احتمالا فركانسش فرق ميكنه، برو تو تنظيمات مودم داخلي ببين كدوم فركانس داره ميگره، واسه بيروني هم همونو بذارنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
احتمالا فركانسش فرق ميكنه، برو تو تنظيمات مودم داخلي ببين كدوم فركانس داره ميگره، واسه بيروني هم همونو بذارنقل قول:
دوستان واسه شما هم پیش اومده اینترنتتون واسه چندساعتی اینترانت بشه؟یعنی فقط سایتهای داخلی رو باز کنه؟ واسه من این 10-15 روزه 2-3 بار تاحالا اینجوری شده..خودبخود هم درست میشه...دیشب میخواستم دانلود بزنم که از شانسم اینجوری شده بود....تا ساعت 11 صبح این مدلی بود.
Sent from my GT-I9300
هیچی دیگه همینو کم داشتیم اونم خدا رو شکر تکمیل شد.ماشاالله به این سیاست مدارینقل قول:
با استفاده از این کانکشن هر وقت که اینترنتتون اینترانت بشه میشه اینترانت رو تبدیل به اینترنت کرد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
test
test2
تو گوگل سرچ کنید فروشنده هایی هستن که اکانتش رو میفروشن.
دوستان من سرعت 512 گرفتم قبلا یادم سرعت دانلود بین 40-50 بود اما الان بین 10-20 هست . این نرماله به نظرتون ؟؟ !
دو تا انتن دارم تو اتاقم
اتفاقا همون موقع با این کانکشن تستها امتحان کردم و شد ولی میخواستم بدونم واسه شما هم این اتفاق افتاده تاحالا؟!نقل قول:
Sent from my GT-I9300
نقل قول:نقل قول:
سندروم 16 مارس لعنتی!!! :n15: مایکروسافت هم بخاطر تحریم درستش نمی کنه...!!!!!!!!!!
بچه ها چک کنید ساعت ویندوز زودتر جلو نرفته باشه، اگر رفته روش کلیک کنید برید توی change date and time و بعد از درست کردن ساعت، در سربرگ internet time، به change settings برید و تیک گزینه synchronize with an internet time server رو بردارید و OK کنید. روز دوم فروردین که ساعتا میاد جلو دوباره تیکشو بزنید تا ساعتتون خودکار بیاد جلو
الان همه شرکتا اگر اینترتشون قطع بشه اینترانتشون برقرار هست.نقل قول:
برای منم که adsl دارم خیلی پیش اومده که اینطوری بشه و با این اکانت کارم راه افتاده.
آقا خیلی ممنون.نقل قول:
Sent from my GT-I9300
دوستان برید تو سایت مبین نت مثه اینکه به مشترکاش آنتی ویروس اورجینال عیدی میده!!!!!!!!
مبین دزد زده به سرش
- :n04: