-
باشگاه استقلال نظر خودش را گفته است
كفاشيان: با قلعه نويي مذاكره نكردهايم
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال گفت: باشگاه استقلال نظر خود را بيان كرده و ما مذاكره اي با سرمربي اين تيم نداشته ايم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كفاشيان اظهار داشت: تاكنون جلسات متعددي را براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي برگزار كرده و از مربيان داخلي و خارجي نظرات مختلفي را گرفته ايم. اميدوار هستيم اين بار با انتخابي شايسته تيم ملي را به جايگاه واقعي خود برسانيم. تا 20 روز آينده تيم ملي برنامه خاصي نداشته و سعي خواهيم كرد در فرصتي مناسب، تصميم پخته اي را براي انتخاب سرمربي بگيريم.
كفاشيان درخصوص گزينه هاي مطرح شده در رسانه ها براي سرمربيگري تيم ملي فوتبال عنوان كرد: اين دليل نمي شود كه اگر از هر مربي نظر يا شرايطش را مي گيريم به عنوان گزينه قطعي سرمربيگري باشد.
وي افزود: فعلا براي 3 بازي باقي مانده بايد تدابيري انديشيد تا تيم ملي به جام جهاني راه يابد. در حال حاضر بايد بستري مناسب را براي تيم ملي فراهم آوريم تا در 3 ديدار موفق ظاهر شود. اگر سرمربي تيم بتواند اين 3 بازي را با موفقيت پشت سر بگذارد براي مابقي ديدارهاي پيش رو مجددا وارد مذاكره خواهيم شد.
وي در خصوص معرفي اعضا از سوي سازمان تربيت بدني اظهار داشت: سازمان هيچ دخالتي درخصوص انتخاب سرمربي نداشته و هر وقت با مشكل مالي مواجه مي شويم ،سازمان با فدراسيون وارد همكاري و مذاكره مي شود.
كفاشيان درباره اينكه شايعه شده امير قلعه نويي از گزينه هاي نزديك به سرمربيگري تيم ملي است؛ گفت: چه كسي گفته با قلعه نوعي مذاكره كرده ايم؟ مشاوره با مربيان يا باشگاه هايي كه تيم هاي ليگ برتري دارند دليل بر آن نيست كه مربي آن تيم صرفا مد نظر ما است.در خصوص قلعه نوعي ما با هيچ كس مذاكره نكرده ايم و اگر باشگاه در خصوص حضور وي در تيم ملي مصاحبه كرده، فقط اظهار نظر شخصي است نه چيز ديگري.
رئيس فدراسيون تصريح كرد: تمام تلاشمان را براي حضور تيم ملي در جام جهاني به كار خواهيم گرفت و از كادر فني حمايت خواهيم كرد. در صورت صعود كادر فني تقويت مي شود درغير اينصورت حذف خواهد شد. چرا كه برنامه هاي مهم ديگري پيش روي تيم ملي بوده و با باسازي تيم ملي سعي خواهيم كرد تيم خوبي را تشكيل دهيم.
كفاشيان در خصوص فعاليت هاي پيش روي فدراسيون اظهارداشت: امسال، سال تيم ملي اميد بوده و بايد بستر مناسبي را براي اين تيم فراهم كنيم چرا كه تيم اميد بايد در مسابقات آسيايي گوانگجو و المپيك 2012 لندن موفق ظاهر شود.
وي افزود: مسابقات حساس فوتسال آسيايي داخل سالن در ويتنام را نيز پيش روي خود داريم كه اميدوارم با تدابير دقيق سرمربي تيم ملي فوتسال، همچنان افتخار آفرين باشيم. همچنين ميزباني مسابقات ليگ قهرمانان آسيا را دراصفهان پيش رو داريم كه اميد است در اين پيكارها نمايندگان ايران نتايج ارزنده اي را كسب كنند.
رئيس فدراسيون تصريح كرد: تيم نوجوانان نيز ديدار هاي مهم و حساسي را پيش روي خود دارند كه بايد تمامي تلاشمان را براي حضوري موفق در جام جهاني بكار گيريم.
كفاشيان اظهار داشت: در خصوص برنامه هاي ليگ و تغيير و تحولات آن نيز نشست هايي را برگزار خواهيم كرد تا در كنار توسعه دربخش آكادمي و آموزشي بتوانيم ليگ پر باري را داشته باشيم.
انتهاي پيام/
-
در صورت پيروزي مقابل ام صلال
تاجران ايراني به استقلاليها پاداش ميدهند
خبرگزاري فارس: تاجران ايراني مقيم قطر به اعضاي تيم فوتبال استقلال تهران در صورت برد مقابل تيم قطري پاداش مي دهند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تاجران ايراني حاضر در دوحه قطر به مسئولان استقلال پيغام داده اند در صورت برد مقابل ام صلال پاداش خوبي را به بازيكنان اين تيم پرداخت خواهند كرد.
اين تاجران كه يكي از طبقات تجاري بازار صوت و تصويري را در اختيار دارند، قول داده اند در صورت پيروزي به هر يك از بازيكنان يك دستگاه DVD و LCD اهدا خواهند كرد.
انتهاي پيام/م
-
به دليل پيروزي برابر ملوان
انصاري 20 ميليون به استقلاليها پاداش ميدهد
خبرگزاري فارس: عضو هيات مديره باشگاه استقلال به بازيكنان اين تيم پاداش 20 ميليوني خواهد داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي انصاري پس از پيروزي تيم استقلال در مسابقه ديروز مقابل ملوان در تماس تلفني اعلام كرد مبلغ 20 ميليون تومان پاداش به بازيكنان به هنگام بازگشت از قطر پرداخت خواهد كرد.
تيم استقلال با پيروزي روز گذشته با 61 امتياز در صدر جدول جايگاه خود را حفظ كرد.
آبي پوشان پس از بازي روز سه شنبه با تيم ام صلال قطر بايد خود را براي بازي با تيم فولاد خوزستان آماده كنند.
انتهاي پيام/
-
براي مشخص شدن تكليف شماره 8
جلسه كميته انضباطي جباري چهارشنبه برگزار ميشود
خبرگزاري فارس: جلسه كميته انضباطي باشگاه استقلال جهت رسيدگي به وضعيت هافبك اين تيم بعدازظهر چهارشنبه هفته جاري در محل باشگاه برگزار ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، روز چهارشنبه با حضور اعضاي كميته انضباطي باشگاه و مجتبي جباري جلسه كميته انضباطي برگزار خواهد شد.
جباري امروز با حضور در باشگاه استقلال خبر جلسه كميته انضباطي را دريافت كرد.
بازيكن شماره 8 استقلال در بازي اين تيم برابر الاتحاد عربستان به تعويض شدنش اعتراض كرد و پس از آن از سوي قلعه نويي از حضور در تمرينات محروم شد.
استقلال سه شنبه در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا ميهمان ام صلال قطر خواهد بود.
انتهاي پيام/
-
برنامه دو هفته پاياني ليگ برتر فوتبال اعلام شد
خبرگزاري فارس: سازمان ليگ برنامه هفته سي و سوم و سي و چهارم مسابقات ليگ برتر فوتبال را اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، برنامه اين بازي ها به شرح زير است:
*هفته سي وسوم- پنجشنبه 27 فروردين -ساعت 17:15
داماش گيلان-برق شيراز-سردار جنگل-رشت
مقاومت سپاسي-پيام مشهد-حافظيه-شيراز
استقلال اهواز-پرسپوليس-تختي- اهواز
ابومسلم-فولاد مباركه سپاهان-ثامن الائمه-مشهد
پيكان قزوين-پاس همدان-رجايي-قزوين
راه آهن –فولاد خوزستان-اكباتان-تهران
صباي قم-مس كرمان-يادگار امام-قم
ذوب آهن-ملوان -فولاد شهر اصفهان
استقلال تهران-سايپا-آزادي-تهران
*هفته سي و چهارم-يكشنبه 6 ارديبهشت-ساعت 17:15
پيام-استقلال تهران-ثامن الائمه-مشهد
پرسپوليس-راه آهن-آزادي-تهران
فولاد خوزستان-ذوب آهن-تختي-اهواز
سايپا-صباي قم-انقلاب-كرج
مس كرمان-پيكان-باهنر-كرمان
سپاهان -مقاومت سپاسي-فولاد شهر اصفهان
ملوان –ابومسلم-تختي—انزلي
برق شيراز-استقلال اهواز-حافظيه-شيراز
پاس-داماش-قدس-همدان
انتهاي پيام/
-
پس 3 تا بازیه بعدی اینجوریه :
فولاد - استقلال : یکشنبه ، 23 فروردین
استقلال - سایپا : پنجشنبه ، 27 فروردین
پیام - استقلال : یکشنبه ، 6 اردیبهشت
-
جباري: نه از قلعهنويي ميترسم و نه نگران پولم هستم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: من از هيچ كس غير از خدا نمي ترسم؛ نه از قلعه نويي ترس دارم و نه نگران پولم هستم.
مجتبي جباري در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اينكه از او خواسته شده تا اطلاع ثانوي در تمرين استقلال شركت نكند؛ اظهار داشت: از اين مسائل نمي ترسم و نگران آينده فوتبالي خود نيستم. با توجه به شرايط حساس استقلال در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا ترجيح مي دهم سكوت كنم.
وي افزود: يكسري حقايق را بايد مردم و هواداران بدانند اما اكنون وقت مطرح كردن آن نيست. از من خواسته شده در تمرين شركت نكنم. منتظر هستم تا باشگاه استقلال دلايل اين تصميم را به صورت رسمي اعلام كند تا آن موقع حرف هايم را بزنم. حرف هاي زيادي براي گفتن دارم و معتقدم بايد در مورد مسائل اتفاق افتاده در اين تيم شفاف سازي شود.
جباري كه در جريان بازي استقلال مقابل الاتحاد به هنگام تعويض با آرش برهاني با ناراحتي زمين مسابقه را ترك كرد و سمت برهاني نرفت؛ عنوان كرد: جا دارد از همه مردم ايران و هواداران استقلال بابت رفتارم عذرخواهي كنم. قبول دارم رفتارم حرفه اي نبود. از آرش برهاني نيز عذرخواهي مي كنم. حتي بعد از بازي نزدش رفتم و از او عذرخواهي كردم.
اين بازيكن تصريح كرد: در آن لحظه ناراحتي من ربطي به آرش نداشت. با برهاني رابطه دوستانه اي دارم. او مي داند از چه جرياناتي ناراحت بودم. يكسري مسائل در تيم ما رخ داده و مي دهد كه من در واكنش به آن رفتارها هنگام تعويض آن رفتار را نشان دادم.
جباري در پاسخ به اين سئوال كه اين ناراحتي به خاطر مسائل مالي است؛ گفت: ناراحتي ام ربطي به مسائل مالي ندارد. البته هنوز 120 ميليون تومان از باشگاه طلب دارم و حتي در قراردادم قيد شده بابت پرداخت نشدن مطالباتم مي توانم در تمرين حاضر نشوم. با اين وجود با مصدوميت هاي كه داشتم به خاطر هواداران در تمرين حاضر شدم و حتي بازي هم كرده ام و هيچ گاه كم كاري نكردم.
هافبك آبي پوشان با بيان اينكه حرف هاي زيادي براي گفتن دارد اما نمي خواهد بيش از اين صحبت كند؛
-
برهاني در آخرين لحظات مسافر قطر شد
خبرگزاري فارس: مشكل خروجي آرش برهاني در آخرين ثانيه هاي پرواز تيم استقلال به قطر حل شد.
به گزارش خبرگزاري فارس ،به دليل صدور رواديد كشور قطر در گذرنامه قديمي آرش برهاني در شرايطي كه اين بازيكن با گذرنامه جديد خود به فرودگاه امام(ره) آمده بود در آخرين ثانيه ها با تلاش يار محمدي يكي از مسوولان اداري باشگاه استقلال آرش برهاني توانست بدون مشكل خروجي و با پاسپورت جديد استقلال را در سفر به قطر همراهي كند.
تيم استقلال دقايقي پيش تهران را به مقصد دوحه ترك كرد.
اين تيم روز سه شنبه با ام صلال قطر در ليگ قهرمانان آسيا ديدار خواهد كرد.
-
در گفت و گو با فارس
برهاني: بركناري دايي به سود تيم ملي نبود
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: دايي همچنان ميتوانست تيم ملي را هدايت كند و به همين دليل معتقدم بركناري او به سود تيم ملي نبود.
آرش برهاني در گفت و گو با خبرگزاري فارس در خصوص آمادگي آبي پوشان قبل از ديدار روز سه شنبه گفت: خدا را شكر مي كنم كه سال جديد را با پيروزي آغاز كرديم. در بازي با ملوان به موقع گل زديم و بازي را به خوبي اداره كرديم. اين مسئله باعث شد با روحيه دو چندان براي بازي با ام صلال آماده شويم.
وي ادامه داد: در 2 بازي قبل آسيايي مان با بدشانسي هاي مواجه شديم ولي به هر 3 امتياز روز سه شنبه نياز مبرم داشته و محكوم به پيروزي هستيم.
برهاني در خصوص تغييرات رخ داده در تيم ملي فوتبال و شانس صعود به جام جهاني گفت: فكر نمي كنم در اين مقطع بركناري علي دايي به سود فوتبال ما باشد. او به مشكلات فوتبال ما واقف بود و به بازيكنان شناخت كافي داشت. اعتقاد دارم اگر او به كارش ادامه ميداد شايد مي توانست نتيجه لازم را بگيرد.
آقاي گل ليگ ادامه داد: تيم ملي مقابل عربستان بازي خوبي انجام داد. شايد اگر موقعيت هاي ما در اين بازي تبديل به گل ميشد عربها به لحاظ روحي به هم ميريختند، اما فوتبال همين است و ما هنوز شانس صعود به جام جهاني را داريم. اگر بتوانيم كره شمالي را در خانه اش شكست دهيم ميتوانيم به صعود به جام جهاني اميدوار باشيم و دل مردم ايران را شاد كنيم.
مهاجم استقلال در خصوص اينكه پس از چند هفته مجددا براي تيمش موفق به گلزني شد؛ عنوان كرد: قبول دارم چند هفته اي دچار افت شده بودم اما همه بايد بپذيرند كه در آن 3 ، 4 هفته استقلال هم دچار افت شده بود. اين مسئله در فوتبال طبيعي به نظر ميرسد. حتي كريستيانو رونالدو كه چند فصل پيش موفق شده بود 23 گل به ثمر برساند در 6 هفته موفق به گلزني نشد اما من تمام سعي و تلاش خود را ميكنم كه نوسان كمتري داشته باشم.
انتهاي پيام/
-
/ليگ قهرمانان آسيا/
فيصل بن احمد: از استقلال 3 امتياز مي خواهيم
خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه ام صلال گفت: ما از بازي مقابل استقلال ايران به دنبال كسب هر سه امتياز هستيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، شيخ فيصل بن احمد آل تني در مصاحبه اي با شبكه الجزيره در مورد بازي مقابل استقلال اظهار داشت: بازي بسيار دشواري است. استقلال ايران سابقه زيادي در رقابت هاي بين المللي در سطح آسيا دارد. بازيكنان و مربيان ام صلال بايد به اين نكته واقف باشند و با اين آگاهي مقابل اين تيم به ميدان بروند.
وي كه تيمش از دو بازي اخير تنها يك امتياز گرفته است ادامه داد: در ام صلال هيچ گونه بحراني وجود ندارد و بر خلاف گزارش رسانه ها بدشانسي هر از گاهي گريبان تيم هاي فوتبال را مي گيرد.
رئيس باشگاه ام صلال اعتراف كرد اين تيم در برخي نقاط ضعف هايي وجود دارد و تاكيد كرد: كادر فني تلاش مي كند اين نقاط ضعف را برطرف كند. از بازيكنان خواسته ام از ابتداي بازي براي كسب سه امتياز مقابل استقلال به ميدان بروند.
انتهاي پيام/م