لطفا یکی قطعی به من بگه الان سرعت دانلود نامحدود های زیر رو چنده
256
512
1
Printable View
لطفا یکی قطعی به من بگه الان سرعت دانلود نامحدود های زیر رو چنده
256
512
1
اینا اگه قرار بود که واقع سرعتا رو واقعی کنننقل قول:
چرا 128 با محدود و نامحدود و ششماه فرق داره و همینطور سرویس های دیگه
خوب محدود ها رو باید بالا ببندن نامحدود ها رو پایین
اینا میخوان کاری کنن که نامحدود رو کسی نخره چون اگه حذف کنن اعتراض میکنن بهشون
شاید هم دارن رو سرویس ها ی نامحدود کار میکنن که سرعتشون رو پایین بیارن و محدود ها رو بالا ببرن
تنها بدبختی مخابرات اینکه غیر قابل پیشبینی هست
من مخابرات داشتم به محض اینکه تعرفه ها تغییر کرد سرعتم پایین اومد من رفتم دوباره خوب شد برگشتم الان دوباره خرابه میترسم برم دوباره بیام چون ثبتنام کردن مخابرات اعصاب آدم رو بهم میریزه
حداقل سرعتای محدود رو آزاد نمیزارن
یکی از دوستام 256 نامحدود داره 32 هستنقل قول:
پس بجر 128 بقیه واقعی شده !نقل قول:
تعرفه های اسایتک
نامحدود ها رو لیست کردم
قیمتاش با مخابرات یکیه و اگه اشتباه نکنم سرعتهاشم واقعی پینگشم که میدونید خوبه
شما کدوم سرویس پیشنهاد میدید
عنوان سرويس پهناي باند قيمت 1 ماه قيمت 3 ماه قيمت 6 ماه قيمت 9 ماه قيمت 12 ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت حامي نامحدود بي کران برنزي 128 131,440 ريال 379,819 ريال 716,136 ريال 1,008,950 ريال 1,229,260 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت حامي نامحدود بي کران نقره اي ( با 2 گيگ هديه سرعت بالا ) 128 168,540 ريال 486,667 ريال 916,476 ريال 1,289,426 ريال 1,567,612 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت حامي نامحدود بي کران طلايي ( با 12 گيگ هديه سرعت بالا ) 128 242,740 ريال 700,363 ريال 1,317,156 ريال 1,850,378 ريال 2,244,316 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت چالاک نامحدود بی کران برنزی 256 157,940 ريال 456,139 ريال 859,236 ريال 1,209,290 ريال 1,470,940 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود بي کران نقره اي ( با 4 گيگ هديه سرعت بالا ) 256 242,740 ريال 700,363 ريال 1,317,156 ريال 1,850,378 ريال 2,244,316 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود بي کران طلايي ( با 18 گيگ هديه سرعت بالا ) 256 369,940 ريال 1,066,699 ريال 2,004,036 ريال 2,812,010 ريال 3,404,380 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود بی کران برنزی 512 253,340 ريال 730,891 ريال 1,374,396 ريال 1,930,514 ريال 2,340,988 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود بي کران نقره اي ( با 6 گيگ هديه سرعت بالا ) 512 380,540 ريال 1,097,227 ريال 2,061,276 ريال 2,892,146 ريال 3,501,052 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود بي کران طلايي ( با 28 گيگ هديه سرعت بالا ) 512 613,740 ريال 1,768,843 ريال 3,320,556 ريال 4,655,138 ريال 5,627,836 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت چابک نامحدود بی کران برنزی 1024 454,740 ريال 1,310,923 ريال 2,461,956 ريال 3,453,098 ريال 4,177,756 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت چابک نامحدود بي کران نقره اي ( با 12 گيگ هديه سرعت بالا ) 1024 634,940 ريال 1,829,899 ريال 3,435,036 ريال 4,815,410 ريال 5,821,180 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت چابک نامحدود بي کران طلايي ( با 48 گيگ هديه سرعت بالا ) 1024 1,048,340 ريال 3,020,491 ريال 5,667,396 ريال 7,940,714 ريال 9,591,388 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت کیمیا نامحدود بی کران برنزی 2048 783,340 ريال 2,257,291 ريال 4,236,396 ريال 5,937,314 ريال 7,174,588 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت کيميا نامحدود بي کران نقره اي ( با 22 گيگ هديه سرعت بالا ) 2048 1,049,400 ريال 3,023,544 ريال 5,673,120 ريال 7,948,728 ريال 9,601,056 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت کيميا نامحدود بي کران طلايي ( با 68 گيگ هديه سرعت بالا ) 2048 1,737,340 ريال 5,004,811 ريال 9,387,996 ريال 13,149,554 ريال 15,875,068 ريال
یعنی الان محدود 256 با نامحدود 256 از لحاتظ سرعت و .... فرق کردند؟
من 256 نامحدود دارم دیگه 40-50 اخره.تو کل ساعات همینه.صبح ها هم همینه.
اصلا کارشون حساب و کتاب نداره.این نامحدود گذاشتن از همون اولشم اشتباه بوده.:n15:از همون اول باید واقعی میکردن.
خداییی به این پشتیبانیشون زنگ زدید و صحبت کنید در مورد مشکل؟ طرف انگار تو باغ نیست نمیدونه اصلا چی به چیه!!!:n09:
128نا محدود سرعت دان 6کیلو اگه واقعی شده باید بشه 16 نه 6 ایندیگه چ وضعی هست گرفتار شدیم
ایا امکان تغییر سرویس در وسط ماه نیست ؟
مثلا الان بیخیال 15 روز شم برم 256 ؟
حوصله 2 سه روز قطعی رو رانزه رو ندارم
این چی میگه ؟
اعتبار سرویس شما هنور به پایان نرسیده،آیا مایل به رزرو سرویس جدید هستید؟
اول رزرو می کنی بعد می ری فعال می کنی و اون 15 روزت می پره این جایگزن می شه!نقل قول:
سرویس 2مگ رو 1مگ بسته شدهنقل قول:
1مگ سرعت تا 90 میده
512 هم 55تا
256هم30
128هم16
البته اینا به مرکز مخابراتی هم داره واینکه اینا طلایی هستن نقره ای و برنزی باهم فرق دارن
تغییر سرویس دادم
8 کیلو داشت خفم میکرد
256 نامحدود سرعت 31 کیلو
بهشهر
لطفا ادب را رعایت کنیدنقل قول:
گفتن که تا سه شنبه حل میشه
من خالی نبستم طبق اطلاعی که بهم داده بودند به شما گفتم
پهنای باند اضافه شده دارن کانفیگ بعضی از قسمت ها را انجام میدهند
منظورتون کانفیک قسمت های نامحدود هست؟
محدود ها رو دارن رو چند برامون اعمال میکنن؟
بادب اونه که ادم حساب شده حرف بزنه و مخ ملت کار نگیرهنقل قول:
من قبل ت ویه isp مشغول به کار بودم مگه قراره رک ببندن 10 روز شده
برو عمو برو
نقل قول:
در این موردا ین ادعای تازه من ترجیح میدم فقط سکـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــوت کنم :n09:
نقل قول:
اطلاعات مهم را در اختیار افراد عموم قرار نمی دهم در ضمن من چون دارم با صفحه لمسی تایپ میکنم و سریع تایپ می کنم این مشکلات پیش میاد
بازم میگم من از مخابرات نیستم آقایان ....
همانطور که گفتم من کسی را سرکار نگذاشتم فقط اطلاع ای که بهم میدادن را به شما میرساندمنقل قول:
از تذکر شما متشکرم
نقل قول:
من طبق اطلاع ای که بهم میدادند با شما صحبت میکردم و مخ هیچ کسی را هم کار نگرفتم
همانطور گفتم نه دارن رک می بندند و نه دارن سوییچ عوض می کنند
مشکل از روتر بود که حل شد حالا هم دارن یسری کانفیگ دیگه انجام میدن
این قدر اطلاعات اطلاعات میکنینقل قول:
احساس میکنم با یکی از ماموران امنیتی FBI دارم صحبت میکنم
جان محمود بی خیال شو
شما که میگی مشکل از روتر بوده پس پهنای باند اضافه کردنشون برای چی بوده؟ هرچند که پهنای باندو هم بهشون ندادننقل قول:
روتر مشکل پیدا کرده چرا سرعت سرویس های مختلف که قبل مثل هم بود الان از 5کیلو تا 60 کیلو متغیر شده؟
حرفات منو بیاد پشتیبانی شاتل میندازه که دزدیهاشونو با اینجور اراجیف توجیه میکردن
128داشتم 10 روز به اتمام مونده بود الان کردم256 سرعت شد 31
شما کاربرای مخابرات اینقدر دلتون پر هستش که من هرچی میگم شما ها باور نمیکنید :n02:
من الان با adsl کانکت شدم سرعتش واقعا پایین هست درکتون می کنم چی میکشین
انشا اله تا چند روز دیگه سرعت ها برای شما قابل قبول میشه
اقای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمود دیگه کیه ؟؟؟؟
ببخشید داداشنقل قول:
من نمیدونم شما چند سالته
ولی فکر کنم از من از نظر سنی بزرگتر باشی
من یه سوال واسم پیش اومده واقعا داره خفم میکنه
داداش شما از کارمندای و رئسا و وزرا و هم دستان مخابرات نیستی ولی چطور شما میای اینجا ادعا میکنی که فلان روز مشکل حل میشه:n24:
اصلا کی شمارو فرستاده اینجا؟؟؟!!
چرا باید شما بعد ازینکه مشکل پیش اومده به قول خودتون با این ای دی وارد صحنه بشید و شروع کنید به نگه داشتن مشترک های مخابرات؟
بعدشم شما چرا میای با روزهای هفته بازی میکنی
شنبه یک شنبه دوشنبه سه شنبه چهارشنبه .....
داداش من شما بدتر داری میری رو مخ ادم
کم این سرعت رفته رو اعصاب ما شما هم هی بیا وعده بده و بگو فلان روز درست میشه
با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه داداش من....
گویا کلا اینترنت تعطیل شده
مخابرات اینجور، نوین نت یه جور دیگه
تا پریروز داون استریم نوین نتم 2700 بود الان بهترین حالت 1500 تا دو مین پیش هم 600 بود. مخابرات هم حرفش رو نزنم بهتره
بعد از كانفيگ چيكار مي كنن؟ :n29:نقل قول:
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه مشکل تا سه شنبه حل نشه شما چه جوابی دارید که به بچه ها بدید!؟لابد میرید دیگه هم پیداتون نمیشه!یا روز ها رو تمدید میکنید!!واااای وقتی میگین سه شنبه عمرم تموم میشه.. یعنی تا سه شنبه وایسیم!!!!؟عمرا اگه سرعت ها تغییر کنه..اگرم تغییر کنه بدون شک یه تغییرات و محدودیتهایی روش اعمال میشه که خدا باید صبر بهمون بده تا دیدنشو تحمل کنیم..:n29:نقل قول:
نقل قول:
با سلام و خسته نباشید
گویا حرف این این اقا جان درست است
طبق چیزی که مشاهده شده مسئولین مربوط در حال حاضر میتوانند سرعت دانلود را تا 100KB بنند نه 10KB فعلی! ولی انگار دارند کانفیگ میکنند
پیشنهاد و نظر بنده اول به خودم و بعد به شما عزیزان این است که با کمی صبر دیگر انشاالله بزودی شاهد تغیرات خواهیم بود
موفق باشید
یاعلی
سلام دوست عزیز میشه مشاهدات خودتون اینجا بگید ما هم مستفیذ شیم با سپاس از شمانقل قول:
ببین داداشم! این که هی تند تند تو پست های اولت میگفتی:نقل قول:
1- که مخابرات بهترین isp دنیاست،بهترین سرعت، بهترین کیفیت،بهترین قیمت،بهترین بهتریناست،بهتر از بهتریناست،بهتر از این کجاس؟بهتر بهتره!
2-اگر از سرویس مخابرات ناراضی هستی میتونی بری جای دیگه
3-شما هیچ حقی نداری که از مخابرات بگیری
4-مخابرات داره به شما صدقه میده!
5-مخابرات هیچ کار غیر قانونی نکرده!
و.....
همش اطلاعی بود که بهت میدادن تا بیای اینجا بگی؟
یا اینکه الان که به پیسی افتادی داری این حرفو میزنی؟اگر غیر اینه پس صحبتای قبلیتو چطور توجیح میکنی؟
دوستان عزیز:n01:
ما همه مون از وضعیتی که درونش هستیم شکایت داریم و دوست داریم این وضعیت رو بهتر کنیم با امکاناتی که در اختیار داریم.
خیلی ها اومدن و رفتن و ادعا کردن از کارمندان شرکت های ارائه دهنده ی اینترنت هستن و میخوان وضع رو بهت کنن یا اطلاعاتی رو برای اثبات موقعیت خودشون ارائه میدن.
شاید از اینکه این افراد عضوی از اون گروه باشن اشتباه نباشه ولی مشکل اینترنت استان مازنداران هم مثل اینترنت استان های دیگه دچار اختلالاتی هست و این مشکلات به دست "یک کارمند" بوجود نیومده که بخواد به دست اون یا همکارهایش حل بشه .
پس ازتون میخوام تحمل کنید تا شاید دولت جدید بتونه برای بهتر شدن پهنای باند و سرعت و کیفیت اینترنت اقداماتی انجام بده./
ممنون...:»
نقل قول:
اقای روزیه خان دو روزه بهت پ.خ دادم یعنی ادم حسابت کردیم تا ازت کمک بگیرم.یه جواب خشک و خالی نمیتونستی بدی
این چه اخلاقیه ما ها داریم به خدا
شما باور ميکنيد الان دقيقا يک ماه هست که وضعيت نت من اينطوري شده؟(حالا برا بقيه رو نميدونم که چه مدت هست)نقل قول:
حالا شما به من بگو آيا شرکتي که هر روز عادي و بدون مشکلش حداقل 4 بار قطعي بدون اطلاع داره و الان هم که يک ماه تمام گند زده به سرويسش(بدون حتي يک توضيح قانع کننده يا اطلاع رساني رسمي تو سايتش یا یه عذرخواهی کوچیک) حتي در صورت درست شدن وضعيت فعلي و برگشتن به سرعت و کيفيت عالي باز هم ميتونه ادعاي مشتري مداري و احترام به مشتري ها رو بکنه؟(همون احترامي رو ميگم که اين داداش درزي در موردش صحبت ميکنه!!!)
داداش من میلاد عزیز این بشر که اسمش ادمه اگه ادم میشد که دنیا میشد گلستوننقل قول:
تو هر زمان چه الان چه هزاران سال پیش و تو هر مکانی که باشی این ادم به فکر منافع خودشه
شما فکر کن این دولت هم اومد ولی از من نصحیت هیچ اتفاقی نمیوفته
اینجا ایرانه و همه میدونن توش چی میگذره
در پایان به این دولت هم میگم هیچ کاری ازت بر نمیاد وووووووووو...
در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت این عوعو سگان شما نیز بگذرد
حالا مخبر بیا حذف کن:D
همانطور که گفتم همه باید صبر کنند
دعوا افتادن ها و بحث های شما در اینجا هیچ تاثیری بر روند کار مسئولان و افراد نداره
پس بجای اینکه ساعت ها وقت خود را در اینجا بگذرانید برید کارهای مفیدی انجام دهید که بدرد آینده تان بخورد
با سلام،فکر می کنم پیامهامو پاک کرده بودم،شرمنده،سوالتونو برام پیغام بزارید دوبارهنقل قول:
اطلاعیه یک شرکت خصوصیبا اين حال اين شرکت براي اطمينان دادن به مشترکين خود که آنها را سرمايه اصلي خود ميداند ، بر اساس تعهدات في مابين و به منظور بهبود وضعيت موجود نسبت به بروزرساني تجهيزات شبکه ي داخلي و مخابراتي و افزايش پهناي باند اقدام نمود.
اطلاعيه
مشترک گرامي با عرض پوزش بابت اختلالات بوجود آمده در سرعت بارگذاري صفحات در برخي از ساعات روز طي 2 ماه گذشته، به اطلاع ميرساند پس از پيگيري هاي به عمل آمده توسط کارشناسان فني اين شرکت و بررسي هاي اوليه صورت گرفته توسط گروه مديريت و واحد پشتيباني آفتاب، علت کاهش سرعت اينترنت، مخابرات استان مازندران و مشخصا امور ديتاي استان گزارش شده است.
بر اساس اين گزارش ، واگذاري بيش از حد خطوط adsl و بدون کارشناسي توسط مخابرات استان مازندران در برخي شهرها از جمله بابلسر در حاليکه ظرفيت محدودي در اختيار داشتند و استفاده ي بيش از حد از پهناي باند توسط مشترکين مخابرات موجب فشار به شبکه ها و شرکتهاي ديگر شده و دليل اصلي افت سرعت بوده است،لازم به ذکر است در اين زمينه واحد حقوقي شرکت در حال بررسي هاي دقيق تر ميباشد تا از حقوق اوليه شما مشترکين عزيز دفاع نمايد.
در نتيجه از تاريخ 92/05/05 سرعت اينترنت براي مشترکين شبکه ي آفتاب افزايش محسوسي داشته است به اين ترتيب سرعت دريافت براي همه ي سرويسهاي Sun و Special از اين تاريخ به 2 برابر افزايش يافته است
اميدواريم بتوانيم مجددا اطمينان شما را جلب نماييم
------------------------------------------------------------------
یعنی مشترکین مخابرات تو این سیستم رو شرکت های دیگه هم تاثیر گذاشتن.
حال کردی اونجارو اعتماد شما شرمایه ماست. حالا اینجا هر دفعه یه ماجریی داریم ما.
پول چه کارایی که نمیکنه کی از بچها گفته بود کارمندهای مخابرات دیپلمه هستن خدا نکنه دیپلمهای کشور اینجوری باشن من فکر میکنم اینا دسته راست و چبشون رو هم نمیتونن تشخیص بدننقل قول:
خدا بهمون رحم کنه شانس اوردیم اینترنت 20 مگ تحویل مردم ندادین ضرفیت این اینترنت چقدر بود که بین میلیون نفر تقسیمش کردن
خدایا نمیکشی لااقل خفه کن واقعا مایه خجالتن
جناب آقای درزی، با فرض آنکه شما با مسولین مخابرات در ارتباط هستید.خواهشمندم که موارد زیر رو به اطلاع آنها برسانید:
- ایجاد تغییرات محسوس در شبکه به ویژه کاهش کیفیت خدمات ارائه شده، بدون اطلاع دادن به کاربران، مصداق بارز توهین به شعور کاربران است
- عدم پاسخگویی به سوالات مطرح شده در پنل کاربری سایت مخابرات، مصداق بارز توهین به شعور کاربران است
- ارائه پاسخ های سرسری و چه بسا دروغین و گمراه کننده توسط پشتیبانی، مصداق بارز توهین به شعور کاربران است
- عدم ایجاد تعادل بین نوع سرویس ارائه شده و نرخ سرعت آن، مصداق بارز توهین به شعور کاربران است
امیدوارم که صدای کاربران را به گوش مدیران مسئول برسانید
ما نسل بدبختی هستیم ، دست مان به مقصر اصلی نمی رسد از همدیگر انتقام می گیریم...
تماماً مخصوص
دوستان به جای اینکه اینطور چت روم وار تاپیک رو جلو ببرین و کلید کردین به اون بنده خدا یه خورده دندون رو جیگر بزارین اکثر شماها که دارین به اب و اتیش می زنین و اینطور حرص می خورین جز کاربرای جدید مخابراتین و شاید در حوادث تاریخی قبلی مخابرات حضور نداشتین یه خورده صبر کنین همه چی درست میشه حالا چه یه هفته چه یه ماه اگه صبر ندارین به طور موقت برین از یه isp دیگه اینترنت بگیرین وضع مخابرات که خوب شد دوباره برگردین مطمین باشید مخابرات از این وضع درمیاد
با تشکر دوست عزیزمون tik2tak باید بگم بنده به شخصه جواب 80% سوالام رو تو همین پست گرفتم.نقل قول:
با توجه به اطلاعاتی که از قبل دارم جمله های بالا همشون کاملا درست اند و شدیدا با عقل جور در میان! من از قبل میدونسم در صورت بروز مشکل برای یک مرکز مخابرات معمولا برای جلوگیری از قطع کامل نت مشترکهاش از مراکز مجاورش کمک میگیرند در نتیجه سرعت اونها هم کم میشه با توجه به سیستمی که مخابرات داره به نظر من جواب همه شما تو همین پسته.
پس فک میکنم تمام پست های قبلی من همشون درست بوده و مخابرات مازندران در ابتدا با ارائه سرعت بالا و قیمت پایین سعی در جذب مشترک بیشتر داشته آنهم به صورت کاملا غیر قانونی (البته اگه به داداش درزی بر نخوره! ) که متاسفانه با این کارش نه تنها حقوق کاربران استانهای مجاور رو پایمال کرده بلکه حتی به مشترکین خودش هم خیانت کرده! (البته اگر داداش درزی نگه که ما حقی برا طلب از مخابرات نداریم!)