سلام
يه لپ تاپ خيلي خوب با مونيتوز حداكثر 13 بل قيمت حداكثر تا 1.5 ميخوام. چه مدلي رو پيشنهاد ميديد؟
سلام
يه لپ تاپ خيلي خوب با مونيتوز حداكثر 13 بل قيمت حداكثر تا 1.5 ميخوام. چه مدلي رو پيشنهاد ميديد؟
سلام دوستان من بین خرید مارک دل و سونی موندم کدوم بهتره؟
دوم دل مدل xpsl502-a چطوریه؟
یه مدل سونی با مشخصات مدل بالایی دل چه قیمتی داره؟
قیمت حدود یک ونیم باشه.
بلاخره دل بخرم یا سونی وایو؟
ممنون
دوستان لطفا همینجوری برای مقاسه اسم دوتا برند رو نیارین اولا که یه جری سلیقه ای که از کدوم طح و برند خوشتون بیاد دوما که خیلی مهمه کانفیگ و اون کاری هست که میخواین باش انجام بدین وباید از هر برند توی اون رنج قیمت مدل هاشون رو کنار هم بزرین ببینین کدوم بهتره و ب صرفه تره
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
این موردی که شما میخواین رو میتونین توی سری F این شرکت پیدا کنیننقل قول:
با سلام. راستش من تا دو ماه دیگه باید از ایران برم و دنبال یه لپ تاپ خوب میگردم تا حدود 1300 و 14 هدزا تعصب خاصی هم رو هیچ برند خاصی ندارم فقط قلبا وایو و توشیبا رو دوست دارم !!. فقط اذیت نکنه و خرابیش کم باشه. البته خاطره خوبی از ایسوز و ایسر ندارم غیر از این دو برند مدلی بتونید معرفی کنید ممنون میشم. کارت گرافیک بالایی هم نداشته باشه مشکلی نیست.
ممنون که وقت میگذارید.
سلام من بین این مدل ها واقعا موندم چون همه خوبن بنظرتون کدوم از بقیه یکم بهتره لطفا جواب بدین..
Xps-l502x
CPU: Intel Core i7-2630QM Processor (2.00GHz, 6MB Cache, Quad Core) / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 640+ GB SATA / LeD: 15.6" LED - HD / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 540 - 2GB Dedicated / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + Bluetooth + WebCam + HDMI / 2.7 Kg / WIN7
1300,000
hp pavilion 6680 CPU: INTEL Core i7-2630QM - 2.0 GHz / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 750 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI 6770m- 1GB - DDR5 / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + fingerprint / 2.8 Kg / Windows 7 Home Premium 64
1310,000 Toman
ASUS - N53Sv / i7 / SX130V
CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640 GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 540M - 1GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.6 Kg / WIN7 / BLURAY /
1350,000
خب مدل میفرمایین؟ نمیدونم چی تو ایران هست. تو این رنج قیمت اصلاً هست؟نقل قول:
مرسی
lمیبخشید که اینقدر عجله دارم. میشه اگه کسی میدونه راهنمایین کنه ؟نقل قول:
من سوالم رو اینجوری عوضش میکنم:
بین این 3 تا کدوم بهتره ؟ و ایا مدل بهتری هم سراغ دارید تو همین حدود ؟
Hp dm4 1200
vaio ea4 bgx
vaio ea 36fg ( گارانتی ایران رهجو )
سلام به همه
دوستان میخوام asus k53sv بگیرم میخواستم بدونم نظرتون راجع به این لب تاپ چی ؟
قیمتش 1240000 تومان است ایا خوبه؟
مشخصاتش هم اینه:
corei7
RAM 6G
HDD 640
Graphic GT540/2G
و سوال اخر اینکه این مدل در مقایسه با acer 5750 بهتره یا بدتر؟؟
ممنون
سلام به همه .خودم حدودی 2 ماه پیش اومدم اینجا واسه مشاوره برای خرید لپ تاپ .
اول نظرم رو dell xps l502 بود که به خاطر چیزایی نظیر خرابی کارت گرافیک و مادر بورد و نبود پشتیبانی خوب و گارانتی نکردن پیشیمون شدم .
الان رفتم یه MSI GE 620 خریدم .واسه کار های گرافیکی نظیر رندرینگ واقعا عالیه .قیمتش هم 1.450.000 هست .
کانفیگ :
Processor : Intel Core i7 Processor
Operating System : Genuine Windows 7 Home Premium
Memory : DDR3
Display : 15.6 inch HD (1366×768) LED backlight
Graphics : Nvidia GeForce GT 540M -1GB
Video Output : 1x HDMI, 1x VGA
Hard Disk Drive : 320/500/640GB
Optical Disk Drive : Blu-ray or DVD Super Multi
Interfaces : 2x USB 3.0, 1x USB 2.0, 5-in-1 card reader
Sound : 4ch Speakers, Premium Sound by THX TruStudio Pro
Connectivity : 802.11 b/g/n WLAN, Bluetooth v2.1 + EDR, 1x Gigabit LAN
Webcam : HD (30fps@720p)
Battery : 6-Cell Li-Ion
Dimension : 383 x 249.3 x 38mm
Weight : ~2.4kg(w/Battery)
البته مدل مال من blu ray نداره ولی کلا راضیم اگه کسی خواست بگیره بهش پیشنهاد میکنم انتخاب عالییه .
بازی هایی نظیر COD Black OPS و AC : Brother Hood و Witcher 2 رو با بهترین کیفیت اجرا کردم .اصلا بازی ریپ نمیزنه .
با توجه به 8gb رمی که داره و cpu قوی بهترین رندر هارو با مکس باهاش میگیرم و خیلی سریع جواب میده .
صدای خوبی داره .راضی کنندس . سرعت BL ش خوبه .کیفت مانیتورشم عالیه .
و کلا چیز توپیه .
این پست هم زدم به خاط اینکه :
اولا خودم یادمه میخواستم لپ تاب بگیرم دخلم اومد و کل نتو زیر رو رو کردم گفتم شاید بتونم به کسی کمکی کرده باشم .
دوما یادمه یه دوستی تو این تاپیک بود فکر کنم گفت که وقتی لپ تابتونو خریدید نرید حاجی حاجی مکه بیاید و انتخابتونو بگید چی بوده و نظرتونو بگید شاید یه کمکی به کسی کردید .
موفق باشید .(همیشه بهترین ها گرون ترین ها نیستن!)
نقل قول:
چند اینچ باشه ؟
اگر از سونی می خواهی با این مبلغ میشه از سری جدید F2D خرید کرد.
در بین 14 اینچی ها از سری CA سونی که طراحی خاصی داره.
از بین 13 اینچی ها هم سری SB سونی.
در توشیبا هم باز بستگی داره مثلا سبک وزن های توشیبا portege R هستند که 13 اینچی با کانفیگ خوبی هستند
در بین نوت بوک های حرفه ایی اون هم میشه از سری A665 sattliteهست که مشخصات خیلی خوبی داره و 15.6 اینچ هست
مشخصات و امکانات کامل اینها هم در سایت اصلی هر دو هست
نوت بوک لمسی بزرگتر از 13 اینچ اینا هم هست؟ مثلاً 15.6 اینچ.
منظورم یه چیزی تو مایه های HP EliteBook 2760p Tablet PC هست ولی این هم 12.1 اینچه کوچیکه هم فکر نکنم ایران پیدا بشه چون جدیده.
سلام دستان نظرتون درباره ی ASUS - N53Sv چیه؟
CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640 GB SATA / LCD: 15.6"
دوستان سلام
یه کمک فــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــوری !
من شنبه صبح باید برم یه لپتاپ بخرم:
1_ تا 1500
2- 14 اینچ ( به خاطر وزن)
3- برند هیچ اهمیتی نداره
4- بهترین کانفیگ
5- usb3 داشته باشه حتما ، اگه Bluray هم داشته باشه خیلی بهتره
دوستان لطفا 4-5 مدل بگید اگه مزیت و معایبم داره بگید که شنبه برم یکدوم پیدا کنم بخرم
خیلی خیلی خیلی ممنون
بچه ها من موندم بین ASUS - N53Sv و DELL - XPS L502X کدوم را انتخاب کنم
در ضمن برای کار های گرافیکی میخوام
سلام
میشه یکم اطلاعات در مورد این دو مدل لپ تاپ بهم بدید؟ (مشخصات سخت افزایش را میدونم، بهم بگید کلا خوب هستن یا نه! ارزش پول خرج کردن دارن یا نه)
Dell XPS L502x
Dell insprion N4010
اگه میشه قیمت همین الانش توی بازار را هم بگید
من فقط همین دو مدل مد نظرم هست! اگه با همین هزینه مدل های بهتری هم مد نظرتون هست بگید لطفا
ممنون
دوستان میخوام ببینم Asus N53SV و K53SV که معرفی کردید CPUــشون این مشکلی که اینجا نوشته نداره؟
N53SV با کانفیگ i7 2630QM تی وی تیونر داره؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=492934
راسته بعضی جا ها نوشتن سری های N53 بدنشون برق داره؟
بین DV6 6090 با یکی از این ایسوس ها موندم... از HP میترسم خراب بشه چون گارانتی درست حسابی هم نداره شرمنده آشنامون بشم. این ASUS ها چند سال گارانتی بین المللی دارن؟
متشکرم. :11:
نظرتون درباره اين سيستما چيه؟ كدومش؟
Sony VAIO F13WFX
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.2 کیلوگرم
پردازنده: Intel 1.73 Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 425M GPU 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 16.4" - Bright LED
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
قیمت : 1470000 تومان
Sony VAIO F13UFX
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.2 کیلوگرم
پردازنده: Intel 1.73 Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 310M GPU 512 MB UpTo 1970 MB
صفحه نمایش: 16.4" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
راستي گارانتي معتبر سوني چيه؟
و Intel 1.73 Core i7 2.93 GHz يعني حداقل فركانس 1.73 و حداكثر 2.93؟ درسته؟
نقل قول:
من توی نت دنبال همچین چیزی بودم به اینها رسیدم : asus n43sn/n43sl/k43sv
i7-2630
upto 8 gb ddr3
gf 540 2gb dedicated
640gb h.d.d.
n43sl/sn--> bluray/usb3
حالا نمی دونم که کدوم تو بازار باشه
هفته ی پیش n43 sl رو با کانفیگ زیر خریدم 1.280 :نقل قول:
i7 2630qm
ram 4gb
nvidia GT540M 2gb
hdd 640 gb
usb3
Blu-ray drive
بدون ویندوز و با گارانتی مادیران
خیلیل خیلیل مبارک باشه ! ازش تعریف کنید ببینیم چطوره ؟؟!نقل قول:
n43sn تون بلوری رایتر داره؟ دی وی دی و سی دی رو هم که رایت می کنه درسته؟؟؟
روش دست می کشین برق داره؟
شارژش چطوره؟ صداش ؟ سرعت ؟ کلا تعریف کنید لطفا چون فکر کنم خیلی ها بخان همچین چیزی بگیرن
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
n43sn هم هست؟؟
نقل قول:
من 1240000( N53jq (i7 500 4 GB 425 usb3 win7 orginal خریدم اونم بدنش موقع شارژ یکمی یرق داره ولی این مشکل انگار تو تمامی لبتاب های بدنه فلزی هست
فقط موقع شارژ اين مساله هست؟؟نقل قول:
چقدر محسوسه؟؟يعني به صورت الكتريسيته ساكن ه يا مداوم جريان برق اذيت مي كنه؟؟؟
مي تونين راحت وفتي تو شارژه باهاش كار كنين؟
در مورد مشکل برق داشتن بدنه باید بگم که اصلا اذیت نمیکنه و فقط زمانی که به شارژر وصله دستتون رو روی قسمت های آلومینیومی حرکت بدین یه چیزایی رو احساس میکنین ولی اذیت نمیکنه این مشکل فقط در ایران و جاهایی که سیم ارت ندارن و جود داره
مال من n43sl هست و n43sn پیدا نکردم
blu-ray writer نداره فقط reader هست ولی cd و dvd writer داره
تنها عیبی که داره مانیتورشه که زوایای دید عمودی بدی داره اگه یه کم مانیتور بالا و پایین بشه رنگها برمیگردن و کلا رنگها خیلی زنده نیستن
cpu و کارت گرافیکش که عالی و قوی هستن طوری که همه ی بازیهای جدید رو میشه رو تنظیمات high بازی کرد
از لحاظ باتری و شازژ هم خوبه میشه حدود 4:30 ساعت با wireless تو اینترنت چرخید یا 3:30 فیلم دید
صداش هم به نسبت بقیه لپتاپها بلندتر و با کیفیت تر است
در کل به نسبت قیمتش پیشنهاد میشه
سلام
از دوستان کسی نوت بوک ASUS U43SD رو خریده ؟؟
آیا میدونید قیمتش تو ایران حالا چنده؟؟ گمون کنم حول و حوش 1,250,000 باشه!
نظرتون دربارش چیه؟
انگار DVD یا Blu-ray نداره ، تو عکس و مشخصاتش که اینطور بود!!!!!!!!!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید:40:
فکر کنم مدل sd وجود نداشته باشه تو سایت ایسوز هم دو مدل sn و sl هست که sl تو بازار هستنقل قول:
مرسی ولی پس این چیه دوست عزیزنقل قول:
[HTML]http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U43SD/[/HTML]
شما احتمالا تو قسمت سري n رفتيننقل قول:
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
نقل قول:
خيلي خيلي ممنون
در مورد مانيتورش لطف مي كنيد بيشتر توضيح بديد؟ دقيقا متوجه نشدم ، يعني چي رنگا زنده نيستند؟ تو ذوف ميزنه؟؟
شما k43sv رو هم بررسي كرديد؟ كلا جز اين مدل از همين اسوس يا برند هاي ديگه مشابهي داره؟
درسته اشتباه از من بود با سری N قاتی کردمنقل قول:
u43sd رو یادم نیست ولی یادمه u43 و از سری baboo تو بازار بود قیمتش هم حول وحوش 1.200 1.300 بود
در مورد مانیتورش نسبت به بقیه لپتاپ ها خیلی بد نیست مثل hp dv6 که دیدم بود ولی نسبت به مانیتور external با صفحه ی مات کیفیت تصویرش و رنگها جالب نیستندنقل قول:
در مورد k43sv هم که مشخصاتشون یکی هست ولی مقایسه که کردم کیفیت ساخت سری N خصوصا تاچ پدش بهتر بود و از لحاظ ظاهری هم سری N زیبا تره
تو برندای دیگه lenovo y460p مشابهشه و سری جدید y470 که تو ایران هنوز ندیدم کارت گرافیکش از n43 قوی تره
y460p مقداری گرافیکش ضعیف تره و usb 3 نداره بجاش 200 گرم سبک تره
واقعا optical drive نداره؟؟(u43sd)نقل قول:
اینطور که تو سایت ایسوس دیدم نداره
جدیدا برای سبکتر و کوچیک تر کردن لپتاپ ها optical drive رو حذف میکنن و در صورت لزوم از درایو اکسترنال باید استفاده کنین
فرق U43SD با U43JC فقط تو باتری و درایو نوریشونه؟؟ یا پردازنده JC قوی تره؟؟نقل قول:
قیمت مدل U43JC حدودا چقده؟
sd از پردازنده های نسل جدید sandybridge استفاده میکنه که قدرت بیشتری دارن و مصرف برقشون کمتره و در نتیجه شارژ بیشتری رو نگه میداره پس از لحاظ پردازنده sd بهتره (به غیر از مدل i7 jc که قویتره ولی بسیار پر مصرفتر)نقل قول:
کارت گرافیک sd ،هم به مراتب قویتر از jc هست پس برای بازی مناسب تره
قیمت حدود 1 ماه پیش jc برای مدل i5 حدود 1.300 بود
مرسي بابت اطلاعات كامل ، راستي مگه y460p و y470 تو ايران اومدن؟؟نقل قول:
اون ال سي دي رو كحا ميشه نمونه اش رو ديد؟ يعني جايي هست كه بشه چك كرد؟؟ انگار قبلا وسط پاساژ ها واسه چك مي زاشتم لب تاب هارو ، مثلا اگه اونجا يه مدل ديگه از n43 باشه ال سي ديش فرقي مي كنه با اين مدل؟
y460p که هست y470 رو هم شنیدم تیر قراره بیاد
در مورد تست مانیتور هم همون تو پاساژا که لپتاپارو برا تست گذاشتن بهترین گزینست
مانیتور n43 های مدل های مختلف هیچ فرقی با هم ندارن
سلام به همه دوستان
در مورد لپتاپ dell سوال داشتم من dell -xps core i7 دیدم که مشخصاتش خوب بود فقط صفحه نمایش 15.6 بود می خواستم ببینم dell xps با همین مشخصات یعنی cpu core i7 هست که صفحه نمایش کوچکتر داشته باشه مثلا 14 اینچ خیلی ممنون اگه قیمت مدل مورد نظر هم بگید.
البته اگر مدل دیگه ای هم از dell به جز xps با همین مشخصات و رنج قیمت هست معرفی کنید