ای بابا شما هنوز اندر خم قیمتید!!!
یکی به ما بگه این وسایلشو از جمله کاور و رمشو از کجا میشه گیر آورد؟
Printable View
ای بابا شما هنوز اندر خم قیمتید!!!
یکی به ما بگه این وسایلشو از جمله کاور و رمشو از کجا میشه گیر آورد؟
نقل قول:
سلام اين گوشی w1000 كه ميشه رقيبه n95
(4گيگ حافظه داخلي
دوربين 4 مگا پيکسل
صفحه نمايش لمسی و)
من که شخصاً با هاش حال نميکنم
http://i16.tinypic.com/5xpdstx.jpg
نظره شما چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چه منبع معتبری ماشالاه ؟؟؟؟
یاد قضیه ی n99 افتادم.
تو سایت خود سونی اریکسون سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.
البته شایدم وجود داشته باشه و مال طرح های چند سال آینده باشه.
نقل قول:
من اينجا ديدمش:5:
n99 ظاهرش تابلو بود نقاشی ولی اين به نظر نمياد تقلبی باشه
این n99 خیلی ضایع بود خداییش...
علي محمد جان Dubai بود همه چيش
من ي RAM 1 گيگ خريدم ولي از كاور ها خوشم نيومد و اعتقادي به كاور ندارم واسه همين نگرفتم
حتي كاركيت ماشينش ،شارپ فندك همه چيش هست .
داخل CT Center فروشگاه الرمـــــــــــــــــــــ س نوكيـــــــــــــــا
این دبلیو 1000 یه طرحی بیش نیست
این عکس هست که من خودم با ان95 گرفتم کیفیتو فقط داشته باشید
کیوان جون رمش نوکیاست؟ چند خریدی؟نقل قول:
دوستان عزيز لازم هست براي براي اينكه ي سري بحث ها اينجا تمام بشه ، مطالبي رو كه در همايش گوشي هاي نوين خدمات نوين در فوريه 2007 در شانگهاي چين عنوان شد رو بگم
ببينيد عزيزان سياست هاي كمپاني هاي چند مليتي مثل كمپاني هاي توليد گوشي مبتني بر سياست قيمت گذاري و رقابت در عرصه جهاني و بازار مصرف كننده است . در تمام كمپاني ها تيمي وظيفه داره نياز بازار رو بسنجه و به بخش طراحي منتقل كنه لذا تمام گوشي هاي توليدي در تمام كمپاني ها از اين مرحله مي گذرند .
گوشي بعد از طراحي در بخش توليد آلفا قرار مي گيره يعني اينكه فقط 50 تا 100 گوشي توليد ميشه به بزرگترين نمايندگي ها ارسال ميشه صرفا براي اينكه استقبال مردم مشخص بشه و معايب پنهان ظاهر بشه .
در اين مرحله گوشي به صورت رسمي اعلام نميشه اما همه مي گن فلان گوشي اومده .
و بعد از اين معايب برطرف ميشه و با تعيين قيمت نهايي وارد بازار ميشه .
من در آبانماه گذشته كه n95 رو خريدم تو همون فروشگاه w1000 سوني اريكسون رو دستم گرفتم اما فروشنده با توجه به اينكه من در يك سفر دولتي به كشورش رفته بودم خواهش كرد انو نخرم و البته دليلي نگفت صرفا پيشنهاد داد و فقط كفت اين گوشي در مرحله آلفا هست - در اون لحظه من N95 رو خريدم .
لذا دوستاني كه مگن فقط طرح و نمي دونم ...... من عرض ميكنم با دستاي خودم W1000 سوني اريكسون رو در آبانماه گدشته لمس كردم بعد شما مي گي طرح هست فقط ؟
به هر حال باز عرض ميكنم w1000 از يك كادربرد بسيار قوي بهره گرفته در توليدش و همون طور كه مي دونيد هميشه در بازار رقابت با ديگر رقبا در قيمت پيشتاز هست .
يك نكته دوستان دقت كنند و اون اينكه هرچيزي كه مي خريد بايد به قيمتش بي ارزه ، شايد N95 به 1000000 تومان نمي ارزه اما w1000 با قيمت نهايي 680000 تا 720000 تومنش ارزش داره - اين گوشي از آخر مهرماه در بازار ايران فراون خواهد شد .
باز اگه دوستان مطلبي داشتند خوشحال ميشم با منطق و دليل مطرح كنند تا جواب بريم شايد در تصميم گيري دوستان تاثير مثبت بزاره - به اميد روزي كه خريدار و مصرف كننده از معاملشون راضي باشن و پشيمون نشن -و نكته آخر گوشي رو رو چشم و هم چشمي نخريد - بر اساس نيازتون بخريد با خريد گوشي فقط پول تو جيب كمپاني هاي بزرگ دنيا مي كنيد و مصرف گرايي رو ترويج مي ديد .