آره بی پدر و مادرها قطع کرده بودنش:n24:
Printable View
نقل قول:
درودنقل قول:
راستش من قبلا 128 داشتم ولی سرعت دانلود تا 80 بیشتر نمیشد . فکر نمیکنم با سرویس 128بتونین 120 تا دریافتی داشته باشین !
یعنی شخصا تا حالا همچین موردی رو ندیدم . مگر این که خیلی خوش شانس باشین .
در مورد سرویس مورد نظرتون بهتره دوستانی که استفاده کردن نظر بدن . چون خودم در حال حاضر 256 دارم :n02:
دوستان من 2 ماه پیش سرویس 128 نامحدود داشتم وسرعت دانلودم 130 بود اما لان که این سرویس گرفتم سرعتم 20 تا 40 هست... زنگ ردم پشتیبانی میگه باید بین 10 تا 16 باشه داریم بهتون لطف میکنیم بیشتر میدیم ! بهش میگم شما خودتون تو سایت تو قسمت جایزه مصرف منصفانه زدین تا 20 گیگ میتونین 1 مگابیت دریافت کنین بهم میگه منظورش اینه تا 1 مگابیت میتونین دریافت کنین یعنی ممکنه تا 1 مگابیت سرعتتون باشه ولی دلیل نمیشه همیشه سرعتتون این باشه فقط بعضی وقت ها که شبکه خلوته و کلی چرندیات دیگه..............................
اینم تست سرعتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی حرفاشون منطقیه و بعضی حرفاشون فوق العاده دروغ و خنده داره !!!! منطقیش اینه که : سرعت 128 باید حول حوش 15 16 سرعت دانلود باشه و شکی توش نیست.نقل قول:
دروغش همون وعده های پوشالی هست که خودتون اون بالا گفتید !!! راه چاره ای نیست جز ساختن چون همه جا و همه سرویس دهنده ها همین شکلیه !
قبلا از اومدن این سرویسهای نامحدود لعنتی سرعت اشتراک من با تست از سرور پاریس 1500 کیلو بیت بود اما الان که تست کردم از سرور تهران 750 کیلو بیته!!!:n13:
خب تست جدیدنقل قول:
سرعت دانلودم شد سرعت واقعی قرار دادم همون ساعت اول ! خیلی جالبه من 2 ماه پیش این سرویس داشتم و فوق العاده ازش راضی بودم اما الان این شد !
دوباره زنگ زدم پارس آنلاین اینبار لطف کردن با teamviewer اومدن سیستم من و چک کردن ببینن مشکلی داره یا نه بعد از چک کردن گفت الان دانلود کن بگو سرعتت چنده گفتم 20 کیلوبایت گفت خب مشکلت حل شده... گفتم کجا حل شده این که همون سرعت قرار داده گفت نه سرعت قرار دادتون بین 12 تا 16 این بیشتر از 16 !!!!! گفتم این جایزه مصرف منصفانه فقط چند کیلوبایت بیشتره ؟ گفت سیستمت که مشکلی نداشتی فردا زنگ بزن نمایندگی شهرتون ببین میتونن درستش کنن !
دوستانی که 128 نامحدود دارن لطف میکنن بگن وضعیت سرعتشون چیه ؟
واسه من kb256 و تو ساعت رایگان سرعت دانلود از 26 تا نهایت 46 متغیره
حالا اگه 512 بگیرم زمان رایگان هم سرعتش بالا میره؟!
بعدش من شنیدم هر قدر سرعت بالاتر باشه ترافیک هم زودتر خالی میشه (تو زمان عادی نه رایگان) این حرف درسته؟!
من سه ماه قبل 256 داشتم در ساعت رایگان سرعتم 80-100 بود.ماه قبل سرعتم میانگین 30-40 بود.این ماه 512 گرفتم فعلا سرعت شبانه ام میانگین 90-100 است.نقل قول:
معلومه که در زمان رایگان هر چه سرعتت بیشتر باشه ترافیک هم زودتر تموم میشه چون داری با سرعت بالاتر در زمان کمتری فایلتو میگیری که منطقی هم هست
سلام. وقتی یه سرعت بالا برمیداری چون سرعتت زیاده و مشغول گشتن سایتها بصورت خیلی سریع هستی زود ترافیکت میاد پایین دلیلش هم همون سرعت بالا هست. چون آدم اصلا حس نمیکنه .نقل قول: