طریقه نصب جاوا بر روی گوشی U700 رو هم به همراه کدها اگر کسی داره بگه. ممنون.
Printable View
طریقه نصب جاوا بر روی گوشی U700 رو هم به همراه کدها اگر کسی داره بگه. ممنون.
برنامه های مورد نیازبرای نصب فایلهای جاوا بر روی U700 :نقل قول:
Driver
BitPimکد:http://uploaded.to/?id=u8j08i
- درایور را از حالت فشرده خارج کنید.کد:http://dfn.dl.sourceforge.net/source....0.3-setup.exe
- برنامه "Bitpim" را نصب کنید.
1. کد زیر را در گوشی وارد کنید :
(از چپ به راست : ستاره مربع صفر پنج دو سه مربع)
2. بعد از وارد کردن کد منویی ظاهر میشود , دکمه های زیر را به ترتیب بفشارید :کد:#3250#*
[9]Common > بعد > [6] USB Configuration > بعد > [2] Qualcomm USB
حال عبارت زیر نمایش داده می شود :Plz Reconnect the Cable
3. اکنون کابل را به گوشی و کامپیوتر وصل کنید. >> به کنترل پنل رفته و جستجوی سخت افزار جدید را انتخاب کنید (البته خود ویندوز قبل از شما این کار را شروع می کند) .
*** در هنگام نصب تنظیم دستی (Manual) را انتخاب کنیدو برای آن همان پوشه برنامه Qualcommdriver را انتخاب کنید
4. برنامه "Bitpim" را اجرا کنید و از منوی Edit گزینه ی Settings را برگزینید.
در اینجا Phone type را بر روی Other CDMA phone قرار دهید . و برای Com Port هم می توانید بر روی Browse (روبرویش) کلیک کنید و پورت مورد نظر Qualcomm Diagnostics Interface 3197 , COM7 را انتخاب کنید .
بر روی "OK" کلیک کنید.
5. حال به منوی "View" بروید و گزینه ی "View File System" را فعال کنید.
6. در سمت چپ برنامه بر روی Filesystem کلیک کنید. در سمت راست یک پوشه ی آبی رنگ دیده می شود. بر روی + در کنار این پوشه کلیک کنید.
عبارت … retrieving ظاهر می شود و پس از مدتی لیست پوشه ها (در قسمت میانی) و لیست فایل ها (درسمت راست) پدید می آید.
7. هم اکنون به Media و پس از آن به Games بروید و فایل های .jar و .jad را در این پوشه کپی کنید.(با dragdrop یا راست کلیک کردن روی قسمت راست و انتخاب new file)
دیگر می توانید کابل را در بیاورید.
8. (در موبایل) از منو خارج شوید و این کد را وارد کنید :
( از چپ به راست : ستاره مربع شش نه هشت چهار یک دو پنج ستاره مربع )
کد:#*5214896#*
9. شما به قسمت "Admin Settings" وارد شده اید.
- منوی 4 (Internals) را انتخاب کنید . برای Master Key هم این کد را وارد کنید:
(از چپ به راست : ستاره مربع نه صفر هفت دو شش چهار یک ستاره مربع)
کد:#*1462709#*
- منوی شماره 7 (Storage settings) را انتخاب کنید .
- شماره های 1 Update media database و شماره ی 2 Update Java DB و شماره ی 8 Create AX Dat File را بفشارید.
نکته : قبل از انجام مراحل بالا فایلهای JAD و JAR را آماده کنید .
نکته : بازی ها و برنامه ها را ازطریق خود گوشی حذف نکنید و باید آن را از طریق Bitpim حذف کنید.
سلام از اینکه کسی نگفت چه کار کنم ممنونم در صفحه ی اول
کجا باید این رو بنویسیم .نقل قول:
samsung_d600
من اول فکر میکردم که نوشتم کلمه internet در ستینگ جاوا مهم نیست ولی با پیدا کردن مشکل آقای msa d820 رفتم این کارو انجام دادم و دیدم نصب شد . شما هم یه امتحان بکن شاید شد
دوست عزیز اگه موقع نصب بازی یا برنامه گوشی شما پیغام Install Error بده شما باید بری در قیمت Java Aplication و یک بازیو انتخاب کنی و در قیمت آپشن بازی و در گزینه APN شما باید کلمه Internet رو تایپ کنی ...
موفق باشی ....
دوست عزیز من این کار رو از قبل انجام می دادم ولی باز ارور می دهنقل قول:
پس میتونه 2 مشکل داشته باشه :
1. اشکال در برنامه Softick
2. اشکال در برنامه یا بازی
ممنونم اگر می شه یک باز که خوتون نصب کردین و کار می کنه رو معرفی کنیدنقل قول:
سامسونگ عزیز ضمن تشکر از شما بابت ارائه برنامه نصب و کدهای U700 آدرس مورد نظر که من در پستم هم آوردم به نظرم مشکل داره لطفا بازم منو یاری کنین.کد:http://dfn.dl.sourceforge.net/source....0.3-setup.exe
سلام دوستان من این رو نصب کردم
SoftickPPP302-en
ولی سریالش رو نمی دونم کسی هست بدونه؟
فکر کنم این باشه
380a-017k-2ejf-2sef