واسه اکتیو ست 3وی به 6کانال نیاز داری و ساب هم یه مونونقل قول:
واسه اکتیو ست 3وی به 6کانال نیاز داری و ساب هم یه مونونقل قول:
آقا امروز رفتم شوروم ایران هرتز کلا کاخ آرزوهام ترکید :n02:
کلی طول کشید به اون دوستمون توضیح بدم چی میخوام
بعد رسیدیم به صدا گرفتن از سری میل
یعنی وقتی صدا شنیدم انگار آب یخ ریخته بودن روم:n04: چه فاجعه ای بود دیتیل و هیجان خدا خوب بود ولی همش تیس تی دوبس دوبس گفتم لجند که میگن اینه تازه بنده خدا فهمید چی میخوام گفت نه این پرو هستش سوییچ کرد رو یه اسپیکر دیگه صدا خیلی بهتر و نرم تر شد ولی بازم فاصله داشت با ذهنیت من متاسفانه هرچی موزیک هم داشت ترنس بود یه ووکال درست حسابی نبود ببینم صدا چند چنده ولی این جوری باشه کلا واسه سیستم هزینه نمی کنم :n02::n02:
خلاصه زبون هم رو نفهمیدیم ازش پرسیدم کجا میتونم قیمت بگیرم چندتا فروشگاه گفت خلاصه رفتم سمت یکی از نمایندگی ها (جهت تبلیغ نشدن اسم نمیگم) بچه های خوبی بودن کلی هم راهنمایی کردن. اتفاقا گفتن این سیستم نیمه اکتیو رو چندبار بستن و خروجی خوبی هم داشته. نشد صدا بشنوم ولی قرار شد اگه بشه با یکی از مشتریهاشون هماهنگ کنم صدا بگیرم.
مشکل بعدی این بود اصلا این آمپ موجود نیست:n25: تا اسفند هم نمیاد مدل hdهست
اگه اونم بگیرم حتما باید پروسسور بگیرم.
فعلا که شکست عشقی خوردم چند وقتی میرم گم و گور میشم.
راستی قیمت ست سه تکه به همراه کراس اور تویتر میدرنج حدود ۱۸۰۰-۱۹۰۰در میاد که به نظرم کاملا ارزشش رو داره.
راستی خواستید برید شوروم حتما بعدالظهر برید موزیک هاتونم ببرید.:n02:
من نفهميدمنقل قول:
گفتي با ذهنيتي كه داشتي فاصله داشت بعد گفتي كه خوبه ارزشش رو داره؟
آمپش چي بوده كه تست كرد واست
پخشش چي
صدا تيز بود؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
کراس میل لجند 3way نیست فک کنم یه کراس داره میدرنج توییتر یه کراس هم داره ووفر توویتر. یعنی یا 2way پسیو بسته میشه یا 3way نیمه اکتیو ویا کلا اکتیو. (البته چیزی که من متوجه شدم)نقل قول:
اگه بخوام پروسسور بگیرم دیگه پخشم رو واسه چی عوض کنم همین هست دیگه.
البته فعلا که افسردگی گرفتم.
آمپ HD4P اگه اسمش رو درست نوشته باشمنقل قول:
پخش پایونییر
صداش انصافا خوب بود . صدای پر جزئیاتی داشت. من تیزی هم حس نکردم (بالعکس سری پرو که از نظر من خیلی تیز بود)
مشکل از موزیک بود من اصلا ترنس گوش کن نیستم. کمی هم با سیستم خونگی مقایسه میکنه گوشم که خوب فکر کنم اصلا نشه از کامپوننت ماشین اون صدا رو گرفت چون اونجا باکسی وجود داره که خیلی توی صدا موثره.
متاسفانه من سیستم باز نیستم که بخوام با سیستم دیگه براتون مقایسه کنم.
ولی اگه پای خریدش برسه حتما با موزیک های خودم میرم دوباره صدا میگیرم.
ولی حتما گوش کنید
Hdp4 آمپش
پايونير رده پايين بود؟
پروسسور چي داشت؟
يعني از سيستم خونگيم بدتر بود
نقل قول:
به سری پخش توجه نکردم متاسفانه ولی پروسسور نداشت
پسیو هم بسته شده بود چون این رو هم پرسیدم ازش
منظورم از سیستم خونگی فوکال سری هشت بود و آمپ لامپی:n02:
کلا سیستم ماشین به نظر من در بهترین شرایط هم قابل قیاس با های فای خونگی نیست
مهم ترین دلیل هم اول از همه آکوستیک محیط بعد محدودیت در سایز دستگاه، بعدش عدم وجود کابینت برای بلندگوها و بعد از اون هم تفاوت برق این دو سیستم هست (البته برای حرف هام هیچ سندیت علمی ندارم نظر شخصیمه)
در کل هم صدا خیلی سلیقه ایه اگر قصد خرید داری حتما برو گوش کن
1800 ارزش داره واقعا؟؟؟؟؟:n04:نقل قول:
هلیکس کامپتیشن دسته دو 3وی خواستی به همین قیمت ها یه کم بالاتر گیر میاد که صداش زمین تا اسمون هفتم فرق داره بعد تازه دیتیل میفهمی چیه .اون امپ hd هم حتما hdp4 بوده دیگه .
سیستم خونگی رو اصلا و ابدا نمیتونی با ماشین مقایسه کنی عزیز .نقل قول:
سیستم خونگی یدونه نویز اضافی نداری اما ماشین .....:n19: اگه توی خونگی با 4ت به صدای دلخواهت رسیدی تو ماشین باید دو برابرشو خرج کنی تا اینکه تازه به اون سطحش برسی .
اما خلاصش ما هم سلیقه صدایی شمارو نفهمیدیم چی شد
ميگم اونوقت ايسا چجوري جايزه ميده؟نقل قول:
ميلرو داده خوب هليكسو ميداد
مبناي اونا چيه تو انتخاب كالا كه جايزه ميدن و همم پز ميدن ايسا بردن