با سلام و خسته نباشید
ببخشید من الان احتیاج به راهنمایی دارم.من الان دوره آموزشی سربازی هستم میخواستم بپرسم کسی میداند این عکس پرسنلی سربازی باید سیاه و سفید یا رنگی باشد؟و در چه سایزی باید باشد؟ممنون میشم راهنماییم کنید!
Printable View
با سلام و خسته نباشید
ببخشید من الان احتیاج به راهنمایی دارم.من الان دوره آموزشی سربازی هستم میخواستم بپرسم کسی میداند این عکس پرسنلی سربازی باید سیاه و سفید یا رنگی باشد؟و در چه سایزی باید باشد؟ممنون میشم راهنماییم کنید!
امریه خیلی خیلی کم شدهنقل قول:
رو بقیه هیچ حسابی باز نکنید
به اداره ها سر بزنید و شرایط امریه رو بپرسید و خودتون پیگیری کنید
در غیر این صورت شما سرباز معمولی اعزام میشید
فقط همین
دلتون رو به هیچی الکی خوش نکنید،شرایط امریه بسیار سخت و کم شده
عکس تمام رخ رنگی زمینه سفید سه در چهارنقل قول:
بعد از آموزشی که در یگان تقسیم شدین و درجه و اسم و رسم پیدا کردید هم میری یه عکس میگیری با همون مشخصاتی که بالا گفتم
به دردتون میخوره از جمله:گواهی خدمتی-گرفتن گواهینامه-پایان دوره و ترخیص و ...
دوستان عزیز سربازای جدید و قدیمی
کسی هست که روی پروژه تحقیقاتی واسه کسری خدمت نیروهای مسلح کار کرده باشه ؟ سوالم این بود که پروژه تحقیقاتی شما ویا دوستانتون باعث ممنوع الخروجشون از کشور نمیشه (منظورم ممنوع الخروج شدن از داخل هست نه از طرف سفارت) , مثلا پروژه های دفاعی مثل جنگ افزار , طراحی یا ساخت اسلحه، راکت، موشک انداز از این قبیل پروژه ها که مربوط به وزارت دفاع هست ممکنه طرف رو ممنوع الخروجش کنن یا خیر ؟
علی جان مگه عکس تو حین آموزشی سربازی لازم نیست برای دفترچه های بیمه سربازی؟من فکر می کردم سایزش 3*2؟مطمئنی؟
اینا رو همه میگن ولی تا به حال کسی تجربه نکرده.نقل قول:
میشه گفت شبیه شایعه میمونه که هنوز صحتش تایید نشده.
ولی عقلانیش اینه که هرگونه ممنون الخروجی تو این مورد معنی نداره چون شما به کشورت خدمت کردی! ( قسمت طنزش رو بخوای شاید اونطرف بیان ترورت کنن :n04::n10: )
برای دفترچه بیمه نیروهای مسلح از همون عکس که برا دفترچه پر کردی و دادی پلیس +10 استفاده میشهنقل قول:
سایز عکس نظامی حین آموزشی از ما گرفتن سه در چهار بود
کسی که معافیت دارد ( کارت نگرفته و میخواهد اقدام کند) باید سه ماه آموزشی بگذراند؟ ( عضو بسیج هم نبوده)
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
نقل قول:
فقط در صورتی که معافیت شما از نوع پزشکی باشه ملزم به گذروندن دوره آموزشی نیستین
برای مابقی معافی ها ( کفالت و ....) 2ماه آموزشی رو دارید مگر اینکه سربازیتون بیافته سپاه و یه دوره خاصی رو توی بسیج گذرونده باشید ( اسم دوره دقیقا یادم نیست)
اگر معافیت پزشکی داشته باشیم ( صافی کف پا - هالوکس والگوس یعنی خم شدن انگشت شصت پا به داخل. مشکل زانو که البته حاد نیست که البته اطلاع ندارم جز معافیت ها هستند یا نه) و معافیتاز نوع دیگر . ان موقع باز هم اموزشی دارد؟ ایا میتوان از دو نوع معافیت اقدام کرد؟نقل قول:
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2