ميدوني فرق تو با پشم چيه؟ پشم اصلاح پذيره ولي تو نه!!!
Printable View
ميدوني فرق تو با پشم چيه؟ پشم اصلاح پذيره ولي تو نه!!!
از این پله ها برو بالا یه قزوینی دنبالته!
\_
\_
\_
\_
\_
تو که اومدی پایین!!!
دیدی تنت می خاره!
تعريف مادر زن: مادر زن اسلحه اي است انفرادي که با عيال حمل ميشود وبا مهمات دروغ همسايگان مسلح شده وبا زخمي کردن داماد بيچاره خنک ميشود . اين اسلحه بدون عقب نشيني بوده وشرايط جوي به هيچ وجه در او اثر ندارد مادر زن گاهي تک تير وگاهي رگبار شليک مي کند طول مادر زن بدون سر نيزه 2 متر ميباشد. تعداد تير در هر ثانيه يک ميليون فحش وناسزا بوده وبرد موثر ان انتقال داماد به بيمارستان وبرد نهايي ان انتقال داماد به گورستان ميباشد
حيف که فقط تو يکي رو دارم ........ اگه از تو يه عالمه داشتم .... تا حالا يه گاوداري زده بودم
يه مردي هيجان زده مياد خونه ميگه عزيزم مژده بده حساب بانكيم 100 ميليون برنده شده! زود باش هرچي داري جمع كن تو چمدون
زنه ميگه چه خوب! سفر ميريم؟ لباس برا كيش يا ييلاقي؟
مرده ميگه : هر جا دوس داري برو فقط زود گورتو از اين خونه گم كن!!
همین الآن سی ان ان اعلام کرد که پایگاه اتمی بوشهر و اصفهان امشب ساعت ۲۴ به طور کامل هوا میره... نمیدونی تا کجا میره... من این توپو نداشتم
سلم گلم نازم عمرم جونم قشنگم نفسم عشقم قربونت بشم دورت بگردم . . . . اينا رو تمرين ميکني منو ديدي بهم بگي
به گفته یکی از فرشته های خداوند،
زلزله ی اخیر به مناسبت Delivery آیت الله فاضل لنکرانی ارسال شد....!
آگهي ازدواج: خانمي هستم تحصيل كرده، زيبا، با موهاي مشكي و بلند، چشمهاي مشكي، اندامي مناسب، كمري باريك، كاملا معاشرتي، داراي آپارتمان و ماشين آخرين مدل و با وضع مالي عالي كه حاضر به ازدواج با هيچ مردي نيستم. فقط آگهي دادم دلتون بسوزه!
بنابر خبرهاي رسيده از آسمان متاسفانه يکي از بندگان جواب پي ام خدا را ندادند که خداوند مجبور شدند BUZZ!!! بزنند به خير گذاشت Sta2 5 ريشتر بود