اگه دروست نشد تو luncher یک reapir بکن شاید درست شدنقل قول:
Printable View
اگه دروست نشد تو luncher یک reapir بکن شاید درست شدنقل قول:
ماله منم همینطوریه یه leave هم خوردم سر این کار riotنقل قول:
بیشتر از نیم ساعت روی 99% مرحله اول گیر کرده داره apply می کنه!سرور هم آنلاینه.
آقا کسی از چمپین بعدی که قراره بیاد خبری داره ؟:n13:
آقا تو لینک نوشته اگه رو همون لوگو واستید بعد یه مدت ok میشه میره پچ می گیره من 3 4 دقیقه واستادم بسته شد. بعد دوباره باز کردم اومد اینجا :n02:
دوما نوشته هرکی مشکل داره log برای ما بفرسته تا بررسی کنیم مشکل رو رفع کنیم
ظاهرا پچ ok شده گفته همه بگیرن فقط اگر مشکلی تو بازی دارید log رو بفرستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا ردیف شدین؟ مال من که آخراشه. :n16:
آقا یه پیشنهاد کلی، اگر همه ID هاشون رو تو امضا بزنن خیلی خوب می شه. کاری به این ندارم طرف حرفه ای یا نه همه این کار رو بکنن.
repair کردم درست نشد دوباره باز کردم زد آپدیت الان هم رو 99 درصد گیر کرده جلو نمیره
تو سایت lol نوشته یکم زمان می بره. یه چک بکن ببین send & reseive داری؟نقل قول:
من ابدیت کردم ولی fps تو sp بیشتر از 13 نیمره !
تو گیم هم 30-60
قبله پچ 150 بود!
من نمیدونم وقتی سرور ها افلاینن شما چطور اپدیت کردید
گفتم که داداش بزار logo بازی که اومد همون جوری هنگ کنه داره آپدیت launcher میگیره. بعد بسته که شد بازش کن همه چی ok میشه و شروع می کنه به آپدیت بازی گرفتن.نقل قول:
8 سرور افلاین 1 سرور انلاین اونم فقط OCE انلاینه
میشه سوال کنم کامپیتورت چیه؟ مشخصات میدی؟نقل قول:
والا ما که با
core i 7
8 GB ram
Graphic asus GT 580 DDR5 2GB
نتونستیم بالای 80 تا FPS بگیریم :n13:
میتونی بری تو تنظیمات video عوضش کنی بزار رو 60
آره تو lolking.net دری وری زده می دونم. فقط شما تست کن. خود riot نوشته همه چی ok شده و مشکلی نداره.:n16:نقل قول:
مال من که آنلاینهنقل قول:
من دارم بازی میکنم لول کینگ چرت گفته
منم موفق شدم اپدیت کنم:n16:
vga شما GTX هستش فکر کنم ...نقل قول:
سیستم شما به راحتی 150 fps رو میکشه ..
برو برنامه razor game boostr رو دانلود کنن بعد بزن لول رو انالیز کنه بعد 100-200 تا میره رو fps .ماله من گیم که استارت میشه fps رو 300 هستش تو فایت ها رو 120
روی 99%گیر میکنه کسی به همچین مشکلی بر نخورده؟؟:n13:
بله ، یک نیم ساعت یک ساعتی واستا درست میشه!نقل قول:
یعنی این نرم افزار که گفتی Fps رو بالا میبره ؟نقل قول:
fps چه تاثیری داره گرافیکو میبره بالا؟
حجم بیشتر نمیکشه؟
fps مخفف frame per second هست ، به معنای تعداد فریم بر ثانیهنقل قول:
چشم بشر تغییراتی بیشتر از 24 فریم بر ثانیه رو نمی تونه منفک ببینه و عملا پیوسته می بینه ، اما بعد از اختراع فیلم و ملاحظاتی حداقل سرعت 30 فریم بر ثانیه استاندارد شد که نتیجه بهتری داره
فریم بر ثانیه هر چه بیشتر باشه ، تصویر و انیمیشن روون تر دیده میشه ، اما 30 فریم بر ثانیه عدد استاندارد و مناسبی هست که در فیلم های رایج استفاده میشه ، و بیشتر از اون خیلی تفاوتی ایجاد نمی کنه.
اگر فریم بر ثانیه به زیر 24 افت پیدا کنه ، شما انیمیشن ها رو همون طور که هست ، به صورت تکه تکه و فریم به فریم می بینی.
خوب یکم در مورد این برنامه توضیح بده ببینیم چطوریه اگه لینک دانلود چیزی داری بزار:n16:نقل قول:
ببخشید X تایپ نشده بود GTX درسته:n16:نقل قول:
ولی مشکل اینجاست که چشم انسان نمی تونه بین 60 fps و 100 fps چیزی رو تشخیص بده. بعد از اون مانیتوری نیست که بخواهد 300 فریم بر ثانیه نمایش بده :n16:
ببخشیدا چون من تو قسمت دوربین های مدار بسته تحت شبکه کار می کنم از روی تخصصم گفتم. مانیتور بیشتر از 85 fps رو نمی تونه نمایش بده :n26:
سلام بچه ها ماله من گیر کرده قاطی کرده فک کنم :n13:
سلام
برای من مرحله دوم رو نوشته بود حدود 90 مگ ، اما نزدیک 3 ساعته که روی 99% گیر کرده!
امان از دست این riot نوب
مال من اول میاورد بعد هی ارور می داد اینم عکسش خود به خود اینتر نتم قعط می شد:n13: دوباره سعی کردم برم تو آپدیت بکنم رو عکس league of legends
دیگه سریع می آد بیرون کسی مشکلی نداره؟
مگه هیرو جدید آوردن آخه 400 مگابیت آپدیت دادن بیرون کسی بازی آپدیت کرده ؟ اگه می شه بگید چه چیزی اضافه کردن
عاغا یکی بره این لینک ببینه جریان چجوریاس....
چند نفر تو نظرات گفتن rp گرفتن یعنی میشه عایا؟:n04:
فکر کنم به جای fps باید می نوشتی Hz (واحد Refresh Rate) ... در ضمن بعضی مانیتورها می تونند بیشتر از این هم نمایش بدهند ولی کسی باهاشون league بازی نمیکنه ... اصلا این چه وضعیه بحثو به حاشیه می کشونید:n06:!!! اومدم اینجا ببینم آپدیت چند مگه ببین به کجا رسیدم! حالا آپدیت چند مگه؟ مثل اینکه برای هرکس متفاوتهنقل قول:
من 3 ساعته رو فایل BIN_0x00000 گیر کرده استپ 2
99%:n17:
از 6 تا الان رو 99% درصد مونده هیچی هم نمیشه!send و recive هم داره ولی موندم چی میره میفرسته که این جلو نمیره!
riot مثل این که حالش خرابه :n17:
الآن ساعت 12 می شه باز اینترنت ما قطع میشه چند دقیقه باید باز از اول بگذارم 7-8-10 ساعت بگذارم دانلود
صبح که نشد بازی کنیم ، شبم که نمیشه ، فردا صبحم که معلوم نیست.
رو چه فایلی گیر کرده ؟:n26:
ببندش دوباره لول رو باز کن , میره 300 و خورده ای دیگه دانلود میکنه اینبار اوکی میشه .نقل قول:
من 3 ساعته رو فایل BIN_0x00000 گیر کرده استپ 2
99%
خخخخخخخخخخخخ یادم رفت لینک بدم :n08:نقل قول:
STFU Nab:n16:نقل قول:
یه وبلاگه دیگه هم هست lol ---- اینا یه عده ایرانیه ..... هستن :n02: که فکر می کنن بقیه .... هستند :n02: و با این چیزا ... میشن:n02: ولی دوست عزیز همه اینا سرکاریه و تمام نظرات این وبلاگ ها هم خوده فرد میزاره نه کاربر پس وقتت رو باهاشون تلف نکن:3:
3 بار الان بستم باز کردم 12 mg دانلود می کنه و رو 99 درصد سکته می کنه دیگه جلو نمیرهنقل قول:
ببندش دوباره لول رو باز کن , میره 300 و خورده ای دیگه دانلود میکنه اینبار اوکی میشه .
برای شما الان قبل شروع بازی میپره بیرون تو نمیره؟ چون قبل repair من به خاطر اون مشکل دارم الان دوباره اپدیت می کنم
سلام
باز این آسیاتک منگول ساعت 12 شب اینترنتم رو قطع کرد همه 6 ساعت دانلودم پرید.
riot هم که از این منگول تر، یک سیستم resumable نگذاشته دیوانه ابله
موندم این riot چرا این قدر نفهمه!
الآن smite قابلیت resume داره این نداره.