من که توی 195 شکایت زدم
برای استان فارس هم تمام شرکت ها در زمینه بازی و تماس ضعیف و قرمز هستن!
برای بقیه اش هم عمدتا متوسط و زرد هستن
خودشونم دارن نشون میدن چه افتضاحیه
Printable View
من که توی 195 شکایت زدم
برای استان فارس هم تمام شرکت ها در زمینه بازی و تماس ضعیف و قرمز هستن!
برای بقیه اش هم عمدتا متوسط و زرد هستن
خودشونم دارن نشون میدن چه افتضاحیه
نقل قول:
رفیق من پارس آنلاینش همین الان وصل شده، بذار ببینم چطوره :D
نت سنج پلاس تا دیشب که 65 تا پکت لاس من و همه دوستام داشتیم، قسمت بازی همه شرکتا رو ضعیف و قرمز زده بود یهو متحول شده زده کل هفته قبل نصفشون سبز و خوب بودن نصف متوسط! کلا این سامانه اراجیفه من بدترین دوران نتم هفته قبل بوده
من توی تهران دارم الان از سرویس این شرکت روی ۳ تا خط اسفتاده میکنم.. هر کدوم توی یک منطقه جداگانه هستن.. هیچگونه مشکلی نبوده.. درسته snr خط مقداری پایین اومد اما الان مشکلی نداره.. این موضوعی که شما میگی بعضی اوقات میتونه از طرف مشترک باشه.. بهتره اول از داخل مودم اگر میتونید پینگ بگیرید.. آی پی که بهتون داده شده رنجش تغییر کنه.. با dnsویا چیلتر شکن بررسی کنید.. اون موقع شما میتونید با مدارک کامل شکایت کنید... وگرنه شاید سرویس شما خراب باشه. اما همسایه بغلی شما از همون شرکت سرویسی درست داشته باشه... برای اینکه اگر امتحان نکردید میگم که کاملا مدرک داشته باشید...نقل قول:
دوست عزیز مشکل مودم کجا بود؟ مگه بار اولمه؟ تمام این موارد رو میدونمنقل قول:
اصلا مشکل از منه فقط میشه یه سوال منو پاس بدید؟؟؟ چرا پینگ و پکت لاس داخلی درسته ولی خارجی خرابه؟ خب اگر از مودم بود که همش با هم خراب میشد خدا خیرت بده!
سوال بعد! چرا تمام دوستان من که قریب به ده نفریم و هر کدوم یه جای متفاوت استان فراس، همه با هم مشکل داریم؟ نکنه مودممون یکیه؟
پس اگر به حرفای قبلیم دقت کرده بودید متوجه میشدید که ربطی نداره به من
در هر صورت متشکر از نظرتون:headphone
چرا توی سرویس من شبانه نیست که بخرم ؟ !
دوست من شما فکر میکنم بیشتر خواستید از روی عصبانیت و با علم اینکه فکر میکنید میدونید جواب به من بدید.. این مشکل شماست و من به شما دلیلهایی که زمانیکه بخواهید شکایت کنید و یا تماس بگیرید رو بهتون میگن رو گفتم... تمامیه مواردی که بهتون گفتم در زمان تماس باهاتون چک میکنن... شما میگی من با کامپیوتر پینگ گرفتم و چک کردم.. اولین حرفی که میزنن میگن با کابل بودی یا با وایرلس...! اون زمان شما بگی مگه بار اولمه یا ۱۰۰.. میگه الان چک کنید..!برای همین هست که میگن حتما از داخل مودم چک کنید....نقل قول:
دوستان شما رو من کاری ندارم.. شاید دوستان شما که ۱۰ نفر هستنن برای همدردی به شما این رو بگن و یا بررسی درستی نکرده باشن..
حساسیت شما الان بابت سرویس مشکل داری که دارید بالا رفته... اما باز بهتون میگم حتما این راه ها رو خودتون چک کنید و مدرک داشته باشید مانند عکس گرفتن و... بعد اگر دید مداوم شد و یا... بتونید موقع بررسی و یا شکایت با دلیل باشید... البته اگر خواستید اینکار رو بکنید..
مگه من سنم 20 ساله که اسیر احساسات باشم؟ که رفقام همدردی کنن؟؟ ینجر هستم یا چی؟نقل قول:
من بیش از 100 تا حالا به پشتیبانی زنگ زدم صد بار مودم گذاشتم لب خط همشم الکیه رشته ام هم الکترونیک بوده حالیمه، شرکتای مخلتف هم داشتم
خط من مشکل داره با تمهیدات خودم تونستم استیبلش کنم
نماینده ی خود اقای جهرمی در استان میگه مشکل هست به خودم گفت توی اینستا بعد شما میگی چک میکنن؟؟ چک چی میکنن؟؟
من انقدر خطم مشکل داشته پیامک دادم خود وزیر و دستور پیگیری داد میخوای اسکرین بگیرم؟
من با رفقام انلاین گیم میزنیم همدردی؟ مگه سرطانه؟
شما خود خدا رو به عنوان شاهد هم بیارید این ها هیچ کاری نمیکنن و جواب درست نمیدن
این چه جوابیه شما خودت با پیش فرض داری جواب میدی، این چه توهینیه با این لحن روانشناس منی پا میشی میگی حساسیتت رفته بالا؟
نمیدونم را باید اعضابمو با بحث با جنابعالی خراب کنم؟
حتما که همینطوره.. موفق باشید همراه با دوستانتون...نقل قول:
کسی هست که 16 مگ پارس آنلاین داشته باشه؟اگه هست بی زحمت speedtest بگیره و از وضعیت خطشم عکس بزاره ممنون
یکماهی هست وضعیت خوب نیستنقل قول:
مولتی کانکشن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تک کانکشن:
نقل قول:
شما ساکن تهران هستید؟
مرسی.اگه میشه از وضعیت خطتون هم عکس بدیننقل قول:
با اینکه خطم کشش داره تا 18 مگ ولی بیشتر از 12 میزارم روی پارس آنلاین قطع میشه
سلام دوستان آیا برای شما هم مثل من هست وضعیت
چه توی اپلبکیشن وچه تو سایت من نگاه میکنم گزارس کارکدم درست مشون نمیده مثلا الان دو هفتس با اینکه کلی مصرف داشتم حجم باقی موندخ رو زده ۴۱ گیگ. درحالیکه مطمئنم بالای ۲۰ گیگ دانلود کردم
Sent from my MI 9 using Tapatalk
سلام دوستان آیا برای شما هم مثل من هست وضعیت
چه توی اپلبکیشن وچه تو سایت من نگاه میکنم گزارس کارکدم درست مشون نمیده مثلا الان دو هفتس با اینکه کلی مصرف داشتم حجم باقی موندخ رو زده ۴۱ گیگ. درحالیکه مطمئنم بالای ۲۰ گیگ دانلود کردم...
Sent from my MI 9 using Tapatalk
نقل قول:
مکس ریت مهم نیست، من آسیاتک مکس ریتم 24 مگ بود، روی 12 مگ تلفن زنگ میخورد برمیداشتم لینک میپرید.
من رو همین خط شاتل داشتم آسیاتک داشتم مخابرات هم داشتمنقل قول:
فقط و فقط روی پارس آنلاین تا 12 مگ میکشه
شاتل 16 مگ دانلود اپلود 2 مگ حالت fast به راحتی میکشید
نقل قول:
آره، منم شاتلم الان به راحتی 16 مگ و 2 مگ آپلود با پروفایل فست میکشه بدون قطعی، ولی آسیاتک رو 12 قطع میشد با برداشتن تلفن
سلام
دوستان بهترین شرکت برای خرید اینترنت نامحدود چر شرکتی هست؟(به غیر از همراه اول -ایرانسل)
خدا رحمت کنه ، فکر کنم چندین ساله نت نداشتی :biggrin: نامحدود کجا بود !نقل قول:
می دونم دوست عزیز که حجمی شده:biggrin:همین پارس الان خوب هست یانهنقل قول:
- - - Updated - - -
منظورم هم
۱۲۰۰ گیگابایت
۱۶ مگابیت بر ثانیه | ۳ ماههقیمت :
۳۰۰,۰۰۰
تومان
۱۲۰۰ گیگابایت
من که دارم راضیم ، فقط قیمتاش بالاس و جشنواره ندارهنقل قول:
8مگ 200گیگ میگیرم هر ماه حدود 70 تومن
من دیشب بعد از چند سال پارس آنلاین رو تخلیه کردمنقل قول:
منتظرم تا آسیاتک وصل شه تست هاشو میزارم تاپیک آسیاتک
چرا تو پنل من شبانه نیستش ؟ کلا هیچی انرژی نیست !
اگر ایرانسل آنتن میده و نیاز به شبانه داری بسته 30 روزه نامحدود رو بگیر که 150 گیگ بین الملل و 300 گیگ داخلی بهت میده قیمتش هم 8500 تومن هست، شبانه رو اکثرا برداشتن.نقل قول:
شما دیگه خیلی دلتون خوشه. پارس آنلاین ورشکسته همین که چراغ DSL تون رو روشن نگه میداره باید روزی 40 بار زنگ بزنی ازش تشکر کنی.نقل قول:
اونوقت شما توقع بسته انرژی دارید؟ توقعتون رو کم کنید :biggrin:
امروز زنگ زدم ، گفتن انرژی شبانه رو برداشتن !
بنظرتون برم روی صبا که شبانه داره !
- - - Updated - - -
شاتل هم یک گزینه است البته باید بخاطر شبانش پول بدید البته جشنواره های صبانت بهتره ولی شاتل ثبات بهتری دارهنقل قول:
شاتل شبانش 20 گیگ هست خیلی کمه ،نقل قول:
من 50 گیگ میگرفتم 8 تومن !
چاره نیست دیگه باید ساخت یا ایرانسل بزنم
این پارس آنلاین دیگه چقدر عوضی ه!
اول سال میگفت برو سر خط چک کن
رفتم چک کردم
الآن که دائم قطعی داره، میگه باید 24 ساعت مودمت رو وصل کنی توی حیاط سر خط! هیچ کس هم دستت نزنه! بعد اگر دیسکانکنت شد تازه ما بریم مشکل خطوط خودمون رو چک کنیم!
سنگ بزرگ میگه که نندازی....
با موبایل برو تو تراسی یا محیط صدای بیرون وایسا بگو مودم رو سر خط وصل کردم ولی دسترسی هم به پنل ندارم چونکه لبتاپ همراهم نیست و داخل هستش.. بگو من ۲۴ ساعت میزارم مودم رو اینجا توی محیط سقف داری که هست کنار باکس تلفن... شما چک کنید...نقل قول:
قرار نیست که حتما انجام بدی که.. بگو من انجام دادم .. اما مودم داخل وصل باشه.. فقط اگه گفت نویز از سمت شماست الان دارم میبینم.. بگو دیگه تو حیاط وصله من چیکار کنم؟ سر خط وصل کردم..
خودتو راحت کن .. اونا مجبور شن بررسی کنن..
:دینقل قول:
ماشاءالله واردی ها
سلام دوستان ایا برای شما هم تو سرویستون زده نامحدود؟؟؟ الان ترافیک من رو زده نامحدود درحالیکه سرویسم 90 گیگی هست!!! هریچی از دیروز دانلود ارم میکنم از حجمم کم نمیشه
آره ولی اینکه ترافیک کم نمیکنه نمیدونمنقل قول:
البته حواستون باشه که تو بعضی شرکتا پنل یه مدت کم نمیکنه بعد یه دفعه کم میکنه البته امکانش هم هست که مشکل پیدا کرده باشه و کم نکنهنقل قول:
من هم مشکل پریدن لینک دارم هم مشکل وصل نشدن وی . پی . N مخصوصا pptp اصلا وصل نمیشه l2tp هم که وصل میشه تو هیچ بازی کار نمیده همین هارو با یه اینرنت دیگه تست کردم کاملا درست بود.
ظاهرا برای همه تو پنلشون نشون میده نامحدود. کسی تا حالا امتحان کرده وقتی پهنای باندی که خریدین تموم شد سرعت محدود میشه یا نه؟
محدود میشهنقل قول: