ما که دیشب از 1 شروع کردیم! چیزیم کم نشد! سرعت 128 برنزی، و سرعت دانلود حدود 60-110 میچرخید
بعد 4 تا 160 هم میره
Printable View
ما که دیشب از 1 شروع کردیم! چیزیم کم نشد! سرعت 128 برنزی، و سرعت دانلود حدود 60-110 میچرخید
بعد 4 تا 160 هم میره
برای من روز اول فروردین کم کردند (اشتباه از خودم بود چون تغییر ساعت از ابتدای روز دوم فروردین حساب میشود)
این بار حق با صبانت بود!
من که این مدت به پنل سر نزده بودم نفهمیده بودم شده 2 تا 7
اون خبرنامه که تو سایت هست کار میکنه ؟ من یه ماهی هست چند بار اسم و ایمیلم رو وارد کردم تا حالا ولی چیزی برام نیومده.
مثل اینکه صبانت همه جا یک حالت سرویس نمیده !نقل قول:
گزارش ریز مصرف طبق ساعت رسمی ، چیزی هم از اکانت کم نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت رایگان همه شهرها 2 تا 7 نیستنقل قول:
مثلا قم 1 تا 6 هست
ملاک پنل کاربر هست ، شما یه بار تست کن ساعت 6 یا 7 صبح ببین رو کدام حالت صحیح است !!
صبانت عیدی نمیدهد؟
فعلاً مثل اینکه دارد از ترافیک کاربرانش عیدی برمیدارد!:n02:نقل قول:
سلام دوستان .
قبل از عيد تماس گرفتم درباره كندي سرعتم پيگيري كردند درست شد اما دوباره بالاي 128 نميره دانلودم . چرا باز اينجوري شد ؟
2مگ دارم
پنل صبا برای من باز نمی شه چرا؟؟؟؟؟
الان 5 روزه کلا باز نمیشه خواهشا کمک کنید :n28:
از این لینک استفاده کن دوست عزیز:نقل قول:
از ساعت 2 نزارین برای دانلود باز اینا دزدیشون شروع شده در سال جدید :
ببینین هرچه دانلود کردم از حجمم کم کرده
نکته ی دیگه ای هم که حائز اهمیت اینه که برای من همین طور داره الکی حجم کم میکنه مثلا" در روز فقط چند سایت سبک رو باز میکنم بعد میرم ریزمصرف رو چک میکنم میبینم با مصرفم هم خونی نداره و یک عالمه کم کرده دوستان دیگه این طوری نیستن ؟
دیشبم 350 مگ ازم دزدید از گلتون پایین نره !
با اینکه ساعت رو تنظیم کردم ودر پنل هم ساعت دانلود رو 2 تا 7 نشون میده ولی باز هم در دو شب گذشته هر شب 450 مگ از حجم کم کرده یعنی ساعت سرورهاشون رو تنظیم نکردن. مشهد 15 خرداد
نقل قول:نقل قول:
به نظر همه چیزشون استان به استان فرق میکنه. من قم هستم و دیشب 1.8 گیگ دانلود داشتم و حجم محاسبه شده رو خوشبختانه صفر زده. شب های قبل هم همینطور.
تازه برا ما که ساعت رایگان رو از نوزدهم آورده بودند 2 تا 7 ، من تا اواخر اسفند خبر نداشتم و همون 1 تا 6 میزدم ولی بازم همه رو صفر زده. میتونه باگ باشه میتونه هم کار خودشون باشه که گفتند ممکنه خیلی ها نفهمیده باشند تا یه مدت کم نکنیم.
جالبه واقعاًنقل قول:
یکی از دوستانی که مشترک صبانت هست توی مسنجر یاهو میگفت که پشتیبانی بهش گفته «چون نمایندگی اصلی چیزی اعلام نکرده مُ چیزی نِمدِنوم ولی شما فعلاً بجای 2 تا 7 بذارِن 3 تا 8 ! »
:n08::n02:
ساعتها به جلو کشید شده است اما متاسفانه دوباره مانند چند وقت پیش توی ساعت شبانه از ترافیک روزانه کم میکنه. دیشب حدود ۳۲۵ مگابایت از حجم من رو خورده است. مشکل اینه که ساعتشون هم همچین دقیق نیست. همیشه یک دقیقه تا دو دقیقه جلوتره. باید تنظیم کنم که ۲-۳ دقیقه قبل از ۷ صبح قطع بشه. ایناهاش:
اون 325 مگ که از شما کم شده به خاطر این هست که از ساعت 2 گذاشتید باید از ساعت 3 بذارید چون هنوز تنظیماتشون رو درست نکردن که با ساعت جدید هماهنگ بشهنقل قول:
آقا جدا صبانت عیدی نمیده؟ چرا نداد؟ چرا اینقدر گدا شده؟؟:n30:
به منم دقیقا" همینو گفت :n24:نقل قول:
جالبه واقعاً
یکی از دوستانی که مشترک صبانت هست توی مسنجر یاهو میگفت که پشتیبانی بهش گفته «چون نمایندگی اصلی چیزی اعلام نکرده مُ چیزی نِمدِنوم ولی شما فعلاً بجای 2 تا 7 بذارِن 3 تا 8 ! »
:n08::n02:
نقل قول:حالا جالبه برای شما اینو گفتند!نقل قول:
به من گفتند سیستم در شرایط طبیعی هست! بعد اینکه ترافیکت تموم شده دیگه هیچ حجمی ازش کم نشده...:n08:
نیم ساعت صحبت کردیم، نتونستم حالیش کنم تو ساعات رایگان 1 2 گیگ ترافیک من چرا کم شده!؟
فکر کنم همینی باشه که شما میگی. یعنی ساعت سرورشون درست شده اما سیستم شبانه هنوز هماهنگ نیست؟! چون توی اون تصویری هم که من فرستادم. قطع و وصل شدن من ۲ تا ۷ است اما از حسابم کم شده است.نقل قول:
تنظیم رو روی ساعت ساعت ۳ تا ۷ بذارم یا ساعت ۳ تا ۸؟
سلام
سال نو همه مبارک ....
دوستان گرامی من که نمی تونم وارد بخش ریز مصرف کاربران بشم ... اصلاً باز نمیشه ......... Could not connect to remote server
الان دو روزه اینجوریه .....
شما هم این مشکل و دارید ؟
سلام گلم.نقل قول:
سال نوی شما هم مبارک.انشالله سال خوبی در پیش داشته باشین.
از این بخش استفاده کنید ببینین براتون باز میشه:
از این لینک استفاده کنید جهت ریز مصرفنقل قول:
خیلی ممنون مشکل حل شد ....نقل قول:
یعنی تصحیح یه لینک اینقدر سخته ...........
چرا توی سایت رسمی لینک و تصحیح نمی کنند ..............
بالاخره ساعت ۳ تا ۷ صبح یا ۳ تا ۸ صبح؟
شما بگیر 3 تا 7 صبح که حداقل از ترافیکتون کم نشه تا تکلیفمون با صبا روشن بشه
آره. بهترین کار همینه. امشب روی ۳ تا ۷ تنظیم میکنم ببینم چی پیش میاد.نقل قول:
دوستان صبانتی
سرعت روزانه و شبانه 2 مگ چنده ؟
کلاً قاطی داره. مال من که پریشب روی ۲ تا ۷ براساس ساعت رسمی تنظیم شده بود، از ترافیک روزانه کم کرده است. مال یکی از دوستان هم که براساس ساعت ساعت قدیم است (الان میشه ۳ تا ۸) همینجوری. معلوم نیست الان به ساعت رسمی ساعات شبانه اینا از کی شروع میشه و کی تموم میشه. از ۱؟ از ۲؟ از ۳؟ تا ۶؟ تا ۷؟ تا ۸؟
شما باید بذارید روی 3 تا 6 یعنی دو ساعت ضرر. ولی بهتر از ضرر به توان 2 (از دست رفتن ترافیک) هست!
تغییر ساعات هم بهانه ی دم دستی خوبی برای دزدی isp شما شده!
چارهای نیست. از قرار معلوم این چند روز رو هم باید اینجوری سر کرد.نقل قول:
صبا عیدی نداده؟ / نمیده؟
حجم ندزدن، عیدی پیش کش.....
کی تا حالا داده؟نقل قول:
شوما به من نیشانش بده اونو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جشنواره نوروزی بدک هم نیست.
من سه ماهه 9 گیگ شارژ میکنم چهل تومن. یعنی سالی حداقل 4 بار هم که شارژ کنم میشه 36 گیگ با 160 تومن.
الان سرویس میدند 50 گیگ یک ساله با 140 تومن.
رو نرخ هر گیگ که حساب کنیم 80 تومن در مجموع تخفیف داره.
ای بابا این صبانت هم کشته خودشو با این پنل کاربری الان دوباره نمیشه وارد بشی !!!!!!!:19:
میگه :
دسترسی به اطلاعات مشترک در حال حاضر مقدور نمی باشد !
واسه شما هم همینجوریه ؟؟؟؟؟
نه. کی داده که این بار دومش باشه؟ ولی شبها مشغول جمع کردن عیدی از کاربران است. :n02:نقل قول:
بله.فعلا مشکل داره.نقل قول:
دیدن این آدرس هم مشترک ها پیدا کردن میرن چک میکنن
جلوی این رو هم گرفتن
شبانه رو هم که دیروز 3 تا 8 گذاشته بودم 470 مگ کم کردن :n24:
تایید میشه سرعتم خیلی پایین اومدهنقل قول:
دسترسی به اطلاعات مشترک در حال حاضر مقدور نمی باشد :n13:
به قول دوستان ۳ تا ۷ و یا ۳ تا ۶ رو امتحان کنید.نقل قول: