کسی نبود کمک کنه لطفا؟ کمممممممممممممک کنید ! گوشی من نیست خواهش میکنم کمک کنیددددددددددددددد
Printable View
کسی نبود کمک کنه لطفا؟ کمممممممممممممک کنید ! گوشی من نیست خواهش میکنم کمک کنیددددددددددددددد
یه مشکل دیگه: وقتی که با برنامه flash&backup میخوام فارسی کنم وقتی که Write to Phone رو میزنم صفحه کوچیکی باز میشه و مینویسه :
------------------------------------------------------
*** Operation start (2007/04/27 01:38:43 ب.ظ) ***
Flash&Backup 3.0.4
Write data: C:\Documents and Settings\Iman\Desktop\New DL\v3i\New\R479_G_08.B4.34R_Lang0034_farsi\R479_G_ 08.B4.34R_Lang0034_reflash_MOTOX.shx
Extracting data from firmware file...
Sending the loader...
و همین مقداری که پر شده ثابت میمونه. نا گفته نماند که بدون iTouns هست
سلام
یه مشکل دارم v3i وقتی بازی با بلوتوث میگیرم (جاوا) نمیدونم کجا میره تازه از یو اس بی هم نمیدونم بازی ها رو کجا بریزم
گوشی به مزخرفیه v3x ندیدم
بعد از یکی دو ماه بعضی از کلیداش خراب میشه
در عقبیش لق میزنه
در جلویی موقع بازو بسته کردن صدا میده_________خلاصه بعد از یه مدت مشکلات زیادی پیدا میکنه
یه samsung که از خرید v3x پشیمونه
ای کاش..........................
من شش ماهه اين گوشي رو دارم هيچ كدوم از اينهايي كه گفتيد رو ندارم. خيلي هم خوب كار ميكنه.
يه خانواده كه همه اعضاش موتورولا دارن!
کلیداش خراب میشه یعنی چی ؟ صفحه کلید v3x که فوق العادس.نقل قول:
فکر کنم خیلی تند رفتی اینجوریا هم نیست. بچه ها دارن دیگه داریم میبینیم همه راضی هستن.
کلیداش خراب میشه یعنی چی ؟ صفحه کلید v3x که فوق العادس.نقل قول:
فکر کنم خیلی تند رفتی اینجوریا هم نیست. بچه ها دارن دیگه داریم میبینیم همه راضی هستن.
سلام.
من یه مشکل دارم.اونم اینه که گوشی یاطریش فوله ولی یه دفه هنگ میکنه و بعد خاموش میشه.
مثلا زنگ میزنی بعد دیگه قطع نمیشه .درشو که میبندی وا میکنی خاموش میشه.
یه بارم مموری رو فرمت کردم و مستر ریست هم کردم.
گاهی sms که میومد هنگ میکرد.باید باطری در میاوردم که با مستر ریست درست شد.
ولی مشکل خا موش شدن رو نمیدونم.
کوشی ÷ر دردسری شده.
گوشي من V3x هستش و فونت فارسي نداره من Sms هاي فارسي رو نميتونم صحيح ببينم. آيا راهي وجود داره كه اين مشكل رو حل كنم؟ امير2011 ميگه بايد فلش كنم و مونستر پك عربي روش بريزم آموزش اين كار در كلوپ موتورولا هستش خوب اين كلوپ موتورولا رو ميتونين بهم آدرس بدين؟
درودنقل قول:
من نه ماهه كي وي تري ايكس دارم.اين چيزايي كه شما ميفرماييد هيچكدام براي من پيش نيومده بسيار گوشي تاپيه از هر نظر .دراين دامنه قيمت، با اقتدار بهترين گوشيه .
منظورتون از در جلويي چيه ؟چون فقط يك در دارد اونهم دريه كه باطري وسيم كارت رو تو گوشي ميزاري.اونهم بسيار كيپ است قسمت فليپ انهم كه چه عرض كنم ما كه صدايي ازش نشنيديم.شما مطمئني كه گوشيت وي تري ايكسه؟