در صورت تموم شدن حجم سرعت روی 128 کیلوبیت افت میکنهنقل قول:
در مورد تغییر سرویس هم برید مرکز مخابراتی همونجا به سرویس های جدید تغییر میدن
Printable View
در صورت تموم شدن حجم سرعت روی 128 کیلوبیت افت میکنهنقل قول:
در مورد تغییر سرویس هم برید مرکز مخابراتی همونجا به سرویس های جدید تغییر میدن
به 2020 هم زنگ بزنید قسمت واحد فروش انجام میدننقل قول:
فقط اگر میخواید پس پرداخت باشه بهشون بگید که اگر مصرفم از سقف تعیین شده بیشتر شد مابه التفاوتش روی قبض نیاد و سرعتم بشه 128 چون اونجوری هر گیگ 2000 تومن میشه و قبض نجومی میاد
با سلام
اینترنت مخابرات من روی گوشی شدیدا کم سرعت شده در حد دیال آپ
در صورتی که روی لپ تاپم سرعت نرمال هست
مشکل چیه ؟ چی میجوری میتونم حلش کنم :n03:
عجب گیری افتادیم با این مخابرات ن#$م ها!
این چ وضعیه اخه؟ هیچوقت نمیشه باقی مانده حجمتو مثل بچه ادم ببینی همیشه که گزارش مصرفتو با 2 روز تاخیر نشون میده
الانم که اصلا هیچی نشون نمیده :n35: معلوم نیس چه مرگشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما چه گناهی کردیم خطمون فیبره؟ اونم با این حجم کمش! آخه 175 گیگ واسه 30 روز شد حجم؟ هیچی نمیشه دانلود کرد :n21::n34:
خوووووب
مخابرات هم مثل اینکه دیگه آروم آروم داره نامحدود های قدیمی اش رو جمع می کنه
دیروز برای من پیامک اومد که حجم اینترنت ADSL شما رو به پایان است :n13:
در صورتی که من اینترنت نامحدود 1 مگ قدیمی دارم :(
البته سرعت نتم هنوز ثابته و پایین نیومده
ولی مشخصه که یه نقشه ای دارن باز برای مشترکان بدبخت
امیدوارم یهو بدون اطلاع نیان کل اینترنتمون رو جمع کنن یا تغییرمون بدن به حجمی جدیدا :/
سلام دوستانو اما در نهایت مشاهده شد مخابرات داره ریز رز و بصورت زیرکانه حجم رو میخوره 12 گیگ معادل 3 گیگ بین الممل مونده بود حداکثر 1 گیگ رو مصرف کردم و این رو مطمئنم از لحاظ دانلود وارد سایت خارجی نشدم یا حتی فیلتر شکن رو اصلا روشن نکردم فقط "4 ویدیو از آپارات" مشاهده کردم که مدت زمان خیلی کمی هم داشتم غیر از اون استفاده نکردم و حالا میبینم حجم به راحتی تموم شده و صد البته به سرعت تمامی مصرف من که مورد توجه هست با توجه به حجم آخر باقیمونده همین بوده و هیچگونه دانلودی از هیچ جا بعد از اون 2 گیگ شدن حجم (بین الملل) نداشتماگر فیبر هم دارید از مخابرات نگیرید ! ...
سلام دوستان
و اما در نهایت مشاهده شد مخابرات داره ریز ریز و بصورت زیرکانه حجم رو میخوره 12 گیگ معادل 3 گیگ بین الملل مونده بود حداکثر 1 گیگ رو مصرف کردم و این رو مطمئنم از لحاظ دانلود وارد سایت خارجی نشدم یا حتی فیلتر شکن رو اصلا روشن نکردم فقط "4 ویدیو از آپارات" مشاهده کردم که مدت زمان خیلی کمی هم داشتن و کیفیت بالایی هم به اون صورت نداشتن غیر از اون استفاده نکردم و حالا میبینم حجم به راحتی تموم شده و صد البته مطمئن هستم این ها حجم به این صورت نداشتن و آپارات سایت داخلی هست و این یعنی 8 گیگ از داخلی مونده بوده و با این ویدیو ها تمام نمیشده! (شاید این حرفم از روی عصبانیت باشه ولی از این گفته هام اطمینان دارم!)
اگر فیبر هم دارید از مخابرات نگیرید ! ...
مال من 30 گیگ از حجمم مونده بود اما دیروز فقط سایت های داخلی را باز میکرد ... مجبور شدم پرداخت آنلاین کنم تا درست بشه !! اما اصلا حجم نشون نمیده !!! اصلا نمیدونم کی و چقد و چرا !!! بابا این دیگه چه مدلشه !!! خب من اگه میدونستم کی تموم میشه اینترنتم که حجم را استفاده میکردم !!
مگه در حال حاضر کل 700 گیگ برای شما بین الملل حساب نمیشه؟نقل قول:
سلام نخیر دوست عزیز این حجمی که مخابرات میده یک چهارمش بین الملل هست منم خیلی شاکیم از مخابرات و به تازگی فهمیدم بصورت زبرکانه داره حجم میخوره به طوری که فکر میکنم خودم استفاده کردم !
فکر کنم ایشون حجم کل (داخلی) رو گفتن چون مخابرات از این حجم ها نمیده!