کسی اینجا شاتل 10 مگ داره ؟ پینگش چطوره ؟ برام دانلود شبانه مهم نیست . فقط میخوام بدونم بهترین پینگ برای چه شرکتی هستش ؟
Printable View
کسی اینجا شاتل 10 مگ داره ؟ پینگش چطوره ؟ برام دانلود شبانه مهم نیست . فقط میخوام بدونم بهترین پینگ برای چه شرکتی هستش ؟
سرعت اونایی که یه مگ مخابرات دارن چطوره؟
مال من امشب سرعتش نصف شده!!!!!!!!!!!!!
خیلی مسخره هست
شاتل اصلا 10 مگ نداره !!نقل قول:
پینگ شاتل هم بگی نگی خوبه
ولی عالی نیست
loss کمی داره و پینگ مناسبی
ایده آل نیست که بگی خوبه !
با مطرج کردن چیزی حل نمیشه !نقل قول:
اینکه میگم اندیشه غول بی شاخ و دم اینترنت گیلان همچین چنپره زده دست از سر ما بر نمیداره همینه
به هر شرکتی زنگ میزنم اندیشه خریده
سرویس شدم
بعد از فن آوا (البرز) ، پیشگامان (دامون نت) ، پیام نت ، شکوه سامانه و خودش که نمایندگی عصر انتقال این بار اندیشه یکی دیگه از 12 شرکت pap رو گرفت
بدبختی اینجاست که همه رو یا قیمت و سرویس های خودش میشه چه فایده آخه ، نامحدود دامون نت قیمت هاش خیلی خوب بود ، همین البرز 10 سال پیش کارت اینترنتش تو رشت حرف اول رو میزد
آقایونی که نامحدود میخوان آمار بدن از کجا بگیریم ؟؟ من همه رو بررسی کردم مفت گروه آخرش مجبورم برم دوباره رو همین اندیشه ، ببین به کجا رسیدیم آرزومون شده یه 32 کیلوبایت ناقابل بدون محدودیت
راه اندازی مجدد ADSL شرکت لایزر در استان های گیلان و مازندرانتاریخ خبر: 20 شهریور 1393
شرکت لایزر از مرداد ماه سال 1393 فعالیت مجدد خود را در استان های گیلان و مازندران با همکاری شرکت اندیشه سبز خزر آغاز نموده و آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت به همشریان خود می باشد. جهت ثبت نام می توانید به وب سایت شرکت اندیشه سبز خزر به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمائید
وضعیت البرز چطوریه؟ خوبه نامحدودش برم البرز چون من الان کاربر مخابراتم که افتضاحه.
البرز زده تا 14 یا 17 یادم نیست 45 تومن ولی صحبت کردم گفت فیکس رو 50
همون اندیشه سابق فقط 15 تومن گرون تره
هر دم از این باغ عنی میرسد
نامحدود پارس هم محدود شد
256 تا 30 گیگ میداد 45 تومن
شد 22
الان هم شده 16 !!!!
جالبه که قیمت همونه
نقل قول:
ماشالا هزار ماشالا مثل اینکه تمامی پرسنل اندیشه اینجا فعالیت های تبلیغاتی دارن !!!!!!!!!!!!!! این اطلاعات دقیق رو نمی تونه یه غرییه داشته باشه ! دفعه ی دیگه برای ارسال پست های تبلیغاتی کمی تامل کنید لطفا !!!!!!!!!
من پرسیدم به غیر از اندیشه که سرویس های نا محدودش رو برداشته کدوم شرکت اینترنت نا محدود میده، دوستان میان میگن اندیشه سندش مجانیه ، اندیشه فلان شرکت و خریده اندیشه فلان کار و کرده ! آخه نا سلامتی من با زبان پارسی سئوال پرسیدم به خدا پارسیههههههههههه !