ممنون ميشم اگه كسي نا محدود پارس انلاين داشته باشه كمي در موردش توضيح بده اينكه سرعت دانلود و چگونگي اجراي طرح منصفانه و سرعت دانلود و ....
Printable View
ممنون ميشم اگه كسي نا محدود پارس انلاين داشته باشه كمي در موردش توضيح بده اينكه سرعت دانلود و چگونگي اجراي طرح منصفانه و سرعت دانلود و ....
بالاخره بعد از 5 روز کارشناس از مخابرات آمد و تایید کرد که خط رانژه نشده است و قرار شد گزارش خرابی خط را بدهد تا فردا مشکل حل شود.نقل قول:
به نظر من اگر سرعت برایتان مهم است سرویس محدود از مخابرات بگیرید و اگر هزینه مهم است سرویس نامحدود مخابرات را بگیرید.نقل قول:
نه من هزينه تا حدودي مهمه ناهانه ميتونم پنجاه تومن هزينه كنم سرويس محدود اصلا به دردم نميخوره روزانه حدود دو گيگ مصرف ميكنم سرعت ٥١٢ نا محدود مخابرات هم شصت و شصت و پنج هستش كه اصلا راضي كننده نيست چه سرويسي به نظر شما براي بنده ميتونه مناسب باشه؟
ظاهرا بعضی از ای اس پی ها مانند شاتل در بعضی از سرویسهایشان قانون مصرف منصفانه را فقط برای سایتهای خارجی اعمال میکنند و میتوان این محدودیت را هم با یک وی پی ان آی پی ایران 10 تومانی دور زد.نقل قول:
نه شانل كه به دفترشون هم رفتم اصلا خوب نيست ،يكي از دوستام تو تهران پارس انلاين داره مه راضي هستش منتها من نميدونم شرايط اون در تبريز هم همون باشه يا نه
به حر حال فکر نمیکنم سرعتش بعد از تمام شدن حجم منصفانه بیشتر از 512 مخابرات 39000 تومانی باشد.نقل قول:
اره دقيقا سوال من هم همينه چون من ده گيگ رو كه همون حد مصرف منصفانه است رو تو چهار يا پنج روز مصرف ميكنم
فکر میکنم به سرعت اسمیش کاهش پیداکند یعنی سرعت دانلود برابر شود با یک هشتم سرعت سرویس، یهتر است تاپیک شرکت را هم مطالعه کنید.نقل قول:
نقل قول:
اطلاعام مورد نظر شما اینجا کامل توضیح داده شده.
در کل پارس آنلاین برای دانلود عالیه ولی برای وبگردی و مثلا مشاهده ویدئو از یوتیوب یا استفاده از فیلـترشکن ها خیلی خوب نیست.کد:http://www.parsonline.com/fa/news/adsl_unlimited_gifts