يه چيزي كه تمام شما از اون بي خبريد
اندازه ال سي دي 5700 با n73 دقيقا يكيه
پس الكي نگين كه مال n73 بزرگتره
خودم مقايسه كردم
Printable View
يه چيزي كه تمام شما از اون بي خبريد
اندازه ال سي دي 5700 با n73 دقيقا يكيه
پس الكي نگين كه مال n73 بزرگتره
خودم مقايسه كردم
shahab-asemani جان شاید از شانس بد شما گوشی شما از این چینیا هستش !!!
این درست ولی مجارستان با مجوز نوکیای فنلاند گوشی رو میزنهنقل قول:
بالاخره بايد يه فرقي بين گوشي فنلاندي با مجارستاني باشه
این طوری هم که شما گفتی نمیتونه گوشی ضایع ای باشه ( احتمالا گوشی شما چینیه )
بهتره دوستان دیگه ای هم که این گوشی رو دارن بیان و نظرشونو در مورد حرفهای شما بگن
اگه نظر هر دو گروه یکی بوود که باید بی خیال این گوشی بشیم در غیر این صورت مشکل از گوشی شماست
دوستان همینطور که در عکس مشاهده می کنید من فکر می کنم انحنای قسمت پایین گوشی مربوط به خود طراحی گوشی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از طرف دیگر :
و در مورد اون چسب در پشت گوشی درعکسایی که من از این گوشی دیدم چنین چسبی وجود نداشته
و
و
البته خودم هنوز این گوشی رو نگرفتم و در حال تحقیق دربارش هستم
با اين گوشي من كار كردم سرعت فوق العاده بود
و همينطور صداش
اون چسبی که دوست عزیزمون گفتن روی گوشی هست اما اون برای کسایی زدن که برای اولین بار میخوان قاب گوشی رو عوض کنن بدونن چیکار کنن و میشه کندش..
البته این خودش یه جورایی تست iq هم محسوب میشهنقل قول:
و اما در پوش پشت ماله باطري بد طراحي شده بدون دكمه هست يك چسب پشت درش زده شده شما با كشيدن اون چسب بايد در رو باز كنيد و اون چسب هميشه شما رو ازار ميده
به والله قسم گوشی من نه خمیدگی داره نه برچسب.چون بر چسبشو مینونید داخل گوشی قرار بدید یا حتی بکنید اندازه ی ال سی دی این گوشی با ان73 کاملا یکسانه.و همونطور که بارها گفتم به نظر من تنها مشکل این گوشی مانند 3250 قسمت گردان پایین گوشی هست که البته در مواردی این مورد میتونه یه مزیت باشه.در ضمن امروز نمیدونم چه بلایی سرم اومده بود که گوشی یه دفعه از تو جیبم افتاد ولی چیزیش نشد.بعد از ظهر هم پای این جانب رفت رو گوشی و علی رغم اینکه پای من دقیقا روی جوی استیک گوشی رفت ولی باز هم هیچ مشکلی پیش نیومد.در ضمن خود شرکت نوکیا اعلام کرده که گوشیهای این شرکت که در 12 زیر مجموعه ی این شرکت تولید میشوند از لحاظ کیفیت هیچ فرقی ندارند.پس خواهشا اذهان عمومی را منحرف نکنید.من کاملا از تصمیم خودم نسبت به فروش ان70 موزیک ادیشن به قیمت 280 تومن و خرید 5700 با قیمت 290 تومن راضی هستم چون این گوشی با توجه به قیمت و امکاناتش محشره.در ضمن فراموش نکنید بدنه ی این گوشی از جنس پلاستیک فشرده هست و این هم یه امتیاز محسوب میشه.
مطمئن باشید شهاب جان گوشی شما تستی هست و یا شاید هم چینیه!!!!چون توی قسمت نظرات سایت جی اس ام ارنا یه بنده خدایی 5700 خریده بود و دقیقا همین مشکلات عجیبی رو که برادر شما داره داشت.بعد از دادن بارکد گوشی و همچنین imei گوشی به بقیه ی اعضا و تست این شماره ها مشخص شد رقم 7 و 8 گوشی این بنده ی خدا به ترتیب عدد 1 و عدد 0 هستند که چنین شماره ای وجود نداره(اگر 0 و 1 میبود درست بود).پس عیب گوشی برادر شما به خصوص در مورد ریست شدنهای پی در پی رو باید به حساب تقلبی بودن گوشی برادرتون گذاشت.در ضمن بورد گوشی برادرتون چه رنگی؟؟چون توی سایت جی اس ام ارنا بعضیها از چینی بودن بورد گوشیهاشون مینالیدند و مشکلات داشتند.
یکی لطف کنه بگه برد مجار این گوشی چه رنگیه و فرقش با چینی چیه؟
برادرا خواهرا یه چند تا مساله واسه من پیش اومده
1- من هوتی هستم نه هاتی اینجوری به صورت فانتزی نوشتم
2- برد این گوشی به رنگ سبز تیره است
3- ال سی دی اش با ان 73 هم اندارس
4- شما واقعا نمی دونستین چجوری باید پشتشو واز کنین؟
خوب باشه من می گم
دفعه ی اول چون ملت آشنایی کامل باهاش ندارن چسب گذاشتن که راحت واز بشه
وقتی یاد گرفتین درشو واز کنین چسب رو بی زحمت بکنین
برای واز کردن درش بدون نیاز به چسب شما گوشی رو 90 درجه می چرخونین ( رو حالت دوربین ) دو تا جای انگشت تو قسمت پایین هست ( محل تلاقی قسمت ثابت با متحرک ) کافیه دستتونو لطف کنین ببرین زیر محل مورد نظر و به سمت بالا بکشین همین و بس
5- دوست گلم آقا شهاب گوشی شما چینیه از قضاوت های توفانیت معلومه
این گوشی هر چیزی باشه خز نیست و همچنین صداش صاف اگه خیلی دوربین دوست داری برو هندیکم سونی یا دوربین عکاسی کداک بخر گوشی واسه زنگ زدنه
فعلا...