متاسفانه سرویس هایی که برچسب 1 به 10 بهشون میزنن جای هیچ اعتراضی نداره مثلا سرویس 1 مگ 1 به 10 اگر توی 24 ساعت اگر زیر 12 کیلوبایت دانلود کنه جای اعتراض داره !!!!!!!!!!!!!!!:n13:نقل قول:
Printable View
متاسفانه سرویس هایی که برچسب 1 به 10 بهشون میزنن جای هیچ اعتراضی نداره مثلا سرویس 1 مگ 1 به 10 اگر توی 24 ساعت اگر زیر 12 کیلوبایت دانلود کنه جای اعتراض داره !!!!!!!!!!!!!!!:n13:نقل قول:
دوستان که سرویس 128 حجمی دارن یه آماری از سرعت دانلود میدن بهم ؟ :n29:
چندروز که 128 تمدید کردم سرعتم از 30 بالاتر نمیره
جالبه سرعت آپلودم تا 130 هم میره !
من 128 محدود دارم. زیاد دانلود ندارم ولی معمولاً روزها سرعت خوبه حدوداً 250 هست ولی شبا میاد پایین دور و بر همون 30.نقل قول:
آپلود هم امتحان نکردم تاحالا :n01:
متاسفانه پارس آنلاین سرویس 512 با 2 گیگ حجم ماهیانه رو حدود 10 درصد گرون کرده . سایر کاربرها هم می تونند از مقایسه دو قسمت زیر در مورد سرویس خودشون به این موضوع پی ببرن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
کلا شرایط سرویس های نامحدود پارس آنلاین به صورت زیر هست:
128U تا مصرف 20 گیگ با برست 1 مگ و بعد از اون بدون برست
256U تا مصرف 33 گیگ با برست 1.5 مگ و بعد از اون بدون برست
512U تا مصرف 76 گیگ با برست 2 مگ و بعد از اون بدون برست
به صورت پیش فرض میره رزرو,اما میتونید هر وقت که خواسنید سرویس فعلیه بسوزونید و رزرو فعال کنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
هنوز که چیزی به ما ابلاغ نشده,اما فکر میکنم تا پایان سال قیمت ها تغییر نکنه.
شما یک سرویس جدید به صورت رزرو تمدید کنید,هر زمان سرویس فعلی تموم بشه(چه روز یا چه ترافیک) سرویس رزرو فعال میشهنقل قول:
اگه ترافیک سرویس تموم بشه روزهای باقی مونده میسوزره
اما اگه روز تموم بشه ترافیک باقی مونده منتقل میشه(این خیلی مهمه و مزیت خوبی هست)
نکته:دوستان زمانیکه روزشون تموم میشه به هیچ وجه از littel more سرویس استفاده نکنند,چون ترافیک باقی مونده منتق نمیشه
سلامنقل قول:
بیهوده کلمه خوبی نیست دوست من
اما به نکته خوبی اشاره کردی
دوستان من بالای 60 درصد از مشکلات سرعت نویز هست.این خیلی مهمه.اگه این موردو دقت کنید سرعتتون به صورت قابل توجهی افزایش پیدا میکنه.
تجهیزات پارس آنلاین جزو بهترین تجهیزات DSL کشور هست.ترکیبی از آلکاتل و سیسکو.مشکلاتتونو تو هر شهری هستید بگید.اگه واقعا مشکل باشه خودم پیگیر حلش میشم
دوست من SNR خطو از تو مودم نگاه کن وبگو لطفانقل قول:
iخب من که نویز زیادی ندارم ! میشه سرویس من رو چک کنین ؟ اینم وضع امه :نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 18.5 21.0 Attenuation (dB): 48.0 29.5 Output Power (dBm): 19.7 12.6 Attainable Rate (Kbps): 7712 1200 Rate (Kbps): 4096 512 K (number of bytes in DMT frame): 129 17 R (number of check bytes in RS code word): 16 16 S (RS code word size in DMT frame): 1 8 D (interleaver depth): 32 4 Delay (msec): 8 8
سلام دوستان
سرعت من امروز خیلی افت کرده
همیشه تو سایت speedtest.net سرعت دانلودم حدود 2.40 بود الان همش 0.35 هست.
برای شما هم افت داشته؟
مال من خیلی وقته افت کرده ، :(نقل قول:
جالب اینه که اگه از سرور کرج تست بگیری باز همون 2.40 هستش :(
پارس آنلاین بد قاط زده ها ....................سرویس 128u دارم و تا 27 گیگ دانلود کردم ولی هنوز سرعت دانلود نیافتاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عکس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عجب شانسی !! :n08::n09:
نقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم نمی دون چرا پس بقیه اینفدر راضی و خرسند و خرامانند ؟!! :n27: