سلامنقل قول:
من به 7777 اس ام اس زدم میگه تکمیل نیست
وا
سلامنقل قول:
من به 7777 اس ام اس زدم میگه تکمیل نیست
وا
من تنظیمات Gprs برای اتصال به اینترنت رو انجام دادم موقع اتصال میگه اتصال انجام نشد پوشش شبکه و یا تنظیمات دیتا و اینترنت رو بررسی کنید من چکار باید بکنم تنظیماتم رو طبق آموزشی که در چند صفحه قبل داده بودند انجام دادم
دوستان من ميتونم پرينت اس ام اس و تماس هامو بگيرم؟
اگه اره از كجا؟ و چي ميخواد؟
ممنون
و دوستان از اين كد چطوري بايد استفاده كرد؟
#31#
روش كارش چطوريه؟
اگه سیم کارتت دائمی باشه تقریبا بعد 10-15 روز بعد از شروع هر دوره (هر دو ماه یه بار) میتونی از طریق سیستم کنترل حساب اینترنتی ریز مکالماتت را دریافت کنینقل قول:
سلام دوست من رو 0936 ها جواب میده اگر داری این کد رو اول هر تماسی که میخوای بگیری و شمارت رو مقصد نیفته استفاده کن : مثلاً : ....0917#31#نقل قول:
به همین راحتی! موفق باشید.
ممنون الفا من 936 دارم ولي جواب نداد تا ميزنم 2 ثانيه بعد رديال ميده
اقا مهدي براي اعتباري چي؟
از اون موقعی که طرح های تشویقی ایرانسل Sms رایگانشونو از دست دادن دیگه بدرد نمیخوره...
البته تا منظورت از درد چي باشه. اگه درد عقدگي باشه آره راس ميگي.نقل قول:
من تا 3 هفته پيش از ايرانسل راضي بودم
با مشكلي كه برام پيش اومد و هنوز هم حل نشد
100% خطمو مي فروشم
بازم ميرم سراغ اپراتور اول
همگي دوستان موفق باشند
اين mms بالاخره کي راه ميفته؟
اين كدي كه باعث ميشه gprs در گوشي فعال بشه چيه منضور تنظيم دستي نيست تنظيم اتوماتيك است
دوست عزیز برای دائمی ها : #6*3*130* و برای اعتباری ها : #6*3*140* رو شماره گیری کننقل قول:
یا یه SMS با متن زیر به شماره 2225 ارسال کن
متن پیام : حرف S فاصله برند گوشی فاصله مدل گوشی
مثلاً :
S Sony Ericsson W550i
یا
S NOKIA N93i
موفق باشی :20:
دوستان اين رفيقمون سوال خوبي كرد راست ميگه پس كي mms راه ميفته!!!؟
سلام به همگی. من چندتا سوال دارم،ممنون میشم جواب بدین.
1- ایرانسل فقط یه مسیج سنتر داره؟ اگه بازم داره لطفا شمارشو بدین.
2- قضیه این 7777 که sms میدی چیه؟
3- من تا حالا 10بار e-care رو فرستادم ولی هیچ چی واسم نمیاد. چیکار کنم؟
4- نه سرویس پیغام گیر و نه سرویس شماره های تماس گرفته شده واسه من کار نمی کنه. واسه شما هم همینطوره؟ اگه نه، من چیکار کنم؟
من اعتباری دارم.
پیشاپیش ممنونم.:46:
سلام
پس چرا برای هدایای تشویقی ویژه زمستان قیمت سیم کارت های پیام رسان کمتر نشده ؟!
اگه تونستي بفروشي ما رو هم خبر كن!!نقل قول:
برای سیم کارتهای اعتباری نمیشه متاسفانه!!! فقط برا دائمی هانقل قول:
میخوای دقیقا بهت بگم که کی راه میافته؟؟نقل قول:
هر وقت درپیت اول این سرویس را راه اندازی کنه برا ایرانسل هم راه میافته (فعلا دولت اجازه نمیده)
1- بله چندتا داره ولی بهتریناش اینا بیدننقل قول:
9350001400+
9350001420+
2- برای اینکه بدونی ثبت نامت کامل شده یا نه یه sms خالی به این شماره بفرست
3- این سرویس فقط برا دائمی هاست (البته برا اعتباری ها هم میتونی فعال کنی که باید زنگ بزنی 140 تا برات فعال کنن ولی برا اعتباریها این سرویس چیز خاصی نداره برا استفاده) (مثل ریز مکالمات و...)
4- فعلا این سرویس در انحصار یه عده خیلی کمی هست و فعلا برا عموم فعال نشده
نقل قول:
دیگه از 10000 تومن میخوای کمتر پول بدی؟؟؟(همینشم صدای خیلیا را در آورده که چرا اینقد ارزونه!!!):31:
یه سوالی داشتم:
اگه ثبت نام تکمیل نشده باشه نمیشه از اینترنت استفاده کرد
چرا من 2 روز نمي تونم اس ام اس بفرستم
كسي ديگه اي هم هست كه با اين مشكل مواجه باشه ؟
دوستانی که مشکل استفاده از gprs دارن و مرتب براشون پیغام خطا میده این تصویر را نگاه کنن که علت مشکلشون را بفهمن
کد:http://irapic.com/uploads/1200077537.jpg
سلام دوستان
راستی ادم حال و حوصله می خوادبشینه این همه نظر را بخونه و چیزی نصیبش بشه
در مورد ایرانسل هم خوب هر چیزی که به تازگی میاد یه مزایایی داره و یه نقص هایی ولی هر شرکتی می خواد چیزی را ارائه بده تبلیغات دروغ نده
من ایران سل دارم هر وقت بخوام با شماره ای صحبت کنم بعد از چند بار تماس گرفتن می توانم تماس برقرار کنم
در مورد طرح هایی که ایرن سل داره اگر قرار باشه روزی این طرحا از بین بره و روز به روز یا ماه به ماه یا هر فصل طوری دیگه برنامه ریزی بشه که مزیت خودش را از دست می ده
من چندن بار از طرح قرمز اینت شبکه استفاده کردم خدا وکیلی نشد یه بار به راحتی ازش استفاده کرد
مجبور شدم خط اصلی خودم را داشته باشم درسته هزینه شاید زیاد داشته باشه ولی هر چی باشه از ایرانسل بهتره
عاقبت هم ایرانس تعرفه هاش و طرح هایش بعد از اینکه پوشش کلی داده بشه تمام میشه مانند خط عادی می مونه
حالا همخط ایرانس را کنار گذاشتم فقط اگر فعالش کردم بخاطر طرح قرمز بود که اسمس رایگان و شبا ساعت 12 به بعد رایگان بود اونم که اگر می دونستم اینطوری میشه اصلا ازش استفاده نمی کردم
موفق باشی
مهم اینه که تو تنظیمات رو بگیری و نصب کنینقل قول:
اگه بعد از تنظیمات ، نتونستی کانکت بشی پس بهتره که با خدمات مشترکین تماس بگیری و پیگیر ثبت نامت بشی...
من که تا حالا مشکلی ندیدمنقل قول:
شما اس ام اس سنتر +989350001420 رو امتحان کردی؟
سلام مهدی جان چرا میشه من الان دارم استفاده میکنم رو سیم کارت اعتباری 936 ولی رو بعضی ها جواب نمیده عجیبه ...و عجیب تر از اون اینکه هر موقعی و هر روزی که Gprs مصرف کنم از اعتبارمم حتی 1 ریال کم نمیشه:21:!!! من برای همین اشتباهاتش ایرانسل رو دوست دارم .:31:نقل قول:
برای سیم کارتهای اعتباری نمیشه متاسفانه!!! فقط برا دائمی ها
سلام.
چطوری میشه با w950 از gprs استفاده کرد ؟
کاملا" تایید میشه رو اعتباری 936 من جواب میده !نقل قول:
چه طوری ممکنه به نظر شما
کارت شارژ خریدم
کار نمی کنه به اپراتور میگم ، میگه دیروز استفاده شده خوب درسته روی گوشیم زدم ! ولی هیچ اعتباری بهم اظافه نشد از همون اول می گفت نا معتبره...
تازه اعتباری که 2500 تومن داشتم خود به خود به محض تماس به اپراتور شد 600 تومن !!
من سیم کارت هدیه ام چند روز هست انتن نمیده! انتنش رفته رو چندتا گوشی هم تست کردم!
چه مرگش شده؟؟؟ گوشی ها ارور سیم کارت نمیدن فقط انتن نداره!!!!
عالي جنابان من اومد با يه مشكل ديگه!!
چند روزه اين اس ام اس ها كمپلت ناجور شده. يعني چي؟ يعني اينكه يه بنده خدايي كه براي من يك اس ام اسم فقط يكي فرستاده، اين Sms تقريبا 10-15 بار براي من مياد و اونم در ساعات مختلف.
كسي ميدونه مشكل از كجاست. تازه مال يكي ديگه هم كه ميشناسم اينجوري شده.
آها يك مشكل ديگه هم هست. مال من دائميه. هر چند وقت يهو 3-4 تومن مياد رو حسابم. نميدونم از كجاست.كسي ميدونه؟
من سیم کارت هدیه دارم .
ولی گوشی ندارم
هنوز هم اون قضیه اگه 3 ماه استفاده نکنی باید با شمارت خدافظی کنی وجود داره ؟
ثبت نامش رو هم تکمیل کردم .
اره اس ام اسها برا منم مشکل داره ولی یه شکل دیگهنقل قول:
دیروز هر اس ام اسی که میخواستم بفرستم باید دوبار سند میکردم تا بشه
3-4 تومن نه!!! فکر کنم 2 هزار تومن میاد رو حسابت!+750 تومن بابت اشتراک ماهانهنقل قول:
اون دو هزار تومن هم بابت اینه که احتمالا شما درخواست ریز مکالمات کردین که هر دوره براتون ریز مکالمات را همراه قبضتون میفرستن....
باید زنگ بزنین 130 و بگین که من دیگه ریز مکالمات نمیخوام!!!:20:
بله ولی نه سه ماه!!!90 روز!!!:31:نقل قول:
با سلام...
سیم کارت من در حالت عادی (یعنی وقتی طرحای رنگی ایرانسل استفتده نمیکنم)از همه خطوط برام اس ام اس میاد ولی همین که طرح قرمز رو بهش میدم فقط از خطوط ایرانسل میتونم اس ام اس دریافت کنم.چرا این جوریه؟؟؟؟
[من که تا حالا مشکلی ندیدم
شما اس ام اس سنتر +989350001420 رو امتحان کردی؟[/quote]
اين رو هم امتحان كردم ولي فايده اي نداشت . البته الان مدتيه شارژم خيلي كمه ولي تا چند روز پيش مشكلي نداشتم .ممكنه از اين باشه ؟
آره ممکنهنقل قول:
اين رو هم امتحان كردم ولي فايده اي نداشت . البته الان مدتيه شارژم خيلي كمه ولي تا چند روز پيش مشكلي نداشتم .ممكنه از اين باشه ؟
من 6 ریال شارژداشتم دیگه مسیج نفرستاد
1 تومن هم داستم چند بار فرستاد دیگه نفرستاد
به جون خودم 3-4 تومن اضافه میشه(از 11800 شد 16200) . تازه بیشتر هم شد.نقل قول:
3-4 تومن نه!!! فکر کنم 2 هزار تومن میاد رو حسابت!+750 تومن بابت اشتراک ماهانه
اون دو هزار تومن هم بابت اینه که احتمالا شما درخواست ریز مکالمات کردین که هر دوره براتون ریز مکالمات را همراه قبضتون میفرستن....
باید زنگ بزنین 130 و بگین که من دیگه ریز مکالمات نمیخوام!!!
اصلا برا من قبض موبایل نمیاد که بخواد ریز مکالمات بیاد.3 دفعه هم ایمیل زدم ولی هی مگین آدرس بفرست. هر 3 رفعه هم ایمیل زدم ولی نشد که نشد. بد جور پشیمونم که چرا دائمی گرفتم!!
متن ایملی که به ایرانسل زدم در مورد رفتن انتن و بدون بازگشت!!!
=============>>>
سلام من یک سیم کارت با هدیه خریدم! سیم کارت ها تا چند روز پیش بدون مشکل کار میکردند هر 2 هم ثبت شدند و اعتبار دارند!!! اما هز چند روز پیش
سیم کارت هدیه من به شماره 0935######
دیگه اصلا انتن نداره!!!! فکر کردم مشکل از گوشی هست! رو 10 مدل گوشی حد اقل تست کردم هیچ کدوم انتن نداد!!! فکر کردم سیم کارتم سوخته! تست کردم از پورتال یک توزیع کننده و خدمات مشترکین در رشت دیدم نه فعال هست-اعتبار هم داره ولی فقط و فقط انتن نداره@! اپراتور خدمات مشترکین گفت امور فنی گفته یک سری سیم کارت ها انتنشون قطع شده و به طور خود کار خودش درست میشه! و نیازی به تعویض سیم کارت نیست!
اگر این امر وقیعت داشته باشه بی مسئولیت ترین نوع خدمات رو دارید میدید! و اینکه چه کسی این ضرر چند روزه که این گوشی انتن نداد! رو باید تاوان بده!! مگه میشه یک اپراتور چند روز متوالی تقریبا یک هفته پوشش انتن نداشته باشه!! ا پس دیگه باید تعریف از خدمات ایرانسل رو کنار گذاشت!!!!!!! و واقیعت ها رو مطرح کرد! به زودی این مطلب رو در پر ببینده ترین وب سایت های خودم که روزی 10هزار تا 25هزار hitروزانه دارم قرار میدم!!! تا نظر همه عوض شه نسبت به خدمات ایرانسل!
منتظر امدن انتن هستم!!!
داداش نظر من اینه که باید به فکره هک ایرانسل باشیم . من 3سال پیش که سیم کارت IR-TCI داشتم تو یه سایت ایرانی عضو شدم (فک کنم smsiran.com بود) بهم یه مسیج سنتر داد با اون اس ام اس هام مجانی بود . خریت کردم فروختمش . واسه ایرنسل هم حتما یه راهی هست . این نامردا رو باید اینطوری حالشونو گرفت . راشو یاد گرفتن . اولا اس ام اس هاش مجانی بود , تابستون که شد همه معتاد شده بودن به اس ام اس طرح گذاشت گفتیم جهنم ماهی 2500 پول طرح میدیم سگ خور . ولی حالا دیگه خیلی زور داره ماهی 2000 تومان پول بدی 4 تومان هم بندازه . من که فک کنم ایرانسل به نفعشه از بهمن طرح هاشو عوض کنه وگرنه تا عید ورشکسته .
نقل قول:
سیم کارته منم اوایل شهریور 2 روز آنتن نداشت بعد درست شد .این ایرانسل خیلی خر تو خره بابا
راستی یادم رفت خودمو معرفی کنم . من فربد هستم از بچه های پچ و ادیت بازی . دیدم این بحث جالبیه ما هم پسرخاله شدیم . با اجازه دوستان