آقا حمید میگم هرچی این بار جدید دیرتر برسه من بیشتر اذیتت می کنم. اون از تلگرام این هم از اینجا :n08: به نفعته بگی زودتر موجودکنند.
یه سوال تکنیکال حالا شما یا امیرحسین عزیز جواب بدین ممنون میشم.
داشتم محصولات Gladen رو میدیدم احساس کردم کراس اور سری های SQX , SQL , Zero , Zero Pro DC یکی هست؟ (اگه اشتباه میکنم بفرمایید جایی مشخصات کراس ها رو ننوشته بود.)
** یه کم بیشتر گشتم ظاهرا کراس DC کمی با بقیه فرق داره!!
برای کسی که پخشش نتورک 3way رو ساپورت می کنه و شاید احتمال بده که بعدها بخواد بره سراغ پخش های 4way به نظرتون اگر بخواد کامپوننتی از سری های مذکور رو انتخاب کنه (یا محصولات مشابه از یرند های دیگر) فارق از بخش هزینه اضافی برای آمپ (یه مقدار کوچیکش با حذف کراس کامپوننت ها جبران میشه) آیا تفاوتی در کیفیت شنیداری هست؟
پ.ن: چند شب پیش از آقا حمید پرسیدم چرا سیستمت رو نتورک نصب نکردی ؟ گفتند که در حالت اکتیو هم تست کردند و تفاوتی ندیدند که البته به خاطر کراس های پسیو بینظیرشونه. پس لطفا کامپوننت های استثناء رو فاکتور بگیرید :n02:
پ.ن2: کاش یه تاپیک باز بشه فقط برای سوالای این چنینی. به نظرم این سوال ها اینجا از حوصله جمع خارج میشه. البته یه بخش اطلاعات عمومی هم بود اما اونجا احساس کردم بیشتر اطلاع رسانی است و شاید سوال پرسیدن بحث رو منحرف بکنه.
در هر حال عذر من رو پذیرا باشید کلا سوال زیاد می پرسم. دعا کنید زودتر ماشین رو بدن بار شرکت هم برسه از شرم خلاص بشید.
راستی نطرتون در مورد آمپ ووچه av 5.1 رو هم میخواستم بدونم برای نتورک گزینه خوبی به نظر میاد