خیلی طول میکشه ؟
Printable View
خیلی طول میکشه ؟
دوستان حالا من این بازی هاروست مون بک تو نیچر رو تو گوشی اندرویدم بازی میکنم ترینر ندارید واسه اندروید؟ اگه داشتید بذارید
نقل قول:
سلام سنر جان شما چجوری تا 96 درصد رفتی ؟؟؟ نسخه شما توت فرنگی رو هم درصد میزنه؟
:42:
سلام سنر جان
فدایی داری به مولا تو رو خدا این لیست آشپزی رو نشونمون بده ما هممون 64 تاشو درست کردیم به غیر از از اون چیزی درست کردی لطفا بگو
جبران کنیم خیلی خیلی ممنون
دوستان خودتونو فشار نیارین....96% وجود نداره!!!! مطمعنم!! :n26:نقل قول:
ببینم کی تا به حال بیشترین سال رو رفته؟؟
یعنی چند سال تا حالا رفتین
من میخواستم بکوب تا اخرش برم ببینم اخرش کجاست خیلی خوبم بدون ترینر بازی کرده بودم ولی ویندوز لعنتی پرید سیوام پاک شد آی سوختما
میخوام باز برم مشکله ما اینه هی از اول بازی میکنیم یکی تا اخرش بره ببینه کجاست همه بازی ها یه اخری دارن دیگه :n13:
سلـام دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالش هست که با کنسول GameBoyColor نینتندو آشنا باشین ؟
اگه آشنا هستین می خوام 3 نسخه ای که ناتسومــی برای این کنسول زده رو برای دانلود بزارم
..
گرافیک چندانی نداره و داستان از این قراره که روح مادربزرگ شما به خوابتون میاد و به شما 1 سال وقت برای
درست و حسابی کردن مزرعه رو میده ...
زیاد پیچیده نیس و متاسفانه رنگــی هم نیس :)
(دو نسخه ی دیگه رنگــی هست )
چراکه تنها از زبان GB خالی (Gameboy) پشتیبانی می کنه .. و اینکه واقعا ساده ـس و جذاب !
همینطور video Ram این بازی واقعــا پایینه و هیچ نگرانی برای Crash و این مساعل نیس !
فقط 16 کیلوبایت گرافیکـ :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکار احتیاج به یه Emulator خوب دارین که می تونم بهتون معرفــی کنم :
...
, بازی ها :
راستی من همون هاروست مون مجیدما . Harvest_moon_majid قبلی
یه سِری عکسه دیگه از این 3 نسخه :
آموزش لود کردن این بازی ها :
بعد از اکسترکت کردن فایل شما PlayGuy رو اجرا می کنید
و بعد از این مرحله شما با محیط اصلی برنامه مواجه می شوید :
و بعد روی File کلیک کنید تا لیستی ظاهر شود :
بعد پنجره ای جدید باز میشه ..
. به جایی که بازی هارو دانلود کردین برینو بازی رو مطابق شکل بالا لود کنید ولذت ببرید !
چاکر شما مجید D:
سلام مجید آقا!
آقا!خسته نباشی استفاده کردیم راستش من کنسولای قدیمی harvest moon رو دارم مث:اولین نسخش for pc و friends of mineral town و 64
ولی این GBC و GB رو که شما لطف کردی گذاشتی رو نمیتونم اجراش کنم یه لطفی در مورد اون گزینه file<open واسه اجرای بازی یه کم و یه مقدار هم بصورت کلی راهنمایی کن شما تجربت بیشتره یه لطفی بکن راستی در مورد عکساتون چرا میگه فایلی وجود نداره؟
سایه عالی مستدام
:sq_8:
نقل قول:
شما روی گزینه file کلیک کن بعد Open Rom , یا همچین چیزی رو بزن ... پنجره که باز شد بازی رو open کن ... پسونداشونم GB , GBC هست .
ممنون!
ولی این مراحل رو طی کرده بودم نشد هر کاری کردم نفهمیدم
تو فکر "Harvest Moon Tools V.2" بودم رفتم تو سایتش (shahinsoft) دیدم چاخانه هرچی واسه ی دانلود روی لینکاش کلیک می کردم خطا می داد نه تنها یکیش بلکه همه اش خالی بود که به گفته خودش رایگانه! میشه یه سایت خوب که خودتم ازشون دانلود کردی معرفی کنی؟
فعلا با اجازه!
:sq_25:
نقل قول:
برای -- بازی ، ترینر و اینا gamedev.com
برای دانلود Rom های همه ی کنسول ها Coolrom
برای شبیه ساز ها و Emulator ها ، Emulator-zone
یه سری دیگه هم هست که بدرد شما نمی خوره ( -- بازی سگا ، ساخت نوار سگا ، ساخت نوار نینتندو و ... )
برای دانلود بازی های قدیمی به سایت coolrom.com برین همچنین املاتور کنسول بتزی رو هم می تونین از منوی emelator دانلود کنین
بازی ها رو هم از منوی rom
ای یادش بخیر از این بازی چقدر خاطره دارم
سلام
من نسخه pc رو قبلا بازی می کردم ولی الان این ارور میده
ePSXe is NOT completely configurated go to config->bios to configure it
همچنین نحوه تنظیمات شبیه ساز چه طوریه؟
نرم فزار و تراینر از صفحه اول لینکش کار می کنه
نرم افزار هیچ خود تراینر رو می خوام لطفا قرار بدین
نقل قول:
خیلی راحت نرم افزار رو اجرا کن
از منوی config به شاخه video برو و یک پلاگین رو انتخاب کن بعد رو تست بزن ببین رو سیستمت کارز می کنه یا نه اگر کرد ok کن برو سراغ sond و بعد cdrom و بعد bios و در اخر game pad
اگه بازی سی دی بود می تونی ازش ایمیج بگیری و اجرا کنی تا سی دی رام خراب نشه
یه سری Config خوب هم هست باید ولی بگردی تا پیدا کنی !نقل قول:
تراینر ریخته تو نت باید زبون انگلیسی جستجو کنینقل قول:
مال من این طوری نیست . یک صفحه با عکس کاراکترا میاد و فقط اجرای بازی و تنظیمات ویدئویی و کلیدها رو دارهنقل قول:
سلام
یه فایل دست کاری نشده از بازی میخوام که بشه با psx بازی کرد
نسخه دلفین رو دان کردم خوشم نیومد
تو این بازی که دلفسن ساخته هر کار کردم نشد با جوی پد (( دسته بازی )) بازی کنم
فایل ایزو رو پیدا کردم چطوری تو شبیه ساز اجرا کنم
اقا تونستم اجرا کنم
اما بازم نمیتونم با جوی پد ((دسته بازی )) بازی کنم
دسته سالمه
از کیلد f5 درون بازی استفاده کردم
لطفا راهنمایی کنید
من همین نسخه دلفین رو دارم ولی ارور بایوس میده
من فایل ایزو رو پیدا کردم
اما با جوی استیک کار نمیکنه
دوستان من فقط واسه این بازی عضو انجمن شدم. خییییلیییی خاطره داشتم از بچگیام ازش. الان از بازار پلی استیشن رو دانلود کردم و بازی هروست مون رو خریدم از بازار و دارم با گوشی بازی میکنم. واقعا بهترین بازی دنیاس با اینکه قدیمیه پر جزییاته. قبلا که بازی میکردم با اون راهنمای لوح زرین میرفتم و الان میدونمکه پر اشتباه بوده. یه مطلب رو تو گوگل یه روز پیدا کردم از یکی از بچه های اینجا که نوشته بود یه راهنمایی صد دویست صفحه ای رو ترجمه کرده و لینک پی دی افشو گذاشته. کسی هست داشته باشه لینکو؟ یا خود پی دی اف رو؟ می شه لطف کنین بفرستین؟ به شما هم توصیه میکنم با گوشی بازیش کنین. خوبیش اینه هر لحظه از بازی میتونین سیوش کنین. مثلا وسط ظهر، یا قبل از شروع شدن یه مسابقه! :) من الان با گوشی وارد این سایت شدم جونم درومد خیلی دیر بازش کرد اگه اون فایل پی دی اف یا لینکشو دارین بفرستین به ایمیلم مدیونتون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میخواین با گوشی بازی کمین نرم افزار پلی استیشن رو از بازار دانلود کنین، بعد بازش کنین اونجا هر بازی پلی استیشنیو که خواستین باید پول بدین دانلود کنین. من فقط دنبال هروست مون بودم که خوشبختانه بودش. فقط خواهشا اگه کسی اطلاعاتی در مورد اون پی دی اف دوستمون که میگفت راهنمای دقیقشه داره بگه بهم. الان تابستون اولم تموم شد خونه و مرغداریمو بزرگ کردم. بدون رمز یه حال دیگه ای میده. اون راهنما هم واسه تقلب نمیخوام. فقط میخوام الهه ها رو پیدا کنم و عکس ماهی ها رو راحت بگیرم و تولد اعضای دهکده رو بدونم. آخه اون راهنمای کتاب لوح زرین خیلی نواقص داشت
کسی نیس جواب بده؟؟ :n30: راستی یه جا خوندم اگه تا سال چهارم ازدواج نکنی اون دختره که بچگی باهاش بودی میاد بهت پیشنهاد ازدواج میده. میترسم ازدواج نکنم کلاه بره سرم. همچین چیزی هست آیا؟؟؟
نه دروغهنقل قول:
بچه ها کسی تونسته 100% کنه مزرعه رو
بچه ها کسی تونسته 100% کنه مزرعه رو[/QUOTE]
نه من سه چهار بار قبلنا رفتم تا هشتاد و شیش درصد رسیده اما امروز راهنمای پی دی اف انگلیسیش گیرم اومد نوشته بود باید با همه رابطمون خوب باشع تا درصد مزرعه بره بالاتر. مثلا به همه روز تولدشون هدیه بدیم. ولی خیلی با گوشی حال میده بازیش. ^_^
سلام
یه سایت عالی میشناسم برای راهنمایی
اطلاعاتش دقیق و درسته مخصوصا در مورد روابط اجتماعی و محاسبات بازی و راز ها و راهکار ها
مرسی سایت خوبیه. :n01:
تا 10 سال هم بازی کردم دروغ هستش.نقل قول:
من تا 96 درصد هم رفتم ولی نتونستم 100 درصد کنم.
اما یه بار پیرزنه کاموا می خواست منم ندادمش
بعدش فهمیدم برام لباس می دوخت :دی
نود و شیشتا؟ چجوری؟ :/ من چندبار فقط تا سال سوم رفتم. راستی کمباین و دستگاه آبدهی خودکار میاد سال چهارم؟نقل قول:
من وقتی دوک ازم خواست برم تو باغ انگورش کار کنم گفتم نه. حسش نبود. حالا فکر نکنم به درصد مزرعه کاری داشته باشه اون. :n13:
یادم نیست.ولی میدونم ماهی گیری هم تاثیر داشت.نقل قول:
دستگاه فقط توی شهر بهت میده.
آقا تو که تا سال دهم رفتی این بچه هه بزرگ نمیشه؟ همینطوری قنداقی می مونه؟؟نقل قول:
فقط توی خونه راه می ره.ولی کمکت نمی کنه.
کسی اینجا harvest moon rune factory 1-2-3 و tale of the two towns بازی نمی کنه ؟ اگه هست یکی پست بده لطفا !!:n02::n13:
نهههه. چه جوریه؟ مثل back to nature هستن اون دوتا؟؟؟ :n15:نقل قول: