چرا تغییر کرده البته گرونتر شده:41:نقل قول:
چرا تغییر کرده البته گرونتر شده:41:نقل قول:
عجبا ...... فکر نکنم دیگه پایین بیاد .....
من امروز از ميثم خريدم باندل 250 گيگ رو 600 تمون!!
هم خوشگله هم باحال. فقط من يه مشكلي با كينكت داشتم كه اميدوارم در مراحل آتي بتونم حلش كنم!!
ولي بلكل تجربه ي جالبي هست اين كينكت! :31:
البته اگه توي آپديت هاي بعدي روي قيافه ي آواتار ها بيشتر كار كنن بهتره. خيلي بچه گونه است. يكي مثل دوست من كه باباش بيشتر از خودش پاي كنسول ميشينه ،اين آواتارها يكم بچه گونه هست!!
-
در مورد اسليم من چند روز پيش شنيده بودم هك شده و طرز كارش يه جوراي توي اينترنت داره پخش ميشه!!
البته منبعم دقيق نيست. منم از اين و اون شنيدم. گويا اين گروني دوباره بخاطر همينه!!
اگه هم به صورت رسمي منتشر بشه .آركيد و اليت ارزون ميشه. اسليم ميره بالاااااااااااا!
سلام
از دوستانی که کینکت دارن اپدیت جدید ریختن روی کنسولشون...اپدیت مخصوص کینکت..
که باعث میشه تصویر انگشتانتون واضحتر باشه...یعنی دیگه به صورت به هم چسبیده نیستش...
تقریبا حدود 30 مگ هستش..کسی ریخت لینکشو به ما هم بدید..
دیشب گذاشتم لیو دان بشه اواخر کار نم یدونم چش شد دیگه گیر کرد موند....
ممنون میشم.
مبارک مبارک کینکتت مبارک.(2بار) بیا توپهارو شوت کن تا تو برنده باشی(2بار) دی دی دی دی دیی دیی ..........:31::31::31:نقل قول:
واقعا مبارکت باشه میلاد جون
یه کار خوبی هم که کردی اینه که از میثم گل خرید کردی
امیدوارم ازش لذت فراوون ببری
اگه کسی خواست عکسهایی که کینکت میگیره رو تو pc اش ذخیره کنه بهم بگه(از یکی از دوستانم تو بازی سنتر یاد گرفتم-هومن جان)
---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------
چرا فکر کننقل قول:
حتما پایین میاد نگران نباش خدا بزرگه:46:
كسايي كه كينكت دارن
من تو تنظيم اولش اوجا كه ميخواد ميكرفون رو تست كنه ميگه ساكت باش . بعد يه صدايي مياد و ايناا.
من باراول يه ده بيست بار تست كردم پيغام خطا ميده ميگه اسپيكرت رو چك كن يا كه محيط ساكت نيست و ايناا!!
من نفهميدم مشكلش چيه .اون مرحله رو ردش كردم!
+
كنسول خودش تنظيم صدا نداره؟؟ من واقعا دقت نكردم!
به نظرم صداي كنسول كمه چون. من صداي تلويزون رو روي 40 از 100 كه ميبرم تازه يه چيزايي ميشنوم!!!
یکی از دوستان اینو ترجمه کنه
نقل قول:
Posted by The Ori
After New Dash Update 12625 the following games do not boot (Black Screen):
Black Ops
Modern Warfare 2
Halo Reach
This is an AP2.5 Update so naturally this does not affect non AP2.5 DVD drives (Early Hitachi & Samsung).
If you had LT+ flashed then you will NOT be flagged for a possible ban (good Job c4eva !).
If you did not have LT+ flashed and you tried to boot these games as backups then you are probably flagged for a ban.
AP2.5 Data both PAL and NTSC have been extracted (thanks to c4 and k3) and c4 is now working on the patches and testing will commence.
There will be no need for a firmware update.
We recommend you do not update yet until there is a working method tested and released.
There is no ETA on release so do not ask. if you ask then other members have my permissions to facepalm the offender and ridicule them until they probably start crying.
team-xecuter.com
ببین مبارک باشه یه سوال دارم دست به کینکتت بزن ببین یکم لقی داره ؟ من به کینکتم تو خاموشی دست می زنم یکم نه خیلی زیاد لق می زنه میخام بدونم مال شما ثابته یا نه یکم تکون میخوره (نه پایه اش خود کینکت)نقل قول:
من امروز از ميثم خريدم باندل 250 گيگ رو 600 تمون!!
هم خوشگله هم باحال. فقط من يه مشكلي با كينكت داشتم كه اميدوارم در مراحل آتي بتونم حلش كنم!!
ولي بلكل تجربه ي جالبي هست اين كينكت!
البته اگه توي آپديت هاي بعدي روي قيافه ي آواتار ها بيشتر كار كنن بهتره. خيلي بچه گونه است. يكي مثل دوست من كه باباش بيشتر از خودش پاي كنسول ميشينه ،اين آواتارها يكم بچه گونه هست!!
-
در مورد اسليم من چند روز پيش شنيده بودم هك شده و طرز كارش يه جوراي توي اينترنت داره پخش ميشه!!
البته منبعم دقيق نيست. منم از اين و اون شنيدم. گويا اين گروني دوباره بخاطر همينه!!
اگه هم به صورت رسمي منتشر بشه .آركيد و اليت ارزون ميشه. اسليم ميره بالاااااااااااا!
سلامنقل قول:
منم اولش اونجا اشتباه کردم.وقتی helpشو خوندم گفته که باید هیچ صدایی نیاد تا کینکت ببینه نویز محیط خوبه یا نه.اونجا باید چند لحظه صبر کنی.همین بعد میره مرحله ی بعد
برو تو setting و صدای کنسول و صدای کنسول تو گیمو زیاد کن
بله کینکت یکم لقی داره .اولش هم که کینکتو روشن میکنی کینکت کلشو بالا پایین میکنه تا بهترین مکانو انتخاب کنهنقل قول:
اگه منظورت از لقي سطح اتكاشه كه نه لقي نداره. چون زيرش لاستيك داره. اگه منظورت خودشه خوب يكم لقي رو داره . چون موقع كار با سنسور بايد تكون بخوره. ولي راستش نه. من دو سه بار دست زدم لقي نداشت.نقل قول:
ببین مبارک باشه یه سوال دارم دست به کینکتت بزن ببین یکم لقی داره ؟ من به کینکتم تو خاموشی دست می زنم یکم نه خیلی زیاد لق می زنه میخام بدونم مال شما ثابته یا نه یکم تکون میخوره (نه پایه اش خود کینکت)
اولش كه ناشي گري كردم. فكر كردم مثل صفحه LCD خودم بايد بالا پايينش كنم:31:
شانس آوردم بعد از روشن شدن كنسول ، سنسورش فعال شد يكم تكون خود والا الان كينكت نداشتم ديگه!!!:31:
ولي به طور كلي نه. مشكلي نيست. زياد هم نميخواد بهش حساس بشي. مهم اينه كه جاش ثابت باشه و سنسورش فعال باشه.
فكر كنم هيچكس توي دنيا مثل من روي اين مسائل و خريدنشون حساس باشه!!:5:
+
راستي اين ادونچر ها با هم فرق دارن؟ من اين رقصه و ايربيكه رو ندارم!
واسه من همون توپ بازي و قايق راني و اون كه تو آّه ماهيا ميزنن شيشه اش رو ميشكونن و يه چيز ديگه.!!
ولي كلا جست و خيز زياد ميخواد :31:
سلام
دستگاه داداشم بعد از آپدیت بیشتر بازی ها رو اجرا نمی کنه ؟ مشکل از کجاست ؟
بعد از وارد کردن دیسک می نویسه که Open Tray
آیا از آپدیت هست یا اینکه لنز دستگاه ضعیف شده ؟