زندگی چیزی نیست جز یک سلسله فرصت های پیاپی برای زنده ماندن
ساعت شوم
Printable View
زندگی چیزی نیست جز یک سلسله فرصت های پیاپی برای زنده ماندن
ساعت شوم
عشق بی عیب و نقص ترس را نقش بر آب میکند آنکه میترسد در عشق خود پاک باز نیست و عشق گردن نهادن به قانون الهی است
نقل قول:
لطفا اسم کتاب را هم ذکر کنید دوست عزیز
نقل قول:
واسه این ننوشتم که فکر کردم خود نویسنده ی این کتاب این نوشته رو از جایی برداشته مثل انجیل باز مطمئن نیستم اما خودم تو کتاب 4 اثر فلورانس اسکاول شین خوندم
بزرگ ترین موفقیت زندگی ام این بوده که با چشم های خودم ببینم که چه طور فراموشم می کنند .
از داستان سفر به خیر آقای رئیس جمهور از کتاب قدیس
در هیچ یک از بیمارستان های دنیا برای راننده های آمبولانس رازی وجود ندارد .
از داستان سفر به خیر آقای رئیس جمهور از کتاب قدیس
سه مرد در ميخانهاي گرد آمدند . يکي بافنده بود ، ديگري نجار و سه ديگر گورکن .
بافنده گفت : امروز يک کفن کتان خوب به دو سکه زر فروختم . بياييد هر چه مي خواهيم شراب بنوشيم .
نجار گفت : من هم امروز بهترين تابوتم را فروختم . يک پاره بزرگ گوشت بريان با شرابمان مي خوريم.
گورکن گفت : من فقط يک گور کندم ، ولي مشتري دو برابر مزد داد ، بياييد نان عسلي هم بخوريم.
آن شب کار ميخانه گرم بود، زيرا که مشتريان دمادم دستور شراب و گوشت بريان و نان عسلي ميدادند و سرخوش بودند. ميخانه دار هم دستهايش را به هم ميماليد و به زنش لبخند ميزد ، زيرا که مشتريان خوب خرج ميکردند . هنگامي که ميرفتند ماه در اوج آسمان بود و آن سه مرد در راه با هم آواز مي خواندند و عربده ميکشيدند ميخانهدار و زنش در درگاه ميخانه ايستاده بودند و با نگاه آنها را دنبال ميکردند .
زن گفت : آه ! چه آقاياني ! چه گشاده دست و چه سرخوش ! اي کاش هر روز اين بخت را براي ما به ارمغان ميآوردند . آنگاه پسر ما نميبايست ميخانهدار شود و اين همه کار کند . مي توانستيم او را به مدرسه بگذاريم تا کشيش شود.
(ديوانه ؛ جبران خليل جبران
به کنار ساحل برو و شروع کن به شمردن دانه های ماسه، وقتی تمام آنها را شمردی متوجه خواهی شد که تمام دانه های ماسه در مقايسه با سال های ابدیت هیچ است .
الیاس پورتولو
ازدواج با عشق ازدواجی است که موجب رضایت پروردگار است . ازدواج از روی مصلحت موجب رضایت ابلیس است و بس .
الیاس پورتولو
هفت گناه کبیره
گناه اول: غرور
گناه دوم: آز
گناه سوم: شهوت
گناه چهارم: خشم
گناه پنجم: شکم پرستی
گناه هفتم: تنبلی
پائولو کوئلیو