سوپر تانت" خریدم نرم افزار سکوریتیش حالش خوب نیست دوتا گزینه داره یکی برای مشخص کردن مقدار بدون رمز و بارمزش و یکی هم برای عوض کردن پسورد ((که عوض نمیکنه هی میگه پسورد اشتباهه:41:)) یه گزینه دیگه هم باید داشته باشه برای دیدن قسمت با رمز که نداره :18:حالا اگه نرم افزارش رو دارین ممنون میشم برام بزارین