سلام دوستان
طرح عید تا عید تموم شده؟
طرحی هست که مثل اون سرعتش تا 10 مگ باشه و شبانش 99 درصد تخفیف داشته باشه؟
یه طرح اعتباری دیدم انگار 90 درصد شبانش تخفیف داره
Printable View
سلام دوستان
طرح عید تا عید تموم شده؟
طرحی هست که مثل اون سرعتش تا 10 مگ باشه و شبانش 99 درصد تخفیف داشته باشه؟
یه طرح اعتباری دیدم انگار 90 درصد شبانش تخفیف داره
نه هنوز تموم نشدهنقل قول:
تمدیدش کردند
میتونید از سایت یا با مراجعه حضوری ثبت نام کنید.
Sent from my HTC One
با سلام خدمت دوستان
طرح کمپین پاییزه همانند کمپین تابستانه شروع شد.
میتونید از طریق سایت مخابرات تعرفه ها را ببینید
Sent from my HTC One
آقا من طرح پاییزه ی 1 مگ با مودم رایگان ثبت نام کردم.
برای فعال سازیش باید حضوری مراجعه کنم مخابرات ؟ اگه آره مدارک چی میخواد همون کپی کارت ملی ؟واینکه صاحب خط که پدرمه باید بره یا اینکه من هم میتونم برم؟
و یک سوال دیگه :n02:
شبانه هم داره این طرح؟
مخابرات اصلا معلوم نیست چه کار میکنه امروز وضعیت خطم را بررسی میکردم که متوجه شدم پورتم روی 15 مگ بسته شده !!! احتمالا بخاطر شکایت های پیاپی هست.
سرعت دانلودت تغییری نکرده ؟نقل قول:
در حال حاضر از طرح 1 مگ استفاده میکنم مشخص نیست باید طرح عید تا عید را فعال کنم تا تغییرات مشخص شود.نقل قول:
باید حضوری مراجعه کنیدنقل قول:
کپی کفایت میکنه
بعضی طرح ها شبانه رایگان داره همش نداره
طرح هایی که قیمتش بالای 14تومن هست رایگانه
Sent from my HTC One
درود.لینک میدین.من پیدا نکردمنقل قول:
و دوم اینکه طرح کمپین نوروزیی من یک ماه دیگه تموم میشه.خود به خود تمدید میشه؟باید حضوری برم تمدید کنم یا اصلا دیگه این طرح نیست و باید طرح جدید بگیرم
اقای توسلی سلام از مسئول مخابرات در مورد تمدید طرح ولادت پرسیدم گفت بعد از 1 سال هم میشه تمدید کرد.قربونت ی امار دقیق بگیر واسه ما.مرسی
اقای توسلی سلام از مسئول مخابرات در مورد تمدید طرح ولادت پرسیدم گفت بعد از 1 سال باز هم میشه تمدید کرد ولی شما گفتید هنوز مشخص نیست بشه تمدید کرد.قربونت ی امار دقیق بگیر واسه ما.مرسی
پرسیدن نداره شما مطمئن نباشید.نقل قول:
چون برا طرح پاییزه نامحدود سال قبل هم همین حرف رو زده بودند ولی تمدیدش نکردند.
Sent from my HTC One
سلام دستگاه ر ی س ی و ر من از اینترنت برای وصل شدن به سرور کانالای ک ا ر ت ی یا همون اکانت ج ی ش ی ر استفاده می کنه با isp قبلی هیچ مشکلی نداشت و به راحتی به سرور وصل می شد اما از وقتی از اینترنت مخابرات استفاده می کنم یا اصلا وصل نمیشه ویا به زحمت وصل میشه سرور هم انتی ف ی ل ت ر هست در صورت امکان راهنمایی فرمایید مشکل از کجاست وایا می توان انرا برطرف نمود
سلام من امروز رفتم مرکز مخابراتی با مسئولش که صحبت میکردم گفت که ممکنه تا 2 هفته ی دیگه طرح نامحدود هم به کمپین پاییزه اضافه بشه.دوستانی که قصد خرید دارند 2 هفته دیگه هم صبر کنید شاید مخابرات نامحدود هم ارائه داد
سلام
من حدود ۳ سال یا ۴ سال است که خطم رانژه مخابراته. رشته خودم هم کامپیوتره و الان ۱۸ ساله دارم با کامپیوتر کار می کنم. بیشتر از ۱۶ سال هم هست پام به نت باز شده. کلا با شبکه و کامپیوتر زندگی کردم! :))
امروز رفتم مخابرات اول خیابان ۲۲ بهمن برای ارایه درخواست ارتقای پورت به ۱۰ مگ.
خلاصه:
گفت همینه که هست! اگر فیبر باشی مجبوری از مخابرات بگیری!گفتم فیبر نیستم اما فقط مخابرات روی ان پیش شماره من سرورس میده ! یک طوری گفت امکان نداره که انگار من گفتم الان شبه! کلا برگه کتبی که نوشته بودم را گرفت انداخت رومیزش! البته امیدوارم قبل از این که بندازتش سطل اشغال از پشت برگه به عنوان چرک نویس استفاده کنه!
شرح کامل:
امروز که رفتم مخابرات با یک اقای محترم اخمالو روبرو شدم. بلانصبت فکر کردم کسی ان جا فوت کرده این قدر ناراحته و اعصاب نداره. یک طوری برخورد کرد که انگار هیچ تمایلی به کار در ان جا نداشته و به زور نشوندنش پشت ان میز. به هر حال تا حدودی نمونه یک کارمند واقعی بود این فرد! قصد توهین ندارم اما خوب واقعا رفتارش نامناسب بود یا حداقل من این طور حس کردم.
به ایشون گفتم من طرح ۱۰ مگ ثبت نام کردم اما رانژه خط من روی ۵ مگ محدود شده! دقیقا ۵ مگ ! فرمودند: گفتیم تا ۱۰ مگ دلیل نمی شه ۱۰ مگ به دست شما برسه!!! گفتم قبول اما شما نباید محدود کنید باید تا ۱۰ باز باشه که باعث شد یک لحظه فکر کنه و شماره تلفن را بپرسه. در همین حال در مورد طرح نامحدود ازشون سوال کردم که گفت اصلا تمدید نمی شود. در حالی که همکارشون در مخابرات فروغی گفته بود تمدید می شود!!
یکم با کامپیوتروشون کار کردند و به چشمام خیره شدن!! کلا من نفهمیدم داشت نتیجه بررسی شماره من و طرح ۱۰ مگ چی شد! بهشون گفتم من می خوام تقاضای رفع محدودیت خطم را به صورت کتبی بنویسم. با مکث کمی یک برگه a4 را به یک برگه a5 تبدیل کرد و به من داد ازشون سوال کردم متن خاصی برای این مورد ندارید گفتا نه ! منم از خودم نوشتم که با توجه به محدودیت که از سوی مخابرات اعمال شده مجبور به استفاده از خدمات ۲۰۲۰ (مخابرات ) برای adsl هستم و برای استفاده از طرح ۱۰ مگ تقاضای رفع محدودیت سرعت رانژه و ارتقای downstream و upstream به ۱۰ مگ را دارم. امضا و شماره تلفن و تاریخ و شماره کارت ملی هم نوشتم.
برگه را که بهشون تحویل دادم متن را نگاهی کردن و گفتن مگه خطتون فیبره ؟ گفتم نه!گفتن پس می تونی از بقیه شرکت ها سرویس بگیرید. من هم در جواب گفتم من ۱ سال تلاش کردم و از طرف همه شرکت ها برای رانژه خط اقدام کردم هیچ کدام پیش شماره من را نتوانستند رانژه کنند! ایشون بازم یک طوری جواب دادن انگار من دروغ می گویم! برگه را انداخت روی میز و کلا دوبازه جوابی ندادن پرسیدم کار دیگری باید انجام بدهم فرمودند نه! خداحافظی کردم و تمام!
کمک : ایا کسی می تواند کمک کنه به هر روشی ( اشنا و دوست در مخابرات یا راه حل دیگری و ... ) این خط من واقعا روی ۱۰ مگ رانژه بشه؟ طرح نامحدود که تمدید نمی شه! پینگ این طرح ۱۰ مگ که خوب نیست حداقل دلمون به سرعت این طرح خوش باشه!
چندتا DNS خوب که هم پینگش پایین باشه هم باهاش سایتای خارجی رو سریع باز کنه معرفی کنید
درضمن DNS پیشفرض مخابرات اصفهان چنده مقایسه کنم با DNS گوگل و... ؟؟؟؟؟
سلام
ميگم چرا اینترنت مخابرات اینجوریه
من نت 3 مگ دارم نميدونم چرا بعضی سایت هایی که فیلتر نیستند را باز نمیکنه.و من مجبورم از چیز شکن استفاده کنم.
Sent from my D2105 using Tapatalk 2
نه مشکل منم همینهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:DNS تون رو توی تنظیمات مودم تغییر بدین احتمالا حل میشهنقل قول:
به صورت دستی توی تنظیمات مودم 8.8.8.8 و 8.8.4.4 رو مثلا قرار بدین
------------------
نقل قول:نقل قول:نقل قول:ظاهرا dns server های مخابرات مشکل دارهنقل قول:
اما از free dns استفاده کنید عالیه ،من خودم تست کردم
208.67.222.222
208.67.220.220
Sent from my HTC One
شمارتون را خصوصی بفرستید من ارجاع میدم مشکلتون حل بشهنقل قول:
Sent from my HTC One
کسی نمی دونه DNS پیشفرض مخابرات اصفهان چند هست ؟
سلام دوستان لطفا نحوه ست کردن dns را در مودم تی پی لینک توضیح دهید و در دستگاه ر ی س یی و ر من امکان ست کردن dns وجود دارد ایا از ان طریق نمی توان dns را ست کرد؟نقل قول:
ببخشید من یک سوال داشتم اقای توسلی و سایر دوستان
من از بندرعباسم و میخوام اینترنت 5 مگ مخابرات رو بگیرم الان پارس انلاین هستم واصلا راضی نیستم تست سرعتم توی امضام هست میخواستم ببینم
این 5مگ نت چقدر سرعت دانلود میده؟؟ من شیانه برام مهم نیست بنظرتون حجم 5 مگ ماهیانه کفایت میکنه؟ وبگردی معمولی و دانلود اهنگ روزانه 30مگ طرححها هم فقط یک ساله میده کیفیت اینترنت چطوره نسیت به پارس انلاین قطعی واینا نداره؟
بعد توی 5 نگ خطو رو چند میندن؟ 10مگ ببندن امکانش هست؟
برای 5 مگ احتیاجی به مدرک خاصی داره؟
دوستان کسی DNS بدردبخور نداره که سرعتشم خوب باشه؟
208.67.222.222نقل قول:
208.67.220.220
نقل قول:
دادا اینو دارم ولی سرعتش کمه
سلام دوستان من یه سوال داشتم.من طرح تابستانه 2مگ 3گیگ با 2گیگ ماهیانه رایگان رو گرفتم.از تاریخ 26 شهریور هم فعال شده.ولی تا امروز که بیشتر از یک ماه میگذره هنوز شارج خودکار نشده.کسی میدونه مشکل چیه؟
سرعت رو زیاد نمیشه با dns عوض کردن بهتر کرد.نقل قول:
اول برو به این آدرس:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعد برو به این قسمت:
Interface Setup > Lan
پایین صفحه dns relay رو بزار Use user discovered dns only
بعد پایینش 2 تا dns وارد کن. بعد دکمه ی save رو بزن
dns سرعت دانلود رو زیاد تغییر نمیده بیشتر توی باز کردن صفحات تاثیر دارهنقل قول:
اینم بد نیست 8.8.8.8 و 8.8.4.4
نقل قول:طیق روشی که ایشون گفتن پیش بریدنقل قول:
چون dns رو روی مودم ست می کنید دیگه نمی خواد روی دستگاه هم ستش کنید و اتومات ست میشه اما برای اطمینان می تونین دقیقا همون dns هایی که توی مودم قرار دادین رو دستی توی دستگاهم قراربدین
----------------------
DNS پیشفرض مخابرات واقعا کسی نمی دونه چند هست ؟
37.255.176.33نقل قول:
192.168.112.10
نقل قول:
درسته اما منظور من انتخاب بهترین dns بود،یه نرم افزارم توی یکی تاپیک ها بود که مناسب ترین dns رو پیدا میکرد.بازم ممنون
باسلام
دوستان من سال پیش طرح پاییزی 1 مگ با 4 گیگ ترافیک را ثبت نام کردم
حالا میخواستم بدونم این طرح 99 درصد رایگان شبانه با 5 گیگ بهتره یا همون طرح خودم را تمدید کنم
و یک سوال دیگه((خطم DLC هستش))
قبلا خط بنده روی 2 مگ بسته شده بود و SNR رویه 30 بود تقریبا
ودر حال حاضر تقریبا روی 10 مگ بسته شده ولی SNR شده 10
سرعت هم تفاوتی نکرده و میانگین رویه 160 هستش
قضیه چیه:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
بعد باید مودمو خاموش روشن کنم یا نیاز نیست؟نقل قول:
سلام
آقای توسلی شما نمیدونید این مخابرات چه گندی زده که snr همه مشترکین پایین اومده ؟؟؟؟؟
من قبلا snr ام عالی بود و روی 30~35 بود ولی الان افتضاح شده و حدود 15 شده !!!!! پینگ هم داغون شده !!!!
برای اینکه مطمئن شی یه بار خاموش روشن کننقل قول:
یه سوال دیگه :
من طرح ولادت تا ولایت ثبت نام کرده ام و به دلیل اینکگه خابرات اصفهان همه کاراش اینترنتیه !!!!!! فردا باید برم user و pass طرح رو حضوری !!!!! بگیرم.
اگه پورتم رو روی 5 مگ بسته بودند به کی باید بگم درستش کنه ؟؟؟ اصلا درست میکنند یا نه ؟؟؟
یه چیز دیگه » من الان طرح کمپین پاییزه 92 رو دارم به مدت 1 سال و تاریخ اعتبارش هم تا آذر هست و میگن برای انصرافش باید جریمه بدید و من تصمیم گرفتم ماه آبان هر دو طرح را داشته باشم. حالا میخواستم بدونم میشه برای آذر طرح کمپینم تمدید نشه؟(یعنی اعتبار کمپینم به جای 2 آذر تا 31 آبان باشه)
با تشکر
من dns مودمم را تغییر دادم وحالا میخوام عوضش کنمنقل قول:
دیگه عوض نمیشه و حتی رو حالت auto قرار نمیگیره
کمک.....:n04: