من تو این مرحله موندم کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من تو این مرحله موندم کمک کنید
الان شما بايد سنگ رو بزاري جلوي دهن ماهيه .نقل قول:
بعد يه سنگ ديگه هم توي همين تاق يه طبقه پايين تر هستش .
اون رو هم بايد ببريش بزاري جلوي دهن مايه پايينيه .
بعد تكه چوب از زير پل مياد بيرون و مي افتد كف اتاق .
برو كف اتاق و بالاي سرت را نگاه كن و چوبرو جابجا كن تا بياد بين همون دو تاپلي كه جلوت هستش .
بعد دوباره سنگ ها رو از جلوي دهن ماهيا بردار تا آب تكه چوب رو با خودش به بالاي اتاق و بين دو تا پل بياره .:27:
نقل قول:
من به 97 نرسیدم این email منه برام بفرست
یکی هم به من کمک کنه ، چند روزه یکجا گیر کردم
یکجا هست که باید سه تا چرخ دنده ( مهره) طلایی پیدا کنی و جا بزنی تا اینکه یکسری چرخ بزرگ شروه به کار کنن
وقتی وارد این مرحله میشی روبروت یک ابشار بزگه که کنا ابشار اولین چرخ دنده است و دومیش هم وقتی بالای ابشار میرسی پیدا میکنی اما سومیش را نتونستم پیدا کنم
سیر تکاملی Lara croft از گذشته تاکنون
,وقتی دومین چرخ دنده رو جازدی برو به سمت چپ دیوار رو بگیر بپر رو به روت برو بالا تا به بالای اون تکه چوب برسینقل قول:
وقتی به بالای چوب رسیدی بپر رو به سمت جلو تا لبه دیوار رو بگیری(این عکس رو ببین:) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد برو بالا بپر به عقب و طناب رو بگیر تاب بخور وبپر به سمت لبه رو به رویی بعد وقتی به پل رسیدی بپر پایین ولی به پل کاری نداشته باش همون جا سمت چپت یه راه وجود داره که باید خم بشی و رد بشی!میدونم بد تو ضیح دا دم ولی خوب بهتر نمیتونستم من خودمم دقیقا همینجا گیرکردم چون قبلا به اینجا رسیده بودم ولی راه مخفی رو ندیده بودم!
ایول بابت عکس ها ولی خوب چیزی شده ها:21:نقل قول:
سلام
من اينجا گيركردم :
اونجايي كه بايد 3 تا فيوز پيدا كني . هر 3تا شو پيدا كردم . ولي ديگه نميدونم چيكار كنم .
چه بازي فكري ايه ديوونه شدم .:19:
سلامنقل قول:
شما باید با استفاده از این 3 فیوز یک جعبه رو بندازید روی شیشه رو بروی جایگاهی که در رو به روی همون فیوز ها هست.
با استفاده از فیوز اول فکر میکنم جعبه رو میبره بالا
فیوز دوم میبرتش روی خونه ای که در های شیشه ای داره رو به روی همون جایگاه فیوزها
و فیوز سوم جعبه رو میندازه روی شیشه و شیشه ها شکسته میشند
و با استفاده از جعبه میپرید توی خونه و اسلحه رو بر میدارید
میرید به جایی که فیوز دوم و سوم اونجا هست
اونجا یک نبردبان هست که در بالای ان بسته هست اون شیشه ها رو با تیر میزنید و وارد می شید و دستگیره رو میکشید و بعد میرید پایین و میرید پشت سر واگنی که اونجا هست و از پشت به حرکتش در میارید
بقیه کاملا مشخصه:46:
راستي Edn_boy جان من توي يه مرحله گير كردم كه بايد 3 تا چرخ دنده داشته باشي و يه آبشار بزرگي هم هست .
من 2 تا رو پيدا كردم ديدم 1 يكي ديگه ميخواد . اگه نفهميدي من كجا هستم تا عكس بزارم .