نقل قول:شما دوستان چه جوری متوجه میشین که همه 700 گیگ تون واسه بین الملل هست؟نقل قول:
Printable View
نقل قول:شما دوستان چه جوری متوجه میشین که همه 700 گیگ تون واسه بین الملل هست؟نقل قول:
خب آدم تا حدودی مقدار دانلودی که کرده دستشه، و اگه بخواید دقیق تر هم بدونید برنامه هایی مثل netlimiter هستن که گزارش مصرفتون رو میدن. برای مثال این نمودار مصرف من تو 15 روز گذشته هست، که مجموع دانلود و آپلود 288 گیگه (که همش هم از سایتای خارجی بوده). خب اولا اگه سقف حجم 175 بود که تا الان تموم شده بود! از طرف دیگه وقتی این حجم رو از 700 کم میکنی همون حجمی به دست میاد که تو "حجم باقی مانده" سایت میزنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم امروز زمانم تموم میشه، ببینم فردا وصله یا نه!نقل قول:
یه بار مودمو خاموش روشن کنید بعد برید تو پنل قسمت حجم باقیمانده ببینید چه عددی رو نشون میدهنقل قول:
بعد یه فایل به فرض 100 مگی از سرور خارجی دانلود کنید بعد دوباره مودم رو خاموش روشن کنید و وارد پنل بشید ببینید نسبت به قبل حجم باقی مانده چه تغییری کرده
اگه بین الملل حساب کنه 400 مگ باید کم شده باشه ولی من امتحان کردم 100 مگ کم میشه
نقل قول:
جالبه
البته به نظر من پنل هر استان ممکنه با استان دیگه فرق داشته باشه و در نتیجه ممکنه نرم افزار به کار رفته توی یه پنل بتونه مصرف داخلی رو حساب کنه و پنل یه استان دیگه نتونه
من فکر می کنم که پنل تهران می تونه
حالا ازمایش منی کنم نتیجه رو میگم.
اخه پنل ما پنل استان تهرانه و متاسفانه حجم مصرف شده رو با 2 روز تاخیر نشون میدهنقل قول:
و با این ازمایش باید 2 روز صبر کنی تا نتیجه رو ببینی
با این حال این کارو می کنم نتیجه رو میگم
تا جایی که یادم میاد شما پس پرداخت بودی، فک کنم مخابرات تهران هر کدوم از این عوامل روش تاثیر گذار باشه. شاید فقط پیش پرداخت ها کلش بین الملل حساب میشه (البته نه لزوما چیزی باشه که مخابرات از قصد انجام داده باشه، شاید باگ سیستشمون برای پیش پرداخت هاست فقط)نقل قول:
منم مال استان تهرانو میگم. منظورم گزارش مصرف نبود اونو با 2 روز تاخیر نشون میده و کاریش نمیشه کردنقل قول:
ولی حجم باقی مونده رو هر دفعه مودم رو خاموش روشن کنید اپدیت میشه
از قسمت سرویسها/جزییات/حجم باقی مانده
سلام
دوستانم من الان از آسیا تک و های وب دارم هر دو مشکل نویز زاید خط دارم که بخاطر فاصله از مرکز مخابراتی هست و اصلا درست نمیشه
میخواستم بدونم برم سراغ مخابرات؟ یعنی برم ممکنه بهتر بشه؟ یا میشه کاری کنم یکی از خطهام فیبر بشه؟ یا شدنی نیست؟
خب امروز دیگه امکان استفاده از سرویس تا تموم شدن حجم مشخص شده کنسل شد. اینترنتم قطع شده بود و پنل مخابرات باز میشد، زنگ زدم گفتن زمانش تموم شده، گفتم قبلا تا وقتی حجم بود میشد استفاده کرد گفتش که این مشکل رو برطرف کردن دیگه زمان منقضی شدن سرویس اینترنت قطع میشه.
دیگه یادم رفت بپرسم که ترافیک داخلی و خارجی هم تفکیک میشه یا نه، قبلا که تفکیک نمیشد برا من کلشو خارجی حساب میکرد.
حالا باید ببینیم چی میشه. اگه اینم تفکیک کنن که باید رفت یه شرکت دیگه، صرف نداره.
نقل قول:
بله پس پرداختم
به نظر منم باید باگ باشه
ولی خدایی خوب باگیه :n02: خوش به حالتون
منم دارم ازمایش می کنم تا حالا کسی بین پس پرداختی های تهران ازمایش نکرده که ببینم سیستم واسه اینا میتونه ترافیک رو جدا کنه یا نه. فعلا که 2 روز باید همینجوری بشینیم تا نتایج بیاد (آزمایش ادراره انگار :n37: )
من پس پرداختم قسمت حجم باقی مانده رو یه خط تیره گذاشتهنقل قول:
تنها راه دیدن حجم باقی مونده توی پس پرداهت ها کم کردن مقدار مصرف شده از کل 175 گیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]