من بیشتر دانلود کردم ، هیچ اتفاقی هم نیفتاده ، اون یه حرف مفتی بود که فعلا عملی نشده .نقل قول:
Printable View
من بیشتر دانلود کردم ، هیچ اتفاقی هم نیفتاده ، اون یه حرف مفتی بود که فعلا عملی نشده .نقل قول:
دوستان میخوام یه نرم افزار نصب کنم قبلا نصب کرده بودم مشکلی نبود ولی الان نمیدونم چرا پر و ک سی سرور میخواد اینترنت من مبین نت هستش تحت شبکه نیست که این خطا رو میده. ممنون میشم راهنمایی کنید. توخود سایتش نوشته احتمالا تحت شبکه هستین اینطوریه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
قبلاً هم بارها گفتم که بدون شک هیچ شرکتی به اندازه مبیننت نامرد و ضایع نیست. حتی ایرانسل که وضعش تعریفی نداره هم بهتر از مبیننت هست. علت رو هم فقط میتونم از انحصار و قدرت بدون حساب و کتاب مجموعه مبیننت و مخابرات بدونم.
نقل قول:
احتمال زیاد اینها دیدن دیگه کسی اهل اکانتهای ۶ و ۱۲ و ۲۴ ماهه نیست، میخوان اینجوری مشتری رو به زور لای منگنه بذارن. توی این عیدی مثلاً جدید که عملاً قدیمی هست هم یکی از واجدین شرایط کسانی هست که اکانت ۶ ماه به بالا دارن. یعنی اینها رسما مشترکین یک ماهه رو هم جز مشترکهای بدردبخورشون حساب نمیکنن.
نقل قول:
مثل اینکه فعلاً فقط همون ساعت ۳ تا ۷ رو اجرا میکنن. یعنی من هم بدون حساب و کتاب از ۳ تا ۷ دانلود میکنم، فعلاً خبری نیست. شاید هنوز توی محاسبه و روش اون موندن که اجرا نشده. البته بگم برای خودم شخصاً ساعتهای مجانی اینقدر کند میشه که با اکانت دو مگ حتی در حد ۲۵۶ هم سرعت ندارم و بیشتر از دانلودم فقط هزینه برای برق کامپیوتر و استهلاکش میدم.
فرکانسش یکی هست هر چند همه رو تست کردم ولی بیرونی شبا سرعت کم میشهنقل قول:
دوستان همین الان یه خانومی با شماره 02183869000 بام تماس گرفت گفت شناسه اشتراک و بگید تا شکایتو به جریان بندازیم و بعد متقابلا بهتون نتیجه اعلام میشه.بعد گفت از چی شاکی هستید دقیقا؟ گفتم اول تغییر ساعات شبانه /دوم تغییر ساعات شبانه بدون اطلاع / سوم از ترافیکم رفته +کیفیت نامطلوب و قیمت بالا خلاصه همهچی گفتم. بیچاره سکوت کرد حرفی واسه گفتنن نداشت.
به منم زنگ زدن فقط شماره اشتراک رو خواستن :n02: نگفتن از چی شکایت داری
البته من مودم رو سه هفته ای هست فروختم به یکی از دوستان همینجا :n02:
امروز حوالی ظهر به منم زنگ زدن دوباره شناسه اشتراک خواستن. منم خیلی جدی گفتم شناسم توی شکایتی که ثبت کردم هست و قبلا هم یه بار گرفتید، واسه چی بدم؟! خانمه گفت: شناسه تون رو میخوایم برای رسیدگی به شکایتتون پیرامون ساعت دانلود شبانه! منم خیلی خشک و خالی شماره رو گفتم و بعدشم یه وقت بخیر و زرت قطع کردم!
قبلا به کاربران دیگه هم زنگ زده و شناسه اشتراک پرسیده .نقل قول:
با همون شناسه اشتراک که بهش دادین به شکایت شما رسیدگی شد و همه چی ختم به خیر شد !
انتظار بیشتری نداشته باشید !
تنها کسی که شناسه نداد من بودم ، چون اگر میخواستن کاری کنن تک تک شناسه نمی پرسیدن بلکه همه چیز رو به روال قبل بر میگردوندن .
این شناسه ها رو جمع میکنن و ارجاع میدن به سازمان تنظیم مقررات رادیویی که بگن ما به شکایت مشتریانمون رسیدگی کردیم ! هیچ چیزی هم واسه ماها نداره .
یکماهه شکایت کردیم ! چی شد ؟ به جایی رسید ؟
اینجا ایران هست ، انتظارمون در حد همین اسمش باشه نه بیشتر