دوستان من اندیشه 128 نامحدود دارم 6 گیگم تموم شده میتونم حجم اضافه بخرم ؟ تا دوباره سرعتم بره بالا ؟
Printable View
دوستان من اندیشه 128 نامحدود دارم 6 گیگم تموم شده میتونم حجم اضافه بخرم ؟ تا دوباره سرعتم بره بالا ؟
نه متاسفانهنقل قول:
این موضوع در رابطه با همه ی شرکت ها صدق نمیکنه
خوب.. سرويس ما رو كه از 7 ماه ريست كردن به يك سال! 35 گيگ هم ريخته بودن تو حساب كه امروز كردنش 60 گيگ! كلا معلوم نيست دارن چيكار ميكنن و اين 5 ماه كه مصرف كردم چي ميشه اما به نظر اوكي مياد. :n02:
در ضمن احتمالا همه ميدونين اما فيض بوك ويديوها رو به صورت خودكار پخش ميكنه كه اگه تو تنظيمات آف كنيدش مصرفتون به شدت پايين مياد، گفتم شايد يكي ندونه. :n01:
داداش انديشه تو پشتياني و مشتري مداري افتضاحه! من خودم 3-4 سال مشتريشون بودم حاضرم بي اينترنت بمونم برنگردم انديشه! فكر ميكنن دارن لطف ميكنن اينترنت دايال آپي رو قيمت خون پدرشون ميكنن تو پاچه مون! :n21:نقل قول:
مخابرات كه نامحدود نداره، شاتلم كه محدوديت دانلود داره واسه سرويساي نامحدودش!! :n02: فكر كنم بهترين انتخابت پارس آنلاين باشه.
دوستان شنیدم 128 نامحدود شاتل 11 گیگ میده با سرعت دانلود 100 کیلو بایت و بعد این که 11 گیگ تموم شد سرعت 60 کیلوبایت برای دانلود میده درسته ؟
البته 30 هزار تومن .
درسته ؟
اگر اینطور باشه خیلی خوبه اندیشه با این نامحدودش گند زده .
هردم از این باغ بری میرسد
نغزتر از نغزتری میرسد
امروز زنگ زدم 2020 گفتم این حجم ما چی شد بالاخره. یک بار حضوری و تیکت آخرش از 25 گیگ 6 گیگ نصیب ما شد. میگه دنبالش نباشین:n04: از هفته دیگه می خوان یه قانون بذارن که هر کسی هر چقدر حجم میگیره (با طرحش نه حجمی که بعدا خریداری میکنه و به بخش رزرو میره) سر اتمام ماهش میسوزه و اضافش به ماه دیگه منتقل نمیشه. بگو این همه تغییر به خاطر چی بود:n21:
سلام دوستان
برای مانیتور کردن پهنای باند مصرفی خودتون از نرم افزار Net Guard استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونید دقیقا مقدار مصرف هر برنامه و یا پروسس که تو سیستم فعال هست رو ببینید.
یه پینگ میذارید ببنیم اوضاع شما چطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی صاحاب نداره؟نقل قول:
بی در و پیکره؟
این مسخره بازیا چیه؟