قبل از اینکه بیای های وب مطمئن شو پهنای باند های وب تو مرکزتون 8 مگ باشه.نقل قول:
اگه 8 باشه حدودا 900 ،950 روباید بده.
Printable View
قبل از اینکه بیای های وب مطمئن شو پهنای باند های وب تو مرکزتون 8 مگ باشه.نقل قول:
اگه 8 باشه حدودا 900 ،950 روباید بده.
بسته به مرکز مخابراتی ممکنه 4 مگ،ویا ممکنه 8 مگ.نقل قول:
مرکز ما های وب تازه تجهیزات آورده زنگ زدم نمایندگی شهرمون گفت اگه میخوایی بیا 1 ماه مجانی بهت اینترنت میدیدم و تو میشی یوزر تست ما یعنی تا 1 ماه تنها یوزر منطقتون میشی و تنهایی استفاده کن:n07:نقل قول:
بهش گفتم بهم شبانه میدید گفت نه گفتم پس وایسا الان میام:n02:
حالا فردا دارم صبانت تخلیه میکنم احتمالا برم باهشون صحبت کنم تا با شبانه بگیرم
دوستان های وب چطوره؟ راضی هستید ؟
نه دوست عزیز. چند صفحه اخر تایپیک و بخونید!!!نقل قول:
سلام..ی سوال..من میخوام سروویسمو عوض کنم هر کاری میکنم نمیشه اصلا بالاتر از 256 نداره توی تمدید سرویس... ولی وقتی میرم توی تعرفه های شهرمون تا 4 مگ هم هست روی خرید میزنم خطا میده.؟ هِلپ می :n13:
سلام..ی سوال..من میخوام سروویسمو عوض کنم هر کاری میکنم نمیشه اصلا بالاتر از 256 نداره توی تمدید سرویس... ولی وقتی میرم توی تعرفه های شهرمون تا 4 مگ هم هست روی خرید میزنم خطا میده.؟ هِلپ می :n13:
احتمالا پهنای باند های وب تو مرکز مخابراتی شما محدود به 2 مگ هستش،برا اینکه مطمئن بشید با 1565 قسمت پشتیبانی تماس بگیرید.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم شما باید از تب تغییر سرویس اقدام کنیدنقل قول:
تب تمدید سرویس برای تمدید سرویس فعلیتون هست:n26:
چرا!! اتفاقا میرم توی تب تغییر میزنم روش فقط میتونم ای پی رو تغییر بدم دینامیکو از این چرت و پرتا :n15:نقل قول:
امروز های وب وصل شد
تا الان خوب بوده سرعت دانلود ۹۵۰ کیلوبایت
کدون شهر هستید؟نقل قول:
من الان یک ماهی هست های وب دارم. تقریبا راضی هستم. چون تو شهر ما سایر ISP ها از این بدترن! به هرحال تا حالا موفق شده 230 تومن از من بگیره!!(یه راه اندازی اولیه یک ماه 1mbps، یه تمدید 6 ماهه و 3 تا فشفشه 15 گیگ و فشفشه 40گیگ مناسبتی و...)
چیزی که نظرم رو جلب کرده اینه که احجام از آن چیزی که دانلود می کنید بیشتر محاسبه می شود!!
برای تست اومدم یه فایل 100MB رو دانلود کردم. اندازی گیری حجم دانلود شده رو مستقیما از داخل مودم به کمک SNMP انجام دادم(چون کلاینت های دیگه هم به مودم وصل بودن). مجموع آپلود و دانلود شد 110MB. این در شرایطی هست که تو کنترل پنل 135MB کم شده. یعنی 25MB بیشتر حساب کرده!!
میشه سایر دوستان هم تست رو انجام بدن و نتیجه رو اعلام کنن؟ برای انجام تست از لینک پر سرعت زیر استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای دانلود شبانه کدوم سرویس پیشنهاد میدید؟
دوست عزیز من از پارسال بارها تست کردم .بله حجم دزدی دارن.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
آیا با پشتیبانی در این زمینه صحبت کردین و براشون دلیل و منطق اوردین که حجم اضافه کم می کنه؟ پاسخ اونا چی بوده؟
البته زیاد کم نمیکنه یه تلقی کم میکنه در حد 30 مگ یا شایدم کمتر.:n09:
دوستان من فشفشه 1 گیگ 1روزه زدم و زودتر از تایمی که بهم داده تموم کردم
الان میخوام باز فشفشه بزنم ولی نمیزاره میگه در حال استفاده از فشفشه دیگری هستید
و تو قسمت دیگه ی پنل میگه که فشفشه تموم شده و میتونید دوباره بزنید جریان چیه؟
امروز که کلا سایت در حال تغییر بود چند لحظه پیشم نمیشد وارد پنل بشی . بعد دوستان چقد طول میکشه سرویسم وصل بشه من سه روز پیشه ثبت نام کردم گفتن باهاتون برای بقیه کار را تماس میگیریم ولی هنوز زنگی نزدن من از مخابرات داشتم سرویسم تازه امروز زدن قطع کنن که احتمالا فردا جمع آوری بشه .
شما قبلش باید درخواست تخلیه مخابرات رو میدادید بعد ثبت نام میکردین،حالا هر موقع مخابرات تخلیه کرد با های وب تماس بگیرین تا نامه رانژه رو به مخابرات ارسال کنن.نقل قول:
نباید ایراد داشته باشه مودم رو خاموش روشن کردی ؟نقل قول:
اونو زنگ زدم باهاشون هماهنگ کردم پورت خالی نداشتن چند تا یوزر کنسل کرده بودن پورتشون خالی شده بود گفتن میتونی ثبت نام کنی تا ما پورت برات نگه داریم تا اون شرکت خطتو تخلیه کنه . میخواستم بدون معمولا چقد طول میکشه تا وصل بشه .نقل قول:
بیشتر از 5بار خاموش روشن کردم این مشکل یه بار دیگم برام پیش اومدنقل قول:
این عکسو ببین تا حالا همچین چیزی دیدی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا تو تغییرات که امروز سایت داشته اینجوری شدهنقل قول:
چیکار کنم به نظرت؟نقل قول:
داره از حجم اصلی کم میکنه مثل شیر اب هدر میره
اگه خطت آزاد باشه،حداکثر 72 ساعت بعد از ارسال نامه رانژه وصل میشه،برامن 1ساعته رانژه شد چون خطم آزاد بود صبح ساعت 8:30 نامه رو ارسال کردن 9:30وصل شد،البته این رو هم بگم که بستگی به مرکز مخابراتی شما هم داره که تنبل باشه یا سریع کار رانژه رو انجام بده.نقل قول:
دوست عزیز حساب کتاب ندارند پارسال موقع خرید سرویس گفت 5 تومن بیشتر بدید 24 ساعته وصل میشه پول و دادیم 72 ساعت بعد وصل شد بعدش گفت اگر صبح پول و میدادی زود وصل میشد در صورتیکی این و نگفت گذاشت پول و بدم. دیگه خودتون تا اخرشو بخونیدنقل قول:
چندین بار تماس گرفتم زدن زیرش. میگن اینجا برای ما درسته. همینجا تو همین تایپیک یکی دونفر از این پشتیبانی ها اومدن گفتن نه سیستم مونیتورینگ ما معیاره!!!! یعنی مال همه باگ داره فقط برای اینا نداره!!!! فکر کردید برای چی فشفشه گذاشتن!! شما یکبار فشفشه حساب کنید ببیینید واقعا 1 گیگ میشه!!!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
بعد این سرعت سرویساش چه فرقی داره با هم ؟ مثلا 1 مگ با 512 چه تفاوتی میکنه ؟ چون گفتن سرعت کلا بازه.
تفاوتش یکیش تو قیمته یکیش دانلود شبانهنقل قول:
یکی هم 512 رو 4مگ میبندن
ولی 1مگ رو 6مگ میبندن
دوست عزیز اتفاقا امروز این مشکل رو مواجه شدم باهاشنقل قول:
شما باید زنگ بزنی به ۱۵۶۵ , قسمت پشتیبانی
بگو مشکلت رو تا برات حلش کنن
این مشکل نرم افزاری مربوط به سیستم اکانتینگ های وب هستش
ایشالا که حل میشه :n01:
جدیدا دارن برای رضایت بیشتر مشتری و کم کردن از این مشکلی که مشترک ها زنگ میزنن و می گن حجم دزدی شده و اینا , محاسبه upload رو بر می دارن از روی اکانتینگنقل قول:
ولی فعلا در حال تست هست
فکر کنم از اول مهر اعمال بشه:n16:
اقا های وب باید خیلی قبلتر مثل شاتل و پارس و.... 25درصد حجم اپلود رو طبق مصوبه 152 سازمان تنظیم(اگر اشتباه نکنم)رایگان حساب میکرد.نقل قول:
ولی اینکه میگید جهت رضایت مشتری و... میخواد محاسبه اپلود رو بردوره خیلی جوک هست این حرکت شرکت!
==============
یه سوال ازتون داشتم:
شرکت قرار نیست سرعت بالاتر از 8مگ ارایه بده؟
اولین شرکتی که تو ایران 8مگ داد همین های وب بود ولی انگار دیگه میلی نداره سرعتهای بالاتر ارایه بده.:n15:
جدیدا هم پارس اتلاین تا 16 مگ داره سرعت میده و صبانت هم دوماهی میشه که 12مگ میده ولی های وب هنوز رو 8مگ مونده!
نقل قول:
بدون زنگ زدن خودش حل شد دمشون گرم:n06:
سلام بر عزیزان
یه سرویس پیشنهاد بدید ماهی ماکزیمم حدود 40 هزار تومن واسم هزینه داشته باشه دانلودش هم حداکثر باشه. با شبانه رایگان یا بی شبانه رایگان
ممنون پیشاپیش
512 8گیگ هم دانلود شبانه داره هم سرعت دانلود 400تا 500kb هستنقل قول:
ممنوننقل قول:
مثلا منظورم اینه 1مگ 3 گیگ بگیرم بعد در طول دوره دو تا فشفشه 15 گیگ بزنم
کلا چه چیزی رو خوبه ترکیبی برداشت که به صرفه باشه
*
فرق 512 و 1مگ روز و شب چقدره؟
این فشفشه که میگید امروز نگاک کردم غیر فعالش کردن یعنی نمیتونی بخری فعلانقل قول:
512 با 1مگ دانلود شبانش یکسانه فقط 512رو 4مگ میبندن 1مگ رو هم 6 اگه خطط بکشه وگرنه خودم 1مگ دارم رو 4بستن
امکان نداره خرید فشفشه غیرفعال باشه :n02:نقل قول:
!!!no f... way
این چیزی بود که من شنیدم و در مورد سرعت بالای ۸ مگ همنقل قول:
من دیدم که به مشترکی ۲۴ مگ دادن:n10:
ولی به همه نمیدن چون کمبود پهنای باند دارن
و مثله شرکتای دیگه هم زورش به مخابرات نمیرسه که زودی درخواست پهنای باند داد براش انجام بدن
ولی برنامش رو دارن برای اینده ای نه چندان دور..:25: