اولين سوال از ايشون
دلت مي خواست چند سال عمر كني؟
موفق كيه ؟
ممنون
بهروز
Printable View
اولين سوال از ايشون
موفق كيه ؟
ممنون
بهروز
سلام شیردل جان.
1- از اجنه و جنگل و سنگ طلسم شده خبری داری؟:31:
2- الان چندتا جن کنارتن؟
3- چه علاقه ای به جنگ قرون وسطی داری؟
4- Video Game چی بازی میکنی؟
خدافظ
سلام عزیز:
1-3 تا از بهترین فیلم های ایرانی که دیدی چیه؟
2-از کدوم شخصیت تلویزیونی و سینمایی بدت میاد؟
3-از قیافه خودت راضی هستی؟دوست داشتی کدوم قسمت بدنت عمل کنی؟
4-چیپس یا پفک یا لواشک؟
5-چرا استقلال سوراخه؟
6- 3 تا از بهترین کارگردانان سینمای ایران؟
Thanks
ممنون از لطفي که در دعوت من روا داشتيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------
برادر Behroooz
سلام عليکم ، برادر کيفيت مهمتر است از کميت
موفق كيه ؟
کسي که به موفقيت ميرسد :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر *PINK PANTHER*
سلام شیردل جان.
سلام پلنگ صورتي :دی
1- از اجنه و جنگل و سنگ طلسم شده خبری داری؟:31:
چي شد که فکر کردي خبري دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- الان چندتا جن کنارتن؟
نييدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- چه علاقه ای به جنگ قرون وسطی داری؟
زيبا بود ؛ موافقي
4- Video Game چی بازی میکنی؟
يک بازي قرون وسطايي تحت نت هست که داريم بازي ميکنيم ؛ ايشالا تا چند روز ديگه 400 تا چوب بهم برسه حمله ميکنم به دهکده دوستم :دی
خدافظ
خدانگهدار تمام برادران اهل کتاب :دی
برادر masoud908
سلام عزیز:
و عليکم سلام
1-3 تا از بهترین فیلم های ایرانی که دیدی چیه؟
آژانس شيشه اي ، ارتفاع پست ؛ ميم مثل مادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-از کدوم شخصیت تلویزیونی و سینمایی بدت میاد؟
مهناز افشار ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-از قیافه خودت راضی هستی؟دوست داشتی کدوم قسمت بدنت عمل کنی؟
خدا رو شکر نيازي به عمل ندارم ( اگه ميشد انحناي شديد ستون فقراتم در قسمت زيرين ...)
4-چیپس یا پفک یا لواشک؟
لواشک
5-چرا استقلال سوراخه؟
فقط من ازش حال نميکنم ...
6- 3 تا از بهترین کارگردانان سینمای ایران؟
پرويز پرستوي و برادراش :دی
Thanks
yw
سلام همشهري .
1-نون سنگك كنجدي پشت ورو دونه اي چنده ؟
2-دوست داشتي متولد چه سالي بودي ؟
3- فكر ميكني يك روز بتوني اسمتو تو تاريخ ثبت كني ؟ اگر آره واسه چي ؟
4-درشبانه روز چند ساعت مفيد داري وچند ساعت ميخوابي ؟ ( البته خوابتو جز ساعات مفيد ذكر نكني )
5-اسم دروازه بان سابق كلمبيا كه حركات آكروباتيك ميكرد چي بود ؟
6-سعي ميكني مثل چين تيراژت بالا باشه وقدرت در دست باشي يا مثل ژاپن به روز باشي و بهترينها رو داشته باشي ؟
مر30
سلام
خوبي خوشي ؟
۱. اگر قرار باشه خدا لطفی در حقت بکنه از اون چه می خواي ؟
۲. اگر قرار باشه کاری بکنی که به نفع روح تمام آدم هاي روی این کره خاکی باشه چه کار می کنی ؟
۳. اگر بخواي زندگی ات رو توي يك جمله توصیف کنی چه میگي ؟
4. نظرت رو در مورد پايتخت ايران توي يك جمله بگو
5. دوست داري به گذشته برگردي يا به آينده بري ؟
6. ميشه آينده رو تغيير داد ؛ در مورد جوابت يك كم توضيح بده
7. دوست داري يك موبايل داشته باشي كه MP3 Player باشه ؛ يا يك موبايل جدا و يك MP3 Player جدا داشته باشي ؟
8. پول خوشبختي مياره ؟
9. هواپيما سوار شدي ؟
10. نظرت در مورد ( آدم تا وقتي كه زن نداره فقط زن نداره اما وقتي كه زن گرفت فقط زن داره )
موفق باشي ؛ توي تمام مراحل زندگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خوبی امير حسين جان چطوری .... کش اول بهت صندلی نشينيو تبريک ميگم بعد اگه دوست
داشتی به سوالايه منم جواب بده
چه خبرا؟ تعطيلات خوش ميگزره راستی کاره دانشگاهت به کجا رسيد؟
راستی از اين ملوس خبری نداری؟
ميگم مگه قرار نبود با اين گربه بيای تهران چی شد نيومدی؟
بعدا اگه سرم خلوت شد بازم ميام سراغت
تا بعد يا علی
برادر شیر دل چطوری؟
میګم یو قلا رو صندلی نبودی؟ بودی ها
چنتا از اعضای سایت رو خارج از این انجمن هم میشناسی؟
اګه میتونستی دوست داشتی کدږم یکی از اعضا رو بزاری سر کار ؟( البته به شوخی )
ادرس کجا رو دادی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
( اگه ميشد انحناي شديد ستون فقراتم در قسمت زيرين ...)
ادرس اون بازی انلاین چیه من امتحاناتم تموم شد بیام دهکدت رو تصرف کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش بګذره تا بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
حال شما ؟
1- تاریخ تولدتون؟
2- رشته تحصیلی ؟
3- شاغل هستین ؟ اگه اره شغلتون چیه ؟
4- رنگ مورد علاقه تون ؟
5- بهترین خصوصیت اخلاقیتون؟
6- بدترین خصوصیت اخلاقیتون ؟
7- انجمنهای مورد علاقتون ؟
8- یک اسم دختر و یک اسم پسر قشنگ بگو؟
9- اهل مطالعه هستی ؟ اگه اره اسم چند تا از کتابهایی که خیلی دوست داشتی ؟
10- یک قسمت از یکی از شعرهایی که خیلی دوست داری ؟
ممنون بابت وقتی که می ذاری
برادر bkm
سلام همشهري .
و عليکم سلام و رحمته ا...
1-نون سنگك كنجدي پشت ورو دونه اي چنده ؟
چند بهت قيمت دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-دوست داشتي متولد چه سالي بودي ؟
همين که هستم خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- فكر ميكني يك روز بتوني اسمتو تو تاريخ ثبت كني ؟ اگر آره واسه چي ؟
ميتونم ؛ وقتي ثبت کردم دليلشو ميفهمي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-درشبانه روز چند ساعت مفيد داري وچند ساعت ميخوابي ؟ ( البته خوابتو جز ساعات مفيد ذكر نكني )
خواب 7-8 ساعت ؛ مفيد هم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-اسم دروازه بان سابق كلمبيا كه حركات آكروباتيك ميكرد چي بود ؟
زاپاروتا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-سعي ميكني مثل چين تيراژت بالا باشه وقدرت در دست باشي يا مثل ژاپن به روز باشي و بهترينها رو داشته باشي ؟
دوست دارم مثل يک ايراني باشم که هر دو رو با هم داشته باشم :دی
مر30
yw
درسته منظورت همون هيگوييتاست ...نقل قول:
برادر Wisdom
سلام
خوبي خوشي ؟
سلام ، ممنون
۱. اگر قرار باشه خدا لطفی در حقت بکنه از اون چه می خواي ؟
يک دختر خوب جلو راهم بذاره :دی (البته گذاشت ...)
اينقدر لطف کرده که روم نميشه ديگه چيزي بخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۲. اگر قرار باشه کاری بکنی که به نفع روح تمام آدم هاي روی این کره خاکی باشه چه کار می کنی ؟
حرف سياسي زدي الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۳. اگر بخواي زندگی ات رو توي يك جمله توصیف کنی چه میگي ؟
من منم :دی
4. نظرت رو در مورد پايتخت ايران توي يك جمله بگو
پايتخت اصلي ايران مشهد است :دی
5. دوست داري به گذشته برگردي يا به آينده بري ؟
آينده که فکر کنم نشه ؛ گذشته هم همين طور ، پس ميمونيم همينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6. ميشه آينده رو تغيير داد ؛ در مورد جوابت يك كم توضيح بده
مگه آينده نوشته شده که بخوام تغييرش بدم (اگه بنظرت توضيحم کافي نبود دوباره برات توضيح ميدم )
7. دوست داري يك موبايل داشته باشي كه MP3 Player باشه ؛ يا يك موبايل جدا و يك MP3 Player جدا داشته باشي ؟
يک موبايل دارم که ام پي تري پلير داره
8. پول خوشبختي مياره ؟
سوال جالبيه ، شايد برا بعضي ها بياره ، شايدم نياره :دی ( من از اوناييم که ميگن عشق مهمتره ...)
9. هواپيما سوار شدي ؟
آري
10. نظرت در مورد ( آدم تا وقتي كه زن نداره فقط زن نداره اما وقتي كه زن گرفت فقط زن داره )
کاملا تاييد ميکنم ؛
البته قبلا نظرم اين بود ؛ آدم تا وقتي جي اف نداره فقط نداره اما وقتي که داره بازم انگار نداره :دی
موفق باشي ؛ توي تمام مراحل زندگي
ايشالا با هم بريم به بهشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر مهربان Mahdi Hero
سلام خوبی امير حسين جان چطوری .... کش اول بهت صندلی نشينيو تبريک ميگم بعد اگه دوست
داشتی به سوالايه منم جواب بده
سلام ؛ چيز ، اها ... قضيه اون حسين چيه باز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، به سوالاتت هم مجواب ميدم (يهني مجبورم :دی)
چه خبرا؟ تعطيلات خوش ميگزره راستی کاره دانشگاهت به کجا رسيد؟
خدا رو شکر حل شد
راستی از اين ملوس خبری نداری؟
خبر اينکه خيلي ادم بي ادبيه :دی
ميگم مگه قرار نبود با اين گربه بيای تهران چی شد نيومدی؟
من قبلش تهران بودم بعد پاشدم تنهايي اومدم مشهد ، اين ملوس شما آدم غير قابل پيش بينيه ...
بعدا اگه سرم خلوت شد بازم ميام سراغت
تا بعد يا علی
tc
به به مي بينم يكي ديگه از زفقا صندلي نشين شده!!
چرا پرسپوليس سوراخه!!
يزدان
برادر خفنگ j0l6
برادر شیر دل چطوری؟
سلام پيمان جان ، ممنون
میګم یو قلا رو صندلی نبودی؟ بودی ها
با تيم رهبري صندلي دوستم دو بار ميام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چنتا از اعضای سایت رو خارج از این انجمن هم میشناسی؟
هستن تعدادي ... حضوري هم که مشهدي ها ...
اګه میتونستی دوست داشتی کدږم یکی از اعضا رو بزاری سر کار ؟( البته به شوخی )
اوني رو که ميخواستم بذارم گذاشتم (راهنمايي از بچه هاي فعال قسمت موسيقي هم بيدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ادرس کجا رو دادی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه اس ام اس باحالي داشتم که الان ميخواستم در جواب اين سوال بهت بدم ولي گفتم شايد برا سوال اول درست نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادرس اون بازی انلاین چیه من امتحاناتم تموم شد بیام دهکدت رو تصرف کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پ خ ميدم ، اگه اينجا بدم ممکنه بعضي ها زياد بيان بعد از حمله به دهکده بقلي منصرف بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش بګذره تا بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tc
سلام شیر دل .
خوبی ؟
ببین یه چیزی میگم راستشو بگو ها .. جواب هم نمیشه ندی .
اون یه نفر که تحدید میکرد کی بود ؟؟؟ آخه من مشکوک شدم به یکی میترسم بیخودی به کسی تهمت بزنم.
میتونی خصوصی جواب بدی .
بای .
خواهر مدير magmagf
سلام
و عليکم
حال شما ؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- تاریخ تولدتون؟
متولد سال ببر هستم و به قولي يک هزار سيصد شصت خورده اي :دی
2- رشته تحصیلی ؟
برق بودم ، بعد از حوادثي شدم مهندسي آي تي
3- شاغل هستین ؟ اگه اره شغلتون چیه ؟
رييس بخش کامپيوتري يک اداره دولتي (فقط تو اين بخش يک نفر کارمنده :دی)، که البته يک دو هفته اي در حالت بن به سر ميبرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- رنگ مورد علاقه تون ؟
سبز ، اگه نبود زرد
5- بهترین خصوصیت اخلاقیتون؟
فکر کنم طرز برخوردم با مردم ... > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- بدترین خصوصیت اخلاقیتون ؟
نميدونم ولي دوستام ميگن زيادي شوخي ميکنم ... (يکي از دلايل بن شدن موقتيمم همينه :دی)
7- انجمنهای مورد علاقتون ؟
من فقط متفرقه ميام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- یک اسم دختر و یک اسم پسر قشنگ بگو؟
مهسا ، امير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- اهل مطالعه هستی ؟ اگه اره اسم چند تا از کتابهایی که خیلی دوست داشتی ؟
اگه کسي بهم کتابي بده سعي ميکنم بخونم، اخرينش که هنوز هم تمومش نکردم ؛ آهنگ عشق نوشته آندره ژيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- یک قسمت از یکی از شعرهایی که خیلی دوست داری ؟
هميشه برد خواه تو هميشه باخت مال من ، برام جالب بيد :31:
ممنون بابت وقتی که می ذاری
وقت خاصي که... نگذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( در بين چت به سوالا جواب ميدم :دی)
tc
برادر مهربان Hazy
به به مي بينم يكي ديگه از زفقا صندلي نشين شده!!
يه چي يادت رفت ؛ سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا پرسپوليس سوراخه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم به سوالت بودا ... با اينکه فوتبالي نيستم ولي از پرسپوليس بدم نيماد
يزدان
اسم زيبايي داري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر همشهري c0rd3r
سلام شیر دل .
سلام بهنام (درست گفتم ؟)
خوبی ؟
ممنون
ببین یه چیزی میگم راستشو بگو ها .. جواب هم نمیشه ندی .
اون یه نفر که تحدید میکرد کی بود ؟؟؟ آخه من مشکوک شدم به یکی میترسم بیخودی به کسی تهمت بزنم.
میتونی خصوصی جواب بدی .
موضوع حل شد ، ديگه هم از اين سوالا نپرس که برام سخته به سوال يک همشهري که عضو فعال تاپيکمونه جواب ندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بای .
tc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اقا امیر خوبی؟
- آقا من که اصلا حوصله نمیکنم دوباره بیام تو تک دانلود رجیستر کنم...(این سوال نبید یه جمله خبری بید)
1- یه بیوگرافی کامل از خودت بگو(خواهشا نپیچون و درست و جدی جواب بده) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- چرا اینویزیبلی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- نظرت راجع به من؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-یه عکس از خودت بزار اینجا...نخواستی تو پی ام یا تو مسنجر بده عکستو.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- به نظرت این boy iran که این همه میاد پی سی آخرش نمیخوره به پی سی؟ اونم با کله؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-تاحالا لپ لپ خریدی؟ بهترین چیزی که گیرت اومده چیه؟
7-به نظرت عشق و عاشقی تو این دوره زمونه آخر و عاقبت خوشی داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-قصد نداری این هفته بیای تهران..یه میتینگ حسابی تو تهران داریم این پنجشنبه.؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-میدونی فرق «ماهی» و «ماهی» چیه؟(سوال جدی بید) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-کشتم شپشه شپش کش شش پارو....(چندتا نقطه داره؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این tc که اخر جوابات میزاری ینی چه؟
سلام امیر جان
نظرت راحع بع قرون وسطی چیه ؟
برادر آقا مهدي
سلام اقا امیر
سلام
خوبی؟
ملالي نيست جز دوري از وطن (اسکاتلند)
1- یه بیوگرافی کامل از خودت بگو(خواهشا نپیچون و درست و جدی جواب بده) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شيردل(بقول دوستان امير ) هستم بيست و اندي سال دارم ؛اگه بيشتر از اين بخواي ميپيچونمت :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- چرا اینویزیبلی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاس ياهو به اينويزل بودنه :دی ، ولي جدا از شوخي اگه سرم خلوت باشه چراغمو روشن ميکنم ...
3- نظرت راجع به من؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم خوفي هستي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-یه عکس از خودت بزار اینجا...نخواستی تو پی ام یا تو مسنجر بده عکستو.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اگه خواستي برو 360 ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- به نظرت این boy iran که این همه میاد پی سی آخرش نمیخوره به پی سی؟ اونم با کله؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-تاحالا لپ لپ خریدی؟ بهترین چیزی که گیرت اومده چیه؟
يک متر بود ...
7-به نظرت عشق و عاشقی تو این دوره زمونه آخر و عاقبت خوشی داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا منتهي ميشه به جدايي ( يا حداقل من اينجوري فکر ميکنم ...)
8-قصد نداری این هفته بیای تهران..یه میتینگ حسابی تو تهران داریم این پنجشنبه.؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلسات شما همه مردن فاز نميده :دی
9-میدونی فرق «ماهی» و «ماهی» چیه؟(سوال جدی بید) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا مشخصه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-کشتم شپشه شپش کش شش پارو....(چندتا نقطه داره؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------
و مجدد آقا مهدي
راستی این tc که اخر جوابات میزاری ینی چه؟
اينو معمولا آخر چت و ... براي باي گفتن استفاده ميشه ...
tc=take care
برادر يا خواهر @ MARYAM @ (!؟)
سلام امیر جان
سلام
نظرت راحع بع قرون وسطی چیه ؟
قرونيه که هنوز بعضي ها توش زندگي ميکنند ولي مشکل اينه که نميدونند و فکر ميکنند هم متمدنن ...
yw
بي رنگ و بي صدا.
ياد چي ميافتي؟؟
سلام
1.گيبسون رو دوست داري؟
2.واقا شجاع قلبي يا اوارتارت شجاعه؟
برادر pedram_ashena
بي رنگ و بي صدا.
ياد چي ميافتي؟؟
ياد اين شعر :
شمع ، خاموش شد از تندي باد
اثر ازسايه به ديوارنماند
سلام شیردل جان.
تاحالا از خودت پرسیدی خدا واسه چی منو آفرید؟به چه نتیجه ای رسیدی؟
خدا واسه چی انسان رو آفرید؟
انسان باید تو زندگی به چی برسه؟
اما.
ماجرای آواتور و محل سکونتت چیه؟میدونم برای یه فیلمه ولی چرا انتخاب کردی و تغیرش هم نمیدی؟
نطرت در مورد majid-ar؟
راستی ماجرای مشروط شدنت به کجا کشید؟اخراج که نشدی روم به دیوار!!
سلام
عشق تعریف داره ؟
عشق واقعی آخرش فصل یا وصل ؟؟
موفق باشی
برادر Greatone
سلام
سلام
1.گيبسون رو دوست داري؟
از 2 تا ار فيلمايش خيلي خوشم اومد ، يکي همين شجاع دل يکي هم ميهن پرست...
2.واقا شجاع قلبي يا اوارتارت شجاعه؟
تا از شجاعت منظورت چي باشه ؛ ولي از چيزي که ارادش دست يکي ديگه باشه نميترسم ، و يا از يه موجودي که ارادش در اراده خالق حل باشه
سلام.
خوبی عزیز.
منو میشناسی ؟
اگه میشناسی از کجا ؟
موبایل داری ؟ اگه داری گوشیت چیه ؟
با کدوم انجمن p30world بیشتر حال میکنی ؟
برادر majid-ar
سلام شیردل جان.
و عليکم
تاحالا از خودت پرسیدی خدا واسه چی منو آفرید؟به چه نتیجه ای رسیدی؟
ما نبوديم و تقاضامان نبود لطف حق ناگفته ما ميشنود
خدا واسه چي انسان رو آفرید؟
در جواب قبلي گفتم ...
انسان باید تو زندگی به چی برسه؟
تريپ سوالاي اول دبستاني ( بابا چي داد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سعادت و موفقيت درسته بابا جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما.
و اما :دی
ماجرای آواتور و محل سکونتت چیه؟میدونم برای یه فیلمه ولی چرا انتخاب کردی و تغیرش هم نمیدی؟
خوشم مياد از اين نوع شخصيت ، خودمم وقتي لازم باشه مثل همين فرد رفتار ميکنم يهني شايدم کرده ام
نطرت در مورد majid-ar؟
پسر خوفيه ...
راستی ماجرای مشروط شدنت به کجا کشید؟اخراج که نشدی روم به دیوار!!
درست شد ...
برادر h128mk
سلام
سلام
عشق تعریف داره ؟
عشق يهني انتظارو انتظار ...
عشق واقعی آخرش فصل یا وصل ؟؟
معيار خوبي نيست براي سنجيدن عشق ، ولي فکر کنم اخرش وصل ميشه (شايد توي اون دنيا حتي ...)
موفق باشی
دنیا چطوری برات قشنگ میشه؟
تا حالا شده یکی اونقدر بدی بهت کرده باشه که تو بدجور ازش بدت بیاد؟
از چه رنگی خوشت میاد؟
از چه جور کتابایی خوشت میاد؟
دلت خواسته تا حالا دختر باشی؟
اگه الآن قول چراغ جادو ازت 3 تا آرزو بپرسته چی میگی؟ آرزوهات چیان؟
برادر M_ETALLIC_A
سلام.
و عليککم
خوبی عزیز.
منو میشناسی ؟
آره خب م ج بودي يه زماني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشناسی از کجا ؟
خودت ميدوني ديگه > تاپيک ترس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موبایل داری ؟ اگه داری گوشیت چیه ؟
دارم ولي چون گوشيمو يکي دو ساله دارمش خز شده ؛ اسمش هم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با کدوم انجمن p30world بیشتر حال میکنی ؟
من فقط تو قسمت متفرقه فروما ميرم بقيه بخشا محيط خشکه برام جالب نيست ....
برادر يا خواهر TEC
دنیا چطوری برات قشنگ میشه؟
سلام ؛ دنيايي که به زودي بوجود مياد ...
تا حالا شده یکی اونقدر بدی بهت کرده باشه که تو بدجور ازش بدت بیاد؟
من يه اخلاقي دارم وقتي کسي بهم بدي ميکنه جوابي بهش ميدم که ديگه بدي نکنه ... (منظورم خشونت نيست ولي اگه ازم باشه اون قسمتش روهم پايم...)
از چه رنگی خوشت میاد؟
سبز و بعد زرد
از چه جور کتابایی خوشت میاد؟
برا خودندن اوقات بيکاري ؛ بيشتر عشقولانه ...
دلت خواسته تا حالا دختر باشی؟
من يک ضعيفه بشم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه الآن قول چراغ جادو ازت 3 تا آرزو بپرسته چی میگی؟ آرزوهات چیان؟
آرزوهام مخفيه ...
فدات شم ممنوننقل قول:
سلام
- تا حالا چند بار کتک خوردی ؟ چون بهت میاد کتک خور باشی خواستم تعدادشو بدونم:31:
- تا حالا شده که از وضعیتت یا خانواده ای که توشی خدایی نکرده نا راضی باشی و آرزو کنی کاش توی این وضعیت نبودی ؟
- چند وقت یه بار میری حرم ؟ ( چون میدونم مشهدی پرسیدم )
ببخشید سوالام آخره چرت بود چون همه چیزو بقیه پرسیدن :31: