منظورم غیر پاساژ شرکا و اکوستیک.بر خیابون جمهوری
Printable View
منظورم غیر پاساژ شرکا و اکوستیک.بر خیابون جمهوری
دو سه جا قیمت کنید بعد اقدام به خرید کنید مشکلی نداره.نقل قول:
غیر از جمهوری کجا دیگه اسپیکر داره
بهترین سینمای خانگی که میشه با تی وی پاناسونیکvt30مچش کرد چیه؟واتش پایین باشه حدود300وات خوبه؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم اینکه میشه بلوری پلیر pioneer BDP-450 را با آمپ سینما خانگی rs33 به صورت ست طبقه ای گذاشت. یعنی اندازه هاشون یکی هست و اینکه کدومشون باید روی کدوم باشه؟پلیر روی آمپ یا آمپ روی پلیر ؟ چون توی دفترچه آمپ نوشته نباید روش چیزی باشه و اگه آمپ رو هم بخوایم بزاریم روی پلیر وزن زیاد آمپ مسئله ای نداره ؟
این پلیر با آمپ دنون 1312 چطور میشه ست کرد؟
سايز هر دو استاندارد 43 سانتي هست.نقل قول:
كابينت LX450 مقاوم
همانطور ست ميشه كه با امپ پايونير ست ميشه.
ممنون از پاسخ سریعتوننقل قول:
یعنی آمپ باید روی پلیر باشه.درسته؟
اگر اطراف آمپ باز باشه هیچ مشکلی نداره و می تونید پلیر روی آمپ قرار بدید.در ثانی نکته ای که در دفترچه برای قرار ندادن وسیله ای روی آمپ ذکر شده در مورد پلیر مثل 450 نیست بدلیل اینکه پلیر 450 پایه داره و در مورد تهیه هوا مشکلی ایجاد نمیکنه.نقل قول:
تو خود راسته جمهوری چندتا مغازه هست.نقل قول:
جاهای دیگه تهران هم هست که من نرفتم و دقیق بلد نیستم.مثل سهروردی یا پارک وی.باز داوود جان تو این زمینه خیلی واردتره.از ایشون بپرس.
وات مصرفی بستگی به فضای شما داره.این وسط بودجه و انتظارات از همه چی مهمتره.نقل قول:
سلام دوستان گل
يه ست سينماي خانواده ميخواستم بگيرم،بودجه هم ترجيحا بالاي 2500 نره
خودم نظرم روي rs777 هست
يكي هم پيشنهاد داده:
denon 1612 قيمت 1750
jamo 428 قيمت 1500
به نظر شما برا ست دوم ارزش هزينه بيشتر را داره؟
قيمت 1612 به نظرتون نسبت به قيمتهاي دلاري آنلاين بالا نيست؟
سپاس
سلام.نقل قول:
مورد دوم ارزش هزینه بیشتر داره.شما یه هزینه ساب هم به مورد دوم باید اضافه کنی.
قیمت اینجور سیستم ها تو ایران همینجوریه.
ممنوننقل قول:
با توجه به ابعاد هم به علت اینکه آمپ بزرگتر هست فقط میشه پلیر رو گذاشت روی آمپ.
یه سوال به نظرتون سینما rs 33 برای یه اتاق 12 متری حجم صدای زیادی رو تولید نمیکنه و در کل مناسب هست ؟
عرض دستگاه ها استاندارد هست و با هم برابره ولی عمق آمپ بیشتره و به همین دلیل قرار دادن آمپ روی پلیر مشکل ایجاد می کنه در ضمن به علت اینکه بلوری در صورت وارد اومدن فشار بهش روی عملکرد درب دیسک پلیر تاثیر منفی داره توصیه نمی شه.نقل قول:
به علاوه از نظر بصری هم پایین بودن آمپ زیباتر هست
خوب میزان صدا چرا شاید زیاد باشه چون به هر حال با توجه به زنگی آپارتمانی و اعصاب نداشتن مردم!!! زیاد نمی شه با ولوم بالا از سیستم استفاده کرد. ولی قرار هم نیست همیشه با حداکثر حجم صدا استفاده کنیم.
تشكر از پاسختون دوست عزيزنقل قول:
قيمت rs777 نسبتا با قيمت دلاريش متناسبه و همينطور اسپيكر جامو
به نظرتون اگه آمپ زا پايونر vsx-521 يا vsx 821 بردارم و اسپيكر جامو 428 سيستم جالبي ميشه؟(هزينم كمتر بشه)
تو اين رنج قيمت پيشنهادي نداريد؟
خب پایونیر به دلیل داشتن نمایندگی درست و حسابی تر قیمتش هم بهتره.نقل قول:
میتونید آمپ پایونیر بردارید مثل مدل 822.
تو این رنج حقیقتا پیشنهاد دیگه ای نیست.مگر اینکه بری سراغ سری Sib شرکت فوکال.
سلام به دوستان گرامی
من قصد دارم ست TV و.... رو عوض کنم برای TV سری 8 سامی یا HX925 سونی رو انتخاب کردم ولی برای سینمای خانگی مردد هستم :n13: ممنون میشم دوستان بنده رو راهنمایی بکنن!
مواردی که مد نظر من هست:
1. استفاده من صرفا فیلم هستش!
2. تا حد امکان سیم کشی کمتری داشته باشه مثلا باند های پشت وایرلس باشن!
3. چون تو سالن قرار میگیره ظاهر ساده و زیبایی داشته باشه! دنبال طرح ها فضایی با شکل های نا معمول نیستم!
این چند مدل هم با خوندن صفحات پایانی این تاپیک انتخاب کردم ممنون میشم با توچه به موارد بالا دربارشون نظر بدین
Pioneer BCS-727
Samsung E-6750w
Sony E-985w
پیشاپیش از جوابتون ممنونم! :n16:
سلام.نقل قول:
مورد اول تایید میشه.
مورد دوم در صورتی تایید میشه که به یک صدای معمولی بسنده کنی
موزد سوم هم به دلیل قیمت بالایی که به نسبت صدا و امکانات داره اصلا توصیه نمیشه.
با تشکر از شمانقل قول:
خوشبختانه منزل ما فلت هست و آپارتمان نیست...بیشتر منظورم اینه که برای رسیدن به کیفیت مطلوب در صدا و به خاطر بزرگ بودن ساب این مدل برای یه اتاق 12 متری حجم صوتی زیادی تولید نمیکنه یا نه ولوم پایینش کیفیت و حجم مطلوبی برای اتاق 12 متری داره ؟(من به صدای کم علاقمند هستم برای گوش دادن به موسیقی)
فیلم OZ The Great and Powerful روی نسخه 3D دیدم.
جدا از داستان فیلم که با داستان اصلی تفاوت زیادی داشت و به نظرم داستان رو خراب کرده بودن،فضای فیلم هم آنچنان دلچسب نبود.این فیلم جزو اون دسته از فیلم هاییه که جلوه های ویژه خیلی زیاد باعث افول سطح کیفی فیلم شده.
اما جدای از همه این حرفا تصویرش برای نسخه 3D میشه گفت لذت بخش بود.به نظرم عالی نبود ولی میشه گفت خوب بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من بالاخره یک ست اسپیکر جامو 428 با یک آمپ اونکیو 313 خریدم با کابل شد حدود 3 تومن. گفتن آمپ اونکیو صداش بهتر از پایونیر 822 هست.اگر تنظیمات خاصی این سیستم داره تا صدای بهتر بگیرم ممنون می شم راهنمایی کنید.بابت راهنمای های قبلیتون هم ممنونم خصوصا از آقای رایان.
مبارک باشه.نقل قول:
دفترچه مطالعه کنید.ستاپ اولیه انجام بشه صدا دلخواه میشه مگر اینکه بخوای مانور بیشتری رو صدا بدی.
دوست عزيز دقيقا من هم تو فكر خريد پايونر 822 و جامو 428 هستمنقل قول:
ميشه بگيد قيمتها را جدا جدا چقدر گرفتيد و از كجا؟
راضي هستيد از اونكويو؟
سپاس
آمپ و باند تقریبا یک قیمت بود.2900 شد کابل هم 100 تومن.از ارمغان گرفتم.من صدای 822 پایونیر رو همزمان با 313 اونکیو نشنیدم ولی بهرحال اونکیو برند معروف تریه و ارزونترین آمپش 313 بود.هنوز به تنظیماتش وارد نشدم ولی سیستم خوبیه
1450 برا اونكيو 313 كه حدود 30 دلار ارزونتر از 822 هست نسبت به قيمت 1250 بالا هستنقل قول:
به قول دوستمون فقط پايونر هست كه قيمت رسمي داره و فروشنده ها نميتونن سود نجومي بكشن روش
راستش خيلي زور ميگه 300 تا سود ناعادلانه بدم فروشنده :n03:
یه سینمای خانگی میخوام که3dپلیر باشه وفرمت mkvرا بازیرنویس فارسیsrtپخش کنه؟واز فرمتmt2tsوmp4پشتیبانی کنه؟واتش کم باشه نیسته چون خانه ام کوچیکه
اگراهل فیلم دیدن هستی تی وی فقط پلاسمای پاناسونیک بگیر اونم مدل vt تارنگ واقعی وعمیق را تجربه کنی.منvt30 دارم42اینچ اما الانvt5oاومده که عالیهنقل قول:
مهم برای من پخش انواع فرمتهای تصویری است بویزه فرمتmkvبازیرنویس فارسی srtپخش کنه وفرمتmp4 وفرمتmt2tsوپخش3d. کاری به صدای سینما ندارم چون بعلت اپارتمانی بدون خانه از صدای tvهم کهvt30پاناsسونیکه نمیتونم استفاده کنم هزینه اش زیر1.5میلیون باشهنقل قول:
دوستان من یه کابل اپتیکال از برند مانستر پیدا کردم که قیمتش در حدود 30 -35 بود. عکسش رو هم براتون گذاشتم.
می خواستم بدونم که الان این مدل با این بسته بندی اصل هستش؟
آدرس فروشگاه راستین همینه؟
خیابان جمهوری-تقاطع حافظ
یکی از آشناها فردا از تهران میاد شهرستان گفتم برام 727 رو بگیره بیاره 50 اشلوق کرایه ندم!
توی سایت مانستر که این مدلی نیست یه طرح شبیه این توی سایت عربی دیدم ولی بازم طرح جلدش فرق داشت اگر مدل قدیمی نباشه به نظر اصل نیستنقل قول:
بنظر اصل نمياد خيلي بسته بندي جالبي نداره:n27:نقل قول:
خواسته هایی که شما داری توی یک HD پلیر خلاصه میشه نه سینمای خانگی.نقل قول:
تو تاپیک HD پلیر دنبال دستگاه مورد نظرتون بگردید.
بله همینه.نقل قول:
دوستان من فیلم HD با بیت ریت بالا و صدای 6 کاناله زیاد دارم اما متاسفانه هیچ کدوم از اون ها رو سینمای خانگیم پخش نمیکنه . ( سینمای خانگیم ال جی فکر کنم مدل 865 باشه ) البته قدیمی نیست و یک سال و نیم هست که خریدم .
اما تمامی این فیلم ها رو با وصل کردن هارد به LC سامسونگی که دارم خیلی راحت پخش میکنه .
حالا میخام ببینم میشه هارد رو به تی وی وصل کنم و تصویر را از هاردی که به تی وی وصله بگیرم اما صدا رو بفرستم روی سینمای خانگی تا شش کاناله پخش شه ؟ البته اینم بگم هم تی وی هم سینما سوکت اپتیکال دارند .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
امكانش هست آدرس و يا شماره تماس از اين مغازه بديد؟انصافش به نسبت خوب بود؟نقل قول:
تشكر
من آخر نتونستم یه جای خوب برای خرید کابل اپتیکال پیدا کنم. دوستان لطف میکنن بگن خودشون از کجا خریدن؟ البته بجز "راستین"
پاساژ شرکا فروشگاه ارمغان.ببینید برند پایونیر راحت تر وارد ایران میشه تعداد کسایی هم که میارن زیادترن زودتر هم فروش میره به همین خاطر قیمتش با جهانی خیلی فرق نمیکنه ولی برند های دیگه این طور نیست. تو کل تهران چند تا فروشگاه میشناسی که آمپ دنون یا اونکیو بفروشن؟ فروش کمه سودشون رو بالا میبرن.
سلام.نقل قول:
بستگی به تلویزیون داره.دفترچه مطالعه کنید.البته تعدادی از دوستان که تی وی سامسونگ دارن و امتحان کرده بودن می گفتند که صدای دستگاه های ورودی به صورت استریو از تلوزیون خارج میشه.
از فروشگاه آکوستیک می تونید تهیه کنید.نقل قول: