با اینترنت دیگه نصب میشه فقط مخابرات و مبین نت اینطوریه. به کجا باید زنگ بزنم؟؟؟ کسی میتونه راهنمایی کنه. ممنونمنقل قول:
Printable View
با اینترنت دیگه نصب میشه فقط مخابرات و مبین نت اینطوریه. به کجا باید زنگ بزنم؟؟؟ کسی میتونه راهنمایی کنه. ممنونمنقل قول:
هر گیگ 200 تومان گرانتر شده؟ تا همین چند روز پیش 8400تومان بود
شرح تعداد قیمت واحد قیمت مالیات و عوارض بهداشت ودرمان مجموع خرید ۱ گیگابایت حجم اضافه
۱
۸۰,۰۰۰ ریال ۸۰,۰۰۰ ریال ۵,۶۰۰ ریال ۸۰۰ ریال ۸۶,۴۰۰ ریال جزئیات خدمت
قیمت هر گیگابایت حجم اضافه: ۸۰,۰۰۰ ریال
مبین نت هر روز گرانتر از دیروز من که به همون نت دیزلی سیمکارت برگشتم 10تومان برای یک ماه جواب میداد. تا الان 220هزار تومان برای 27گیگ به مبین نت پول واریز کردم و در 28 روز چه زود گیگها تمام شدند حیف از پول
220 تومن برای 27 گیگ............:n04: چه خبره:n04:
نقل قول:
این "بهداشت و درمان" دیگه چه صیغهای هست؟ نکنه این پول برای این هست که باید قبل از مصرف اینترنت، طهارت بگیریم که بهداشتمون در اینترنت پاک رعایت بشه و بعدش هم بخاطر کیفیت گند و البته قیمت بسیار بالای مبیننت، سرگیجه و حالت تهوع میگیریم و نیاز به درمان پیدا میکنیم؟؟؟ :n13:
:16: یعنی ترکیدم از خنده دمت گرم :)))))))))))))))))))))))))))))))))نقل قول:
امسال طرح نوروزی نداره ؟! ( البته نه اینکه خیلی از مبین نت خوشم بیاید ولی گزینه دیگری ندارم)
بهداشت! شاید مربوط به این طرح جدید یارانه بهداشت باشه شاید هم مبین نت مطب باز کزده
من الان موقعیتش رو ندارم ولی لطفا دوستان زنگ بزنن بپرسن این بهداشته قضیش چیه؟نقل قول:
سلام
عید همگی مبارک :n20:
آقا این هم برای اطمینان خاطر دوستانی که به خاطر محدودیت دانلود نگران بودن و دانلود نمی کردن! :دی
گوش شیطون کر تا بحال که اتفاقی نیافتاده!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این گزینه که نشون میده شما 13.7 گیگ گرفتی رو از کجا بیاریم؟!نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk