به من هم زنگ زدن امروز
Printable View
به من هم زنگ زدن امروز
سلام من مودمم outdor هست بزای همین یه مودم دی لینک 2750 بهش وصل کردم تا بتونم به صورت وای فای اینترنت استفاده کنم
الان تو تنظیمات دی اینک ازم یوزر و پسورد isp میخواد
این منظورش همون یوزر و پسورد که باهاش وارد صفحه مشترکین مبین نت میشیم است؟
سلام
به نظرتون درست میشه این وضعیت دانلود شبانه؟ دلمون خوش بود به همین رایگان شب اونم خرابش کردند ... :n23:
منم تا قبل این قضایا نزدیک 2 گیگ دانلود میکردم الان به زور بتونم تا 1.2 گیگ بردارم دیشب هم فکرکنم سرعت رو کم کرده بودند 800 مگ دانلود زدم اونم تازه با لینک مستقیم vip
خیلی وقته میخوام از شرکت دیگه ای وایمکس بگیرم این مودم خودشون رو نمی دونم چیکار کنم؟ جایی هست خریدار باشه؟
من الان صفحه مشترکینمو چک کردم نامردا 345 مگ که از ساعت 3 تا 7 دانلود کردم از حسابم کم کردن ؟؟؟؟؟:n29::n29::n29::n30:
به خدا فقط چهار روزه طرح جدید گرفتم هیچی هم دانلود نکردم مگه نباید بیشتر از 2 برابر حجم نشه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه حتی حس و حال اینترنت اومدن هم نیست الان بعد سه روز مودم را روشن کردم :19:
واسه خرید پیام بدیدنقل قول:
درود دوست عزیز. من چهار شبه شروع کردم دارم دانلود میکنم. در بهترین حالت شبی 3.5 گیگ میگیرم. ولی بعضی شبا بد جور سرعت رو میارن پایین. واسه همین هنوز به حجم طرحم که 12 گیگه نرسیدم. فکر کنم امشب از 12 گیگ بگذرم. فردا نتیجه رو اعلام میکنم.نقل قول:
به من زنگ زدن از 195 .. گفتم اوضاع بهتر نشده که بدتر هم شده
گفت در دست برسی هست مشکل شما
لعنت بر مبین نت :n24:
اینم به خاطر کسایی که هنوز مبین نت دارن وگرنه ما که ADSL گرفتیم
من یه مودم بیرونی دارم یه مودم داخلی..با مودم بیرنی شبا سرعت 30 ولی با مودم داخلی شبا سرعت 120 هست
با توجه به اینکه سیگنال قویتری داره مودم بیرونی و مودم داخلی انتن کمتری میگیره در حد دو چراغ.احساس میکنم مبین نت به صورت شانسی بعضی اکانت هارو محدود کرده
از وقتی مودم بیرونی داشتم شبا سرعت 30 بوده ولی تازه مودم داخلی دستم رسید دیشب زدم سرعت 125 بود کامل
اگه میدونستم اینجوره زودتر مودمو عوض میکردم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
حتما این بلا سرت اومده:نقل قول:
متاسفانه سیستم عامل مایکروسافت ویندوز، به اشتباه، بامداد 16 مارس(25 اسفند) را به عنوان آغاز ساعت تابستانی منطقه زمانی ایران، در نظر می گیرد و در آغاز آن روز ساعت را یک ساعت به جلو می کشد.
در حالی که آغاز ساعت تابستانی در ایران بامداد 2 فروردین است. در فاصله این 6 روز(25 اسفند الی 1 فروردین) ساعت سیستم عامل ویندوز به اشتباه یک ساعت جلو تر نمایش داده می شود.
لذا ضمن تاکید بر درستی ساعت نمایش داده شده در Time.ir، چنانچه ساعت رایانه شما یک ساعت جلوتر نمایش داده می شود، توصیه ما آنست که به جای دستکاری در ساعت ویندوز، که باعث به هم ریختگی ساعت UTC رایانه می گردد، گزینه Automatically adjust clock for Daylight Saving Time را در تنظیمات ساعت ویندوز از حالت انتخاب خارج کنید و در بامداد 2 فروردین دوباره این گزینه را به حالت انتخاب برگردانید.
امیدواریم روزی فرا رسد که این خطا در سیستم عامل ویندوز که در ایران بسیار محبوب هم هست، برطرف گردد.