خوشبختانه و یا متاسفانه پیش داوری بعضی از دوستان و لحن صحبت و نوشتارشون مشخص هست بر علم و سواد و شور و شخصیت نیاز به بحث و گفتگو اضافی نیست !
اما جالب اینجاست که مقایسه هایی که میکنید بین کشور توسعه یافته و در حال توسعه هست !
هیچکس نه از اینترنت پر سرعت بعدش میاد نه از پینگ تایم پایین ! به وضوح مشخصه که تو ایران ااینترنت خیلی پر سرعت باشه با حجم رایگان خوده بنده کره زمین رو دانلود می کنم !
برا اون دوستمون هم که فرمودند بنده نمایندگی دارم اگه داشتم الان مشغول ثبت نام کردن بودم نه رفع مشکل مردم !
این تاپیک هم صرفا برای حل مشکلات راهنمایی و راهکار های استفاده بهتر از همین اینترنتی که هست ! هست ! پس نه خودتون رو زیر سوال ببرید نه پیش داوری کنید !
یه نکته ای رو هم که ظهر می خواستم اضافه کنم یادم رفت اینه که اون دوستمون که با کارشناس صحبت کرده بودند و گفتند می خواستم دکمه 0 رو تو نظر سنجی بزنم اما نشد 1 زدم بگم که مشکلات خودتون رو با شرکت سر کارشناس که اونجا فقط یه حقوق می گیره و بهش گفتن طبق این چیزی که جلوته به مشترک پاسخ میده چه درست باشه چه اشتباه خالی نکنین ! چون همون نظر سنجی تو کار اون بنده خدا تاثیر داره فکر نمی کنم اینجا کسی دوست کسی رو از نون خوردن بندازه !
ضمنا پول رو کسی دیگه پرداخت می کنه تو جیب کسه دیگه میره ! هر مشکلی هم هست شما یادتون باشه ادبه خودتون رو هیچ وقت زیر سوال نبرید :n01: