این ترم تحصیلم تمام میشه
تا کی فرصت دارم تا دفترچه رو پست کنم ؟
به چه سنی برسیم معاف خدمت میشیم ؟
Printable View
این ترم تحصیلم تمام میشه
تا کی فرصت دارم تا دفترچه رو پست کنم ؟
به چه سنی برسیم معاف خدمت میشیم ؟
داداش من، الان اون چیزی که زیاد بسیجی فعال هستش.نقل قول:
شما کافیه یه کسی رو که مسئول پایگاه یا حوزه هستش رو بشناسی باقی قضیه کاری ندراه
خودش برات طوری جور میکنه که انگار از مادر زاده شدنی بسیجی بودی.
حداکثر سقف کسری بسیج رو از 12 ماه، 6 ماه کردند. علت زیادش هم همین بود که همه می روند و
با اشنا بازی یه بسیج فعال توپ برای خودشون می سازند و کسری می گیرند.
اما امکان برداشتن یا کمتر کردن این کسری بسیج هم تا یکی دو سال اینده دور از انتظار نیستش چون خیلی تابلو شده.
----------
در خصوص اینکه گفته از محمدرسوال الله استعلام بگیر این موردش رو موندم که چه ربطی به اینجا داره.
کلا بسیج زیر نظر سپاه سیدالشهدا هستش و سپاه سیدالشهدا هم زیر نظر نمسا هستش.
و اصلا ربطی به سپاه محمدرسوال الله نداره. محمدرسوال الله سپاه استان هستش.
کسری بسیجیتون رو هم سپاه سیدالشهدا تایید می کنه.
گواهی بسیجیتون رو هم حوزه صادر می کنه می بری ناحیه، ناحیه هم می گه ببر سپاه سیدالشهدا.
کلا بسیج از جزء به کل زیر تشکیل می شه:
پایگاه--->حوزه--->ناحیه--->سپاه سیدالشهدا--->نمسا
مواظب باش که کارچاق کن نباشه و پولت رو بالا نکشه چون توی این کارا خیلی ها وعده های تو خالی می دهند.
از وقتی تسویه حساب کنی به مدت یکسال وقت داری دفترچه ات رو پست کنی.نقل قول:
معاف خدمت ؟؟منظورت اونایی که عفو رهبری میخوره؟حالا حالاها نمیشی و تا اون موقع ایران هزار جور فراز و نشیب خواهد داشت و هزار جور قانون عوض میشه.سریع برو خدمت رو انجام بده و شرشو بکن.:27:
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
داداش اینو خیلی خوب اومدی.:31: دقیقا همین مورد رو من به چشم دیدم.نقل قول:
واقعا واسه همچین مملکتی متاسفم. وقت و "وجود" جووناش، هیچ ارزشی نداره و با اونا مثل حیوون رفتار میشه. اگر همه جا چیزی به اسم اجباری هست، هیچ وقت به این شکلی که توی - - ایران اجرا میشه، اجرا نمیشه و نکته اینجاست که مقصر اصلی خود ما هستیم. جای اینکه دو سال از وقت و زندگیمونو به باد فنا بدیم، بهتره فقط یکی دو ماه، اراده داشته باشیم و دست به اعتراض بزنیم. چیزی که ما ایرانیها نداریم و سیب زمینی تشریف داریم.
دوست عزیز چرا اشتباه راهنمایی می کنی؟اصلا میدونی سپاه سید الشهدا برای کجاست؟من توی دفتر فرماندهی یکی از نواحی بسیج به عنوان ارشد دارم خدمت میکنم...کل نواحی تهران زیر نظر سپاه محمد هستند...اصلا برین روی تابلوی ناحیه رو بخونین...نوشته سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ...نقل قول:
سپاه سید الشهدا برای استان تهران هستن و سپاه محمد با توجه به شرایط خاص پایتخت برای تهران بزرگ هستش فقط...
با اينكه دوران سربازي يه جورايي وقت تلف كردن هست ولي خيلي وقتها جواب مثبتي هم داره.
به نظر من دوران سخت آموزشي رو زياد كنن كلا خدمت رو بكنن 1 سال يا 6 ماه.
تو دوران آموزشي( حالا شايد واسه ما اينطور بود)انقدر كمبود وقت داشتيم كه ساعت واسمون حكم طلا رو داشت. ساعت از همديگه ميخريديم. قدر زمان رو ميدونستيم. با اينكه كار خاصي نميكرديم ولي قدر يك ساعت و نيم ساعت و ده دقيقه رو ميدونستيم. ميدونستيم وقتي 5 تدريس تموم ميشه اگه خودمون به به سرعت به باجه تلفن نرسونيم ساعت 5:10 دقيقه يه گروه ديگه كه وقتشونه خودشون رو ميرسونن به مخابرات و ديگه بايد بيخايل بشي!
-
دوران آموزشي بهترين دوران واسه حس وقت و زمان و زندگي هست. يه جورايي آدم رو واسه شرايط سخت آماده ميكنه!
كساني بودن كه هفته اول يا روزهاي اول گريه ميكردن!!!!
يا مامان و باباشون (خونواده ) مي اومدن ديدنشون اونجا(جايي كه نزديك به 1300 كيلومتر از تهران فاصله داره )
والله من اشتباه راهنمایی نکردم.اون چیزی رو که به چشم دیدم رو گفتم.نقل قول:
من پارسال یکی از بچه ها رو دیدم ناحیه کرج بود و کسری هم جور کرده بود و کسری رو هم
سپاه سیدالشهدا استان تهران تایید کرده بود.
یا یکی دیگه از بچه ها رو دیدم توی شهر ری بود اون هم همینطور کسری رو سپاه سیدالشهدا تایید کرده بود.
حالا ما چندتا برگه کسری رو دیدیم که حرف زدیم وگرنه حرف نمی زدیم.
خب حالا بنده تا اینجا دیده بودم گفتم.وگرنه نمی گفتم که!!!!
خب عزیزم کرج میشه برای سپاه سیدالشهدا دیگه...همنطور که گفتن شهر تهران یا همون تهران بزرگ زیر نظر سپاه محمدرسول الله هستش...استان تهران هم زیر نظر سپاه سیدالشهدا...همه ی استانها یک سپاه دارن که بهشون میگن طرح دفاع موزاییکی...اما تهران به علت حساسیتش دارای 2 سپاه هستش...محمدرسول الله...سید الشهدانقل قول:
من میخوام ارتش بیفتم میشه کاری کرد که از قصد خودمو ارتش بندازم ؟
داداش این رو خودم می دونم.نقل قول:
ولی یک دوتا از بچه ها رو هم دیدم که از شهر ری و خزانه بودند و کسری هم جور کرده بودند و گواهی کسری
رو هم سپاه سیدالشهدا تایید کرده بود.
حالا نمی دونم اینها از این ور به اون ور شوت می کنند.
اگر اونطوری حساب کنیم بیشتر از چندتا سپاه و صدتا ناحیه و حوزه ... توی همین تهران هستند.
اول باید بفهمی تاریخ اعزامت کی هست و بعد برگ آماده به خدمتت رو ببری یکی از پادگان های مورد نظر قسمت کارگزینی بهشون بگی که می خوای اینجا بیفتی و اگه سرباز واسه اون تاریخ بخوان خودشون میگن باید چیکار کنی.نقل قول:
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
کسی نبود سوال ما رو جواب بده؟نقل قول:
از قصدی وجود نداره.نقل قول:
اگر پارتی داری که میتونی ، اگرم نداری باید بشینی تا ببینی تقدیرت برات چی میخواد.:8:
عضو فعال هر 1 سال 21 روز و شورا را نمیدانم:27:نقل قول:
آخه چون همه میخوان برن سپاه گفتم شاید ما که میخوایم بریم ارتش بشه راحت رفت :20:نقل قول:
اتفاقا از همین لحاظ که شنیده بودم نیرو دریایی دوره کد نداره پرسیدمنقل قول:
درجه های نیرو دریایی هم تا حدودی آشنایی دارم باهاشون
درجه های رو بازویی هم فکر کنم قرمزه رنگشون
راستی کسی از دوستان اطلاعی درباره "دانشگاه هوایی ستاری" داره ؟
چه جور جاییه ؟
دوره آموزشیش چطوره ؟
و اینکه تو برگه سبز من با توجه به اینکه دیپلم هستم تاریخ اعزام رو زده بود 18 ام
ولی الان تو برگه سفید زده 19 ام فلان پادگان
داستان چیه به نظرتون ؟
این روزا نیرو انتظامی بیشترین نیرو رو داره میگیره بعدش ارتش.سپاه هم که بیشترش مال افراد خاصی هست که تکمیلی داشته باشن و ....نقل قول:
به نظرم بگرد دنبال پارتی.ارتش هم سخته.نیرو هواییش از همش راحتتره.
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
اگر منظورت وظیفه ها هست اینجوره:نقل قول:
زیر دیپلم تا دیپلم خط تیره
فق دیپلم 3 تا هست که بهشون میگن مهناوی1(همون گروهبان1) که رو بازوشون میزنن.
لیسانس ناوبانسوم (ستوانسوم)
فوق لیسانس ناوباندوم و الا آخر.
کلا طریقه شناسایی وظیفه ها از روی شلوارشون هست.خط قرمز دارن یا آبی رنگ برای بقیه نیروها.:46:
در مورد شهید ستاری هم جای خوبیه.نیرو هوایی ارتش.اگرم دیپلمی که باید 18 ام اعزام شی.زیاد مشکلی نیست.18 ام صبح ساعت 6 الی 7 توی میدون سپاه باش اگه بچه تهرونی.
اگه کسی دوره آموزش تکمیلی بسیج رو بره (منظورم دوره 45 روزه هستکه کفایت میدن) اون وقت حتمن تو سپاه می افته؟
اگه کسی غیبت داشته باشه چی؟ مشکلی براش پیش میاد؟ یعنی با غیبت داشتن گذراندن دوره تکمیلی برای کفایت دیگه فایده ای نداره؟
در ضمن مدرک بنده فوق لیسانس هست
نه عزیز.اونا که حس ششمشون خبر نداره که شما تکمیلی دارین.نقل قول:
باید برین از طریق حوزه یه نامه بگیرین و برین سپاه شهرتون و بگین که با توجه به برگه تکمیلیتون میخواین اونجا پذیرش شین.یا اینکه برگه سبزتون رو ببرین سپاه با مدارک تکمیلی و بگین میخواین اونجا پذیرش شین.
با غیبت فایده داره ولی ممکنه سپاه پذیرشتون نکنه ولی اونم حل شدنیه.
آخه تو برگ سبز زده بود 18 ام اعزاممنقل قول:
ولی الان تو برگ سفید زده تاریخ حضور 19 ام و اسم و آدرس پادگان هم کامل زده
یعنی بازم باید با این شرایط 18 ام برم میدون سپاه ؟
نیروانتظامی جزو سپاه هست یا ارتش ؟نقل قول:
من بخاطره ویزا و این چیزا میخوام برم ارتش مثل این که به اونایی که سپاه بودن گیر میدن :19:
نقل قول:
حامد جان دادش
نیرو انتظامی نه جزو سپاه نه ارتش
نیروهای مسلح شامل
1- سپاه و بسیج( که نیروی زمینه سپاه با نیرو مقاومت بسیج اقدام شده) 2- ارتش 3- نیروی انتظامی 4 - وزارت دفاع
اینجورایی که من جویا شدم مثل اینکه بعضی از کشور های خاص برای دادن ویزا به نیرو های سپاه سختگیرن حتی برای کسانی که وظیفه بودن
.
.
.
.
.
.
ولی درکل سپاه جای خوبیه برا خدمت. من که اونجا خدمت میکنم طی 2 هفته گذشته(14 روز ) 4 روز رفتم که مجموع حضورم 4تا 7 ساعت(از ساعت7 تا 14) بوده.این 10 روز هم حتی 1روزش رو استحقاقی و تشویقی نگرفتم کم کم اوضاع دست میاد چند خط در میون بری خدمت ولی کنتور خدمت برات کارکنه:27:
پیرو صحبت های دوستمون در بالا من شنیدم جدیدا همه کارت ها رو یه جور صادر میکنن تا کسی متوجه نشه طرف کدوم ارگان خدمت کرده.حالا صحت قضیه رو دوستن باید تائید کنن.نقل قول:
والا تاریخا باید با هم بخونه.نقل قول:
شما یکسر تشریف ببر پلیس+10 ببین تاریخو اشتباه نزده باشن.اونجا بهت میگه که اشتباه کرده یا نه.
همه ی کارت ها یجوره !؟ خوبه دیگه اینجوری کسی هم نمیفهمه کدوم گوری بودیم :31:نقل قول:
دوستان بیان بگند یه جوره یا نه ؟
یکی از دوستام تک پسره.چه مدارکی باید با خودش ببره اموزشی تا بعد اموزشی تو شهر خودش خدمت کنه؟:11:
بله دوست عزیز همه کارت ها یه جوره و فقط وقتی اطلاعات مربوطه به یگان خدمتی مشخص میشه که وارد کارت خوان بشه چون رو کارت های جدید یه چیپ هست مثله کارت تلفن که اگه وارد سیستم بشه اطلاعات یگانی مشخص میشهنقل قول:
گزینش سرباز معلمی رد شدم.امریه تعطیل شد.خدا به داد برسه
خوبه دیگه اینجوری ببریم سفارت نمیفهمه ما کجا خدمت کردیمنقل قول:
دوستان, کسی درباره تعویض كارتهای معافیت قدیمی با هوشمند, چیزی میدونه؟ با توجه به اونچیزی که تو سایت ها خوندم الان (بعد از تموم شدن زمان پیش بینی شده) کارتم از اعتبار ساقته!!! امروز وقت ندارم برم پلیس +10 بخاطر همین اینجا پرسیدم. اگر کسی تو جریانه, ممنون میشم توضیح بده
من اواخر تیر ماه فارغ التحصیل می شم. از کی می تونم دفترچه پر کنم بفرستم؟ جوابم کی میاد؟ من بیشترین نگرانیم اینه تو سرما نرم آموزشی! اگر تابستون بفرستم کی تاریخ اعزامم می شه؟ می خوام سریع برم قال قضیه رو بکنم بره!
يه تاريخي داشت. 14 تومن ميدي واست الكترونيكي ميكنن!نقل قول:
هزينه اي هم كه داره واسه جستجو كردن و جمع آوري سوابق خدمتي هم محصوب ميشه!!!
حالا دقيقا يادم نيست ولي فكر كنم همينقدر بود!
ممنون, بیشترین نگرانی من این جمله هست "تاريخ مذكور قابل تمديد نبوده و پس از انقضاي مهلت فوق كارتهاي قديمي از اعتبار ساقط خواهند شد." منظورش اینه که بعد از اون تاریخ تا وقتی که هوشمند نشده از اعتبار ساقطه؟ نکنه یکوقت قاط بزنن و کلآ معافیت ما رو ملغی کنن :41:نقل قول:
يه تاريخي داشت. 14 تومن ميدي واست الكترونيكي ميكنن!
هزينه اي هم كه داره واسه جستجو كردن و جمع آوري سوابق خدمتي هم محصوب ميشه!!!
حالا دقيقا يادم نيست ولي فكر كنم همينقدر بود!
البته این در صورتی هست که استعلام گرفته نشه اگه از کارت استعلام بگیرند حتی کد ملی پدربزرگ همسایه تون هم مشخص میشه !!!نقل قول:
نه من برای سفارت آمریکا و کانادا میخوام !نقل قول:
اونا هم مگه میتونن استعلام بگیرند ؟
کلا راهی داره که بفهمن ؟
رفیق اونها اصلا کاری ندارن که شما خدمت رفتی یا نه پاسپورتت رو میشناسند و کاری ندارن که کجا خدمت کردی !!نقل قول:
درود
امروز برگ سفيد اومد افتادم نيرو زميني ارتش.
نام مركز آموزش: تكاور لشكرك.
آدرسش هست جاده لشكرك ابتداي جاده لواسان
كسي ميتونه راهنمايي كنه كه اينجا كلا چه جورياس ؟
جهت اطلاع خودم بچه تهرانم و فوق ديپلم اخراجي نرم افزار.
كلا با تجربه ها يكم راهنماييم كنين دمتون گرم.
در ضمن معاف از رزمم و اينكه الان به يه مشكل بزرگ خوردم...
پدرم 21 ماه خدمت تو منطقه جنگي داره در نتيجه 7 ماه كسري به من ميخوره. پادگانش شيراز بوده و تقدبرنامه هم داره.
دفترچه رو سال 90 فرستادم، كارت ايثارگري و مدارك و نامه هاش هم تا آخر 90 كاراشو انجام دادم.
حالا اين قانونو كه گذاشتن بلاتكليف شدم.
مشكلم اينه كه كسر خدمتم هنوز جايي ثبت نشده و تو قانون جديد گفتن تا 15 ارديبهشت بايد ثبت بشه و گواهيش رو بگيرم.
اصلا نگفتن كجا بايد ثبت بشه.
اگه محل خدمت بايد ثبت بشه كه اعزامم نوزدهمه و از مهلت ثبت (15ام) ميگذره.
پليس +10 ام كه ديگه اين كارو نميكنه همين امروز رفتم گفتن ديگه كار ما نيست به ما مربوط نميشه.
از طريق خود نظام وظيفه بايد اقدام كنم؟ اصلا تو قانون جديد اين 7 ماه كسري همچنان شامل حال من ميشه؟
کار دارن !نقل قول:
آمریکا تو فرم DS160 میپرسه که کجا خدمت کردی
سلام مثل خودمی به هر دری زدم نشد سرباز معلمی جور نشد امریه جور نشد یه جای دیگه هم خواستم برم حقوقشم خوب بود نشد و حالا برای سپاه شهرستان اقدام کردم که اون هم چشم آب نمی خوره.نقل قول:
عزیز حقوق رو بیخیال.نقل قول:
فکر کردی تفاوت سرباز صفر با منی که لیسانسم چقدره؟
همش 25 تومنه 3-4 تومن بالا پایین.که این روزا پول دو تا آدامسه.
امریه جایی گیرت اومد برو وگرنه باید بری تو پادگانا و با اعصابت بازی میشه.
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
من پست شما رو امروز صبح دیدم فکر کنم.به نظرتون به جای نشستن بهتر نبود امروز میرفتید پلیس+10؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
1 سال از تاریخ فارغ التحصیلیت وقت داری دفترچه پست کنی.میخوای به سرما نخوری دی ماه پست کن یا بهمن ماه.ولی از من میشنوی زود برو شرشو بکن که فردا روز مثل ماها پشیمون میشی که چرا 2-3 ماه زودتر دفترچمونو پست نکردیم.از تجربیات دیگران استفاده کن دوست عزیز.نقل قول:
بچه ها من کسر بسیجمو بهمن 90بردم یگانم اونام با فرم الف فرستادن اما هنوز معلوم نیس نظام وظیفه تایید کرده یا نه چیکار باید بکنم که بفهمم؟