سلامنقل قول:
والا کار اصلا ساده ای نیست. یه جورایی به این موضوع میگن jtag
سلامنقل قول:
والا کار اصلا ساده ای نیست. یه جورایی به این موضوع میگن jtag
پاساژ لباف ببرم اونجا برام اینکار رو میکنند راستش خسته شدم نمیدونم چرا اینجوری شده دستگاه میبرم تعمیر 4 روز عالی کار میکنه بعد دیگه دی وی دی هارو نمیخونه حالا فرق نمیکنه بازی تو هارد باشه یا نه همین که دیسک رو میگذارم میگه درش بیار دیسک رو یعنی اصلا نمیچرخونه !!!! نمیدونم از دی وی دی های رایتی میتونه باشه ؟؟؟؟نقل قول:
سلام.
دوستان الان اسلیم 4 گیگ کپی خور شده کامل؟
یعنی هیچ مشکلی نداره ؟ بدون نگرانی بگیریم؟
کپی خور کامل نه نشدهنقل قول:
البته با تعویض برد درایو میشه کپی خورش کرد که به نظرم به صرفه نیست
اگه خیلی عجله داری یک دونه غیر کپیشو بخر و تا اومدن ha ck کاملش صبر کن
آرش جان چیکار کردی با بدخت ؟!؟! :31:نقل قول:
نقل قول:
من اکثر بازی هاش رو گرفتم ولی با همون ادونچر تو خودش با kinect sport و dance central بیشتر حال میکنم.
میل خودت هست ولی اینطور که از صحبت اساتید فهمیدم برد عوض نکنی بهتر هست البته توی یک پست خوندم که میشه برد رو عوض کنن ولی برد اصلی خودش رو بگیر از فروشنده تا وقتی که خودش ه*ک شد همون برد اصلی با ه*ک رو داشته باشی که البته هزینش فک کنم یکمی زیاد باشه.
Elite هم میتونی بخری
سلام دوست عزيزنقل قول:
اگه ما كه بيسواتيم:31: بخريم و صبر كنيم تا هك كامل بشه براي كپي خور كردن نياز به باز كردن كنسول نيست.
ممنون.
سلام. در هر صورت حتما باید کنسول باز بشهنقل قول:
سلام دوست عزيز
اگه ما كه بيسواتيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخريم و صبر كنيم تا هك كامل بشه براي كپي خور كردن نياز به باز كردن كنسول نيست.
ممنون.
salam دوست مننقل قول:
برای کپی کردنش نیاز هست تا کنسول باز بشه
الان بردو عوض کنی فایده نداره.همون که گفتی بخر و تا اومدن کامل ه*ک صبر کن
سلام دوستان.
بعد از 2ماه بلاخره چشمم به اینترنت خورد :31:!!!!
(بعلت امتحانات مجبور شدم چند ماهی نباشم !!!)
الان که اومدم دیدم قیمت Xbox خیلی گرون شده !!! (یکی دو ماه پیش قیمت ارکید 230 بود ولی حالا شده 320 تومان !!!! چی شده دوستان ؟؟!!! نکنه یارانه رو از روی Xbox برداشتند :31::27:؟؟؟!!!).
راستی قضیه ی آپدیت جدید مایکروسافت و قفل بازی AC III چی شد :31:؟؟؟؟
با تشکر از همه ی دوستان.:40: