پاک شود.........
Printable View
پاک شود.........
من آپدیت کردمنقل قول:
V100R001IRNC20B024
ورژنم شده!!!
ورژن قبلی یادتون نیست چند بود ؟نقل قول:
یعنی دزدتر از اینا پیدا نمیشه. بعد از 11 روز 3 گیگ حسابم 0 شده.
فردا زنگ بزنم شرکت دزدشون ببینم چی میگن
فایده ندارهنقل قول:
زنگ بزنی ۶ ساعتم حرف بزنی قبول نمیکنن
به من آخرش گفتن خیلی ناراحتی برو سازمان مقررات ملی و رادیویی شکایت کن !
هر چی من توضی میدادم زیر بار نمرفتن
جمعه بو بهشون میگم من ده پاشدم این زده ساعت ۹ حدود۴۰ مگ دانلود داشتین میگن ما سیستممون خیلی دقیقه
وقتی استفاده نمیکنین مودمتونو خاموش کنین !
کلا ۱مگشم زیر بار نرفتن
جالبه من یه شب ساعت ۲.۱۸ دقیقه لپتاپو روشن کردم واسه دانلود بعد ساعت ۱.۵۲ زده بود حدود ۱۳ مگ دانلود و....
هرچی میگم بابا من ۲:۱۸ روشن کردم قبول نمیکنن
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
دزدی که شاخ و دم نداره. یه شرکت و مجموعه ای وقتی بزرگ بشه اگه دزدی هم توش بشه که زیر بار نمیره.
این ارزون شدن بسته افزایشی و دانلود شبانه همش کلکه.
من یه شب رفتم شبانه دانلود کردم دیدم مثل حرف دوستیم صبح که پاشدم دیدم ساعت 7 صبح دانلود داشتم...
با اینکه منه بیچاره باید 9 صبح برم سر کار و بدبختی .تا اون ساعت هم بیدار موندم خیلی کار کردم.
شرکتی که در روز 50 تا یوزر ثبت نامی داره من و شما واسش نخاله محصوب میشیم...
بهتره یه برنامه مانیتورینگ پهنای باند نصب کنید و پهنای باندتون رو چک کنیدنقل قول:
صفحات قبل رو بخونید (چه برای اینرانسل و چه مبین نت) می بینید قبلا هم از این صحبت ها زیاد بوده همه بچه هایی که ناراضی بودن بعد از نصب این نوع برنامه ها دیدن که مشکلی نیست
اگه اشتباهی هم باشه حداقل اینطوری می تونید با دلیل صحبت کنید
من چند ماه هست پهنای باندم رو مانیتورینگ می کنم و کم شدن حجم واسم منطقی است
احتمالش هست که ساعت لپ تاپ شما دقیق نباشه و یا شاید هم مودم تون -- شده (که باتوجه به حجم ناجیزی که ازتون کم شده احتمالش پایینه)
ممکنه وای فای گوشی موبایل شما یه کسی از نزدیکانتون روشن باشه و بصورت اتوماتیک چیزی رو اپدیت کنه
باز باهمین برنامه های مانیتورینگ می تونید ipهایی که به مودم شما وصل شدن رو چک کنید.
ولی کلا توصیه مناسبی کرده و بهتره مودم رو بدون استفاده روشن نزارید
سلام دوستان ببخشید من 128 دارم ماهیانه5گیگ..حالا حس میکنم5گیگ واسم کمه...تو ماه بعد چطوری باید نامحدودو انتخاب کنم؟
"مشاهده/تغییر تعرفه" رو بزن و بعدش روی "انتقال به یک طرح تعرفه دیگر" کلیک کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
"مشاهده/تغییر تعرفه" رو بزن و بعدش روی "انتقال به یک طرح تعرفه دیگر" کلیک کن :31:نقل قول:
سلام دوستان امروز به یک نتیجه جالب رسیدیم :) اینکه هر ------ ساکس در ------ فایر برای باز کردن چیلتر که تو فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر اجرا نمیشه تو گوگل کروم با پیشوند https اجرا میشه حتما امتحان کنین :))))
هیچ چیلتری ندارم :))))))
این حجم ناچیز یه نمونش بود !نقل قول:
گاهی اوقات همزمان دو سه تا دستگاه بهش وصلن و خودش هم با کابل به pc وصله
برنامه هایی که نصب کردم ترافیک اونی که روش نقب کرزم رو نشون میده
چطوری میتونم روی لپتاپ خودم بفهمم کدوم دستگاه چقد مصرف کرده به تفکیک ؟!
واینکه چه ip هایی بهش وصل شدم
یه برنامه کامل که این.کارارو بتونه انجام بده چی هست ؟
باید قبل از پایان ماه، درخواست تغییر تعرفه رو بدی و پولش هم تو حساب باشه که نیمه شب روز آخر ماه تغییر کنه وگرنه میره ماه بعد!نقل قول:
امروز یه اتفاق جالب افتاد.
امروز که در حقیق واسم 12 مهر این اتفاق افتاد این بود که ترافیک من تموم شد. یعنی ترافیک ماه مهر من تموم شد.
آقا من شاکی عجیب .رفتم زنگ زدم به پشتیبانی اول اینکه دوستمون کلی تیکه انداخت که مشخصه شما اینکاره ای و درست میگی و اینا.
و اینکه مشخصات کارکردت تو سیستم هست
آقا سرتون رو درد نیارم. رفتم ریز مصرف رو در آوردم در کل شد 1گیگ و 800 مگابایت.
زنگ زدم دوباره طرف حرفم رو تایید کرد.
رفتم به ماه قبل. زیر مصرف ماه قبلم هم حساب کردم .
دیدم به به . ماه قبل 1 گیگ و 900 شده کلا.. از 3 گیگ مصرف ماهیانه ام.
هیچی دیگه آقا کلی شاکی و داغوون زنگ زدم گفتم آقا من ترافیک 3 گیگ در ماه دارم ولی در اصل زیر 2 گیگ تموم میشه..
-
اول اینکه یه اکانت موقت بهم داد بعد اینکه گفت تا فردا از طرف حسابداری باهاتون تماس میگیرن و میگن داستان چی بوده...
کلا باید یکم قاطی پاتی کنین تا به یه جایی برسه داستان.
پرت 808 سوسک رو به 443 تغییر بدین مشکل نسبتا حل میشه. ولی اینم مقطعی هست تا پرت جدید باز بشه
سلام بالاخره تونستم مودممو اپدیت میکنم version جدیدش V100R001IRNC20B024 شد :) برای من اررور میداد چون از network and internet sharing برای کامپیوترم ip نداده بودم . ip که وارد کردم 192.168.1.2 از طریق lan به مودم وایمکس وصل شدمو update و شروع کردم کامل اپدیت شد
یعنی دونه دونه هر روز ماه رو حساب کردی؟ چه حالی داری :31:نقل قول:
منم مطمئنم زیاد کم می کنند زنگ زدم گفتش که نه درسته و این حرف ها. چیکار کنم منم زنگ بزنم فایده داره ؟:13:
میشه دقیقتر توضیح بدی چیکار کردینقل قول:
برنامه های زیادی هست اما خوباش میشه بهنقل قول:
sup*er scan
cain
راهنمای استفاده از upgrade toolنقل قول:
-1 اتصال به ترمینال
ترمینال باید مستقیما با کابل LAN به کامپیوتر متصل شود
-2 روند اجرایی ارتقاء
> 1<مودم را روشن کرده و از اتصال آن به کامپیوتر توسط کابل اطمینان حاصل نمایید.
> 2<از طریق Control Panel به قسمت تنظیم مشخصات LAN بروید.
در windows XP باید به مسیر زیر رفته و IP کامپیوتر را به صورت دستی تغییر دهیم
Start > control panel > Network connections > Local Area connection > right click & go to properties
اینجا هم که قبلا توضیح داده شده دیگه باید برای internet porotocol v 4 یک ip در نظر بگیریم مثلا 192.168.1.10
بعد فایل اپدیت و اجرا میکنیم سپس گزینه I accept the agreement تیک میزنیم و بر روی upgrade کلیک میکنیم
در قسمت بعد اگر سوال امنیتی کرد windows security alert در ویندوز 7 public و در ویندوز xp و ویستا unblock را میزنیم
10 دقیقه طول میکشه اپدیت بشه در انتهای عملیات و پس از نمایش پیغام توسط سیستم ،برق مودم را
قطع و پس ازچند ثانیه مجددا وصل نمایید تا مودم دوباره راه اندازی شده و
عملیات با موفقیت به پایان برسد.
اقدامات ایمنی هنگام عملیات ارتقاء
> 1<از خاموش نمودن مودم در طول عملیات ارتقاء جدا خودداری نمایید.
> 2<از خارج کردن کابل LAN در طول عملیات ارتقاء جدا خودداری نمایید.
> 3<از بستن پنجره مربوط به نرم افزار ارتقا در طول عملیات ارتقاء جدا
خودداری نمایید.
> 4<از تغییر IP در طول عملیات ارتقاء جدا خودداری نمایید.
رعایت نکردن هرکدام از موارد فوق منجر به آسیب دیدن و از کار افتادن کامل
مودم خواهد شد .
پس از اتمام موفق عملیات ارتقا ، IP کامپیوتر خود را به حالت
"Obtain an IP address automatically" تغییر دهید.
اتفاقات غیر معمول حین عملیات ارتقاء [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
> 1<ممکن است مودم در حین عملیات یکبار به صورت خودکار Reboot شود
مودم در حین عملیات یکبار به صورت خودکار Reboot می شود و پیامی در گوشه پایین سمت راست نمایان می گردد.
سپس عملیات ارتقاء ادامه پیدا کرده و به حالت عادی باز می گردد و نیاز به انجام کاری نیست.
> 2<در صورتی که نرم افزار ارتقا مطابق پیغام ظاهر شده نتواند به مودم متصل شود:PROMPT [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موارد زیر را کنترل نمایید :
مودم روشن باشد .
کابل LAN بین مودم و کامپیوتر وصل باشد .
اگر IP کامپیوتر به صورت دستی وارد شده، Default gateway هم به صورت دستی وارد شده باشد
اگر IP کامپیوتر به صورت دستی وارد شده، Subnet mask وارد شده به صورت پیش فرض و بدون تغییر تنظیم شده باشد .
نسخه نرم افزار ارتقا با مدل مودم همخوانی داشته باشد.
-3 نرم افزار ارتقا اجرا نمی شود و با پیغام زیر مواجه می شوید :ERROR [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این صورت پورت 69 کامپیوتر توسط نرم افزار دیگری در حال استفاده می باشد. پیشنهاد می گردد برنامه استفاده کننده را بسته و مجددا نسبت به اجرای
ابزار ارتقاء اقدام نمایید.
> 1< اگر عملیات ارتقاء با خطا مواجه شد مطابق زیر عمل نمایید :
نرم افزار ارتقا را بسته و مودم را Reboot نمایید )از برق کشیده و مجددا وصل نمایید(.تا شروع به کار کامل مودم )حدود 2 دقیقه( صبر کنید. نرم افزار ارتقا را
دوباره اجرا نموده و نسبت به ارتقاء اقدام نمایید.اگر مجددا با خطا مواجه شدید با سرویس دهنده خود تماس بگیرید.
من که هر کاری کردم نشد همه کاری که گفتی انجام دادم
نقل قول:
چه ارروری میده؟ من مودممو به تنظیمات کارخونه هم بردم ... ( اگه بلدی دوباره تنظیمش کنی این کارم انجام بده )
ممنون از راهنماییت با ریست مشکل حل شد.نقل قول:
من هم با ریست به تنظیمات کارخونه تونستم مودم رو آپدیت کنم
سلام دوستان
من تازه وایمکس گرفتم و همون موقع که اومد نصب کرد درخواست تغییر سروریس دادم از 128 5گیگ به 256 ازاد ولی الان زنگ زدم گفتن سرویست به حالت تعلیق رفته و اعمال نمیشه یعنی من باید 20 تومن را کامل بدم تا بتونم برای ماه بعد از وایمکس استفاده کنم؟
الان 10تومن تو حسابم هست اگه این ماه بقیه را پرداخت نکنم که نمی سوزه؟
اگه اخر ماه پرداخت کنم چطور؟هزینه چند روخر اخر را حساب می کنن بقیش تو حسابم میمونه ؟میتونم تغییر سرویس بدم به مصرف ازاد برای ماه بعد؟
نقل قول:چرا جواب نمیدی :21:نقل قول:
دوستان عنوان شده اختلایی سراسری در خط اینترنت از اوخر بعد ظهر به بعد هست
من چندین بار دچار تایم اوت شدم که بیشتر سایت نمیتوستم وارد بشم من سپنتا سرویس میگرم زنگ زدم این به من گفت بخش فنی جریان چی ؟!
جاهایه دیگه مشکلی هست ؟!
خوب به سلامتی من هم تونستم آپ دیت کنم. مال من هم اول همون اروری رو می داد که میگه شما نمی تونین به CPE وصل بشین و از این حرفا. رفتم داخلش و تنظیماتش رو به حالت پیش فرض برگردوندم؛ درست شد. یکی از اتفاقات خوبی که افتاده اینه که من ( ونه تنها من بلکه خیلی از عزیزانی که مودم BM632W داشتن ) با وای فایش مشکل داشتیم و روی حالت n همش لیمیتد اکسس می شد و قطع می شد که ظاهرا این مشکل در نسخه جدید فریمورش برطرف شده و جالب اینه که اصلا دیگه جایی نداره که بخوای بذاری روی n، g یا b ... بهرحال خواستم خبر بدم که چجوری آپ دیت کردم شاید مشکل شما هم حل بشه! :sq_8:
سلام دوستان ! من دیشب از ساعت 2:15 تا 6 یک فایل 600 mb رو با وایمکس گذاشتم دانلود بشه حتی قبلش هم مودم رو خاموش روشن کردم ولی وقتی ecare رو چک کردم از حسابم کم شده بود !!! :41:
برای شما هم همینجوریه ؟؟؟
در ضمن سرویس من 512 kbps هست !
توی طرح های ایرنسل قسطی داره یک ساله یا دو ساله
آره خوب زورم گرفت بود
زنگ زدم گفتن مشكلي نيست درسته
خوب غير اين هم نيست
يه چيزي كه هست شما خبر نداشتين
اينه كه مودم وقتي روشنه هر بار براي پايدار بودن يه مقدار حجم رو به BTS سند و رسيو ميكنه واسه همين تاكيد ميشه مودم خاموش بشه
اگه اين ارتباط پايدار برقرار نباشه شما وقتي كامپويتر رو روشن ميكنين همون آن اينترنت واستون فعال نميشه. و مثل زماني كه مودم رو تازه روشن كردين زمان واسه ست شدن لازم نيست.
چون ارتباط با BTS هميشه وجود داره.
آره خوب من كلي حساب كتاب كردم. تازه يه چيز جديد
اگه كمتر از 200 تومن پول تو حسابت باشه حسابت غير فعال ميشه يعني بهت ميگه برو شارژ كن.
كلا اين هفته هفته ي كل كل من با ايرانسل بود
ديگه قرار شد فعال بعد ازپايان تعرفه ي 6 ماه .يه نامحدود بگيرم. اگه خوب بود از اين به بعد نامحدود يا پيشرفته.
سلام
دوستان من امروز برای مبین نت ثبت نام می کنم فقط یه سوال موقعی که ثبت نام می کنیم نمیشه مدل مودم رو انتخاب کرد 3مدل مودم داخلی تو سایت مبین نت هست قیمت هر کدوم 165 هزارتومان
BM632W
SWC9200
DX350
اینو بعد از این که زنگ زدن باید بگیم کدومو میخواییم؟
دوستان کدوم مدل رو بگیرم به نظرتون من تجربه ای تو این مورد ندارم
ببخشید حتما باید هزینه نصب رو بدیم؟ یا مثل adsl خودمون هم می تونیم تنظمیات رو انجام بدیم؟
ممنون
سلام
بین سرویس وایمکس ایرانسل و adsl کدوم یکی رو پیشنهاد میدید؟مودم usb ایرانسل قابلیت استفاده از 3g داره؟
adsl. نه اين دو تا تكنولوژيشون فرق ميكنه و تو دنبا رقيب همننقل قول:
من هم مودمم رو آپديت كردم. فقط يك سوال كوچولو داشتم. اين آپديت كردن چه فايدهاي داره اصلا؟!
شبيه اپديت كردن ويندوز يا موبايل هست. اينجا هم برخي از حفره ها ونواقص برطرف مي شن و بعضي از قابيت ها رو بهبود ميبخشن.نقل قول:
مثل قدرت واي فاي ، شبكه، نحوه تعامل با سيستم و......
البته بايد هميشه مواردي كه تو اپديت تغيير و بهبود پيدا مي كنن رو ذكر كنند، شايد اپديت خيلي هم لازم نباشه يا مواردي كه تغيير مي كنند واسه ما مهم نباشه.
توی قدرا وای فای بی تاثیرهنقل قول:
زنگم زدم از چند نفر پرسیدم همینو گفتن !
درستهنقل قول:
منظور من قدرت سيگنال نبود و ميزان هماهنگيش بود. قدرت سيگنال كه سخت افزاري هست و با نرم افزار نميشه تغييرش داد
يه چيزي مثل قدرت سيگنال واي فاي ايفون 5 كه از نظر نرم افزاري مشكل داره نه سخت افزاري
به هیچ عنوان مودم هاتونو اپگرید نکنید به ورژنی که تو سایته ایرانسله .
ایرانسل حروم زاده یه دسترسی تو مودم شما باز کرده که هر وقت خواستن بیان تو مودمتون . تو منو یکم جستجو کنید می تونید پیداش کنید . پیشنهاد برادرانه بود .
دقیقا بهتون میگم که این منو جدید کجا باز شده و باید بستش . الان دسترسی به مودم ندارم . رمز پنل ورودی مودم رو حتما عوض کنید ، تو این منو جدید هم یک رمز داره اون رو هم باید عوض کنید . دوستانی که ویندوز 7 دارن حتما اکانت های administrator ویندوزشون disable باشه
یه جریانات ناگواری داره اتفاق می افته که منجر به حذف کاربرا میشه و ایرانسل رو بیشتر امنیتی میکنه