مثل اینکه کسی نمیدونه!
Printable View
مثل اینکه کسی نمیدونه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسامي پذيرفته شدگان مقطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامي فردا پنج شنبه اعلام مي شود. به گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي، دكتر ناصر اقبالي رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اعلام اين خبر گفت: اسامي پذيرفته شدگان كارشناسي پيوسته و ناپيوسته فردا پنجشنبه اعلام مي شود. وي افزود: داوطلبان مي توانند با مراجعه به سايت مركز آزمون به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به وضعيت خود اطلاع حاصل كنند. رييس مركز آزمون در ادامه گفت: پذيرفته شدگان مي توانند از روز يكشنبه مورخ 24/6/92 لغايت دوشنبه 26/6/92 به واحد يا مراكز پذيرفته شده مراجعه كنند. اقبالي افزود: مدارك لازم جهت ثبت نام شامل اصل ديپلم كامل متوسطه يا گواهي قبولي پايان تحصيلات نظام قديم دوره متوسطه و يا اصل گواهي اتمام پيش دانشگاهي نظام جديد متوسطه به همراه تصوير آنها، اصل شناسنامه عكس دار و دو برگ كپي از تمام تصاوير آن، اصل كارت ملي و فتوكپي آن، 6 قطعه عكس 4×3 (براي مشمولين 12 قطعه) و مدركي كه وضعيت نظام وظيفه برادران مشمول را مشخص نمايد، مي شود. رئيس مركز آزمون در پايان گفت: راهنماي پذيرفته شدگان اين دوره روز شنبه مورخ 23/06/92 بر روي سايت روابط عمومي مركز آزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهد گرفت كه پذيرفته شدگان مي توانند براي اطلاع بيشتر به جزئيات ثبت نام به سايت مراجعه كنند.
هفته دیگه ظاهرا
روال انصراف از دانشگاه چه طوریه؟؟من دولتی مترجمی قبول شدم میخوام برم انصراف بدم..سربازی که مشکلی نیست؟
دوستان توی مدارک ثبت نام زده "مدرکی که وضعیت نظام وظیفه رو مشخص کنه"
حالا من دانشجوی پیام نورم. 2 ترم هم خوندم و از معافیت تحصیلی استفاده میکنم.
حالا برای وضعیت نظام وظیفه مدرک انصراف از دانشگاه رو ببرم کافیه یا باید برم پلیس +10 ؟؟
هنوزم از پیام نور انصراف ندادم. اول باید انصراف بدم دیگه درسته؟؟
آزاد با آزمون کی اعلام میشه ؟
كارنامه دوره بدون آزمون کارشناسی پیوسته اعلام شد
حالا با آزمونش کی اعلام میشه؟
وقتی مهلت ثبت نام بدون آزمون رو زدن تا 2 شنبه همین هفته!! بعد اگه طرف با آزمون قبول شد و بخواد بره باید چیکار کنه؟
شما ثبت نام کردی یا فقط قبول شدی ؟نقل قول:
تا آخر این هفته اعلام میشه..نقل قول:
از بابت ثبت نام و انتخاب واحد نگران نباشید، زمانی که نتایج اعلام شد توی خود وب سایت دانشگاه آزاد ی که قبول شدید زمان ثبت نام و امتخاب واحد برای با آزمون ها مشخص میشه و البته اکثرا هم خودشون زمان مورد نظر رو از طریق SMS اطلاع میدن.
من عمران میخوندم و بعد از دو ترم انصراف دادم و یک و نیم برابر شهریه ثابت ازم گرفتن که واقعا زور داشت ...نقل قول:
الان میخوام برم جهرم دانشگاه دولتی ثبت نام کنم.
مسئله اینجاست الان اون بنده خداهایی که نتیجه بدون آزمونشون اومده زمان ثبت نامشون همین فردا و دوشنبه هستشنقل قول:
بعد اگه قرار باشه با آزمون تازه آخر هفته نتیجه اش بیاد الان این بنده های خدا چی کار کنند؟
الان نمیدونند چی کار کنند.اگه ثبت نام کنند بدون آزمون رو و بعد نتیجه با آزمون هم که آخر هفته میاد! جای خوب قبول بشند، اون وقت پولی که بابت ثبت نام بدون آزمون دادن میپره که
سلام.
بنده فارغ التحصیل کارشناسی دانشگاه آزاد هستم و جدیدا خدمت سربازی رو تموم کردم اما کارتم هنوز نرسیده، اما موقع تسویه حساب از یگان "گواهی پایان خدمت دوره ضرورت" رو با عکس و مهر فرمانده یگان بهم دادن.. آیا با این میشه از دانشگاه اصل مدرک کارشناسی رو گرفت یا حتما باید با کارت مراجعه کنم؟
دوست عزیز شما صبر کن تا نتیجه با آزمونت بیاد، نگران نباش.. دانشگاه آزاد عجله ای برای ثبت نام شما نداره.. یک ماه دیگه یا 1 سال دیگه هم بری باز ثبت نامت میکنه.. در ضمن ثبت نام بدون آزمون رو دوباره تمدید کردن!! یعنی اینکه خیلی از ظرفیت های دانشگاه ها هنوز خالی هست.. من خودم یکسال با تاخیر ثبت نام کردم، مرخصی و اینا هم نگرفته بودم..نقل قول:
من والله 5.6 سالی از لیسانسم میگذره.من برای خودم نمیگمنقل قول:
کلا این سیستمشون برام خیلی جالبه
سال به سال بدتر و پول پرست تر میشن دانشگاه های ما
بابا بد بختی اینه که من دانشگاه غیر انتفاعی قبول شدم میخام بدونم اگه آزاد رشته بهتری قبول میشم برم اون وری مردشوری اعلام نمیکنه!!!!!!!!!!!!!:n28:
ببین گیر کیا افتادیم بقرعان:19: مرده شور این مملکت بی در و پیکرو ببرند ...:n15:
ازاد ای تی قبول شدم دوست ندارم ولی پارسال فیزیک مهندسی تهران قبول شدم نرفتم للان میزارن برم???? ثبتنامم میکنن
بله ولی باید شهریه ثابت دو ترم رو پرداخت کنیدنقل قول:
این توی دفترچه نوشته شده،یعنی دانشجوی انصرافی دانشگاه آزاد نمیتونه بره دولتی ثبت نام کنه؟؟؟؟نقل قول:
* تذكرات مهم:
1) دانشجويان انصرافي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي كشور و همچنين دانشگاه پيام نور، مراكز تربيت معلم وابست ه ب ه وزارت آموز ش و
پرورش و ديگر مؤسسات آموزش عالي (مؤسسات آموزش عالي غيردولتي غيرانتفاعي ، دانشگاه آزاد اسلامي و ...) كه از معافيت تحصيلي
استفاده كرده اند، لازم است پس از انصراف قطعي از تحصيل ، خود را براي اعزام ب ه خدمت به بخش هاي وظيفه عموم ي معرف ي و ب ه خدمت
اعزام شوند . بديهي است اين دسته از داوطلبا ن پس از انجام خدمت دوره ضرورت، حق ثبت نام و شركت در آزمو ن هاي سراسر ي بعد ي را
خواهند داش ت
حالا تکمیل ظرفیت رشتهای با ازمون کی هست ? الان که تکمیل ظرفیت بدون ازمونه
دوستان لطفاً جواب بدید
نقل قول:
شما اول باید انصراف بدید، بعد برید نظام وظیفه تا تکلیفتون مشخص بشه که میتونید بعد از انصراف ادامه تحصیل بدید یا نه، اگه مشکلی نباشه یه نامه بهتون میدن که ببرید دانشگاه که ادامه تحصیل شما مانعی نداره. با پلیس +10 کاری ندارید.نقل قول:
ممنوننقل قول:
مگه قانونش این نیست که بعد از انصراف یکسال فرصت هست برای ادامه تحصیل؟؟
پس برای چی دیگه باید برم نظام وظیفه؟
یعنی امکان داره نذارن ثبت نام کنم دانشگاه جدید؟؟ فقط یکسال از معافیت تحصیلی استفاده کردم
انتخاب اولم (مهندسي شهرسازي واحد مشهد) قبول نشدم:n03:
انتخاب دوم (شهرسازي) قبول شدم :n03:
شهرسازي با م شهرسازي چه فرقي ميكنه دقيقا ؟ :n03:
آهان، من اینکه شما فقط 2 ترم خوندید رو ندیدم.. اگه هنوز فرصت دارید نه مشکلی نداره، اما از مسئول نظام وظیفه دانشگاهتون هم سوال کنید تا خیالتون راحت بشه.نقل قول:
خیالم راحت شد. فکر کردم دیگه کارم تمومهنقل قول:
میخوام اول برم دانشگاه آزاد سوال کنم بعد که مطمئن شدم بیام از پیام نور انصراف بدم.
این مراحل انصراف بیشتر از یک روز طول میکشه؟؟
آخه دانشگاه آزاد مهلت ثبت نام کارشناسی پیوسته بدون آزمون رو تا فردا (25 شهریور) اعلام کرده.
حالا اگه فردا نتونستم برم مشکلی پیش نمیاد؟؟
چطور مهلت ثبت نام تا فرداست ولی هنوز ثبت نام سایت Azmoon بازه :n13:
سلام
دوستان من 43 واحد تا حالا پاس کردم
میخوام انصراف بدم آیا مدرک معادل میدند؟
کارشناسی پیوسته میخونم
آیا یه خانوادم خبر میدند؟از چه طریقی؟
دوستان اگه کسی دانشگاه آزاد امسال کنکور داده باشه و انتخاب اول قبول شده باشه میتونه انتخاب های بعدیش مثل انتخاب دوم را بره؟ممنون میشم سریع جواب بدید خیلی فوریه
سلامنقل قول:
ماده 67 :
معادلسازي واحدهاي درسي گذرانده شده، پذيرفته شدگاني كه قبلاَ دروسي را در يكي از واحدهاي دانشگاهي و ساير مؤسسات آموزش عالي معتبر داخل و خارج از كشور گذرانده اند، مشروط به شرايط زير است :
1-67 – دانشجو با توجه به سوابق تحصيلي خود، مجاز به تحصيل در رشته جديد باشد.
2-67 – دانشجو از طريق آزمون سراسري وارد دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي مربوط شده باشد.
3-67- دروس گذرانده شده قبلي از نظر تعداد واحد درسي كمتر از تعداد واحد درسي دوره جديد نباشد.
4-67- محتواي آموزشي دروس گذرانده شده، حداقل 80 درصد با محتواي دروس مشابه در رشته جديد مطابقت داشته باشد. و نمره های هر یک از دروس کمتر از 12 نباشد.
تبصره 1 : معادلسازي دروس، توسط 3 نفراز اعضا گروه آموزشي ذي ربط در واحدهاي دانشگاهي پذيرنده دانشجو با رعايت موارد فوق انجام مي شود.
تبصره 2 : نمرات دروس پذيرفته شده، عيناَ در كارنامه دانشجو ثبت مي شود و در تعيينميانگين نيمسال محاسبه نمي گردد، ولي در محاسبه ميانگين كل نمرات در پايان دوره محاسبه خواهد شد.
تبصره 3 : به ازاي هر 20 واحد درسي معادلسازي و پذيرفته شده، يك نيمسال و كسري ازواحدهاي باقي مانده كه از 12 واحد كمتر نباشد نيز يك نيمسال از مدت مجاز تحصيل كسرمي گردد.
تبصره 4- پذیرفته شدگان آزمون سراسری در دوره های کاردانی و کارشناسی چنانچه قبلا دروسی را در یکی از دوره های کاردانی یا کارشناسی گذرانده باشند برابر مفاد ماده 67 آیین نامه آموزشی و بند های مربوطه قابل معادلسازی است .
تبصره 5 – دروس فارغ التحیصلان مقاطع کاردانی و کارشناسی که در آزمون ورودی مقاطع کاردانی یا کارشناسی رشته یا گرایش دیگری پذیرفته می شوند برابر مفاد ماده 67 آیین نامه آموزشی وبندهای آن قابل معادلسازی است .
تبصره 6- هزینه معادلسازی هر واحد درسی برابر یک سوم شهریه متغییر درس مربوط مطابق با آخرین دستور العمل شهریه می باشد .
تبصره 7- معادلسازی و پذیرش دروس گذرانده شده دانشجویان انتقالی و میهمان بر اساس ماده 52 و تبصره های آن انجام پذیر است .
تبصره 8- معادل سازی دروس عمومی و تربیتی دانشجویان و فارغ التحصیلان مراکز تربیت معلم با دروس دانشگاهی بر اساس مصوبه جلسه 288 شورای عالی برنامه ریزی مورخ 13/9/73 که ضمیمه این آیین نامه می باشد انجام میگیرد .
تبصره 9 – معادلسازی باید در نیمسال اول شروع به تحصیل دانشجو انجام شود لیکن چنانچه بدلایلی به تأخیر افتد انجام آن باید با مقررات زمان شروع به تحصیل دانشجو صورت گیرد.
+
تا جایی که من میدونم خانوادتون در جریان قرار نـمیگیرند
مگر اینکه قوانین تغییر کرده باشه که به طریقی اونها رو مطلع کنند.
موفق باشید....
منظورم از معادل، فوق دیپلم بودنقل قول:
+
تا جایی که من میدونم خانوادتون در جریان قرار نـمیگیرند
مگر اینکه قوانین تغییر کرده باشه که به طریقی اونها رو مطلع کنند.
موفق باشید....
آیا در صورت انصراف مدرک فوق دیپلم به من میدهند یا خیر؟
متاسفانه با این تعداد واحد پاس کرده به شما مدرک کاردانی در رشته تعلق نمیگیره.. شما باید به اندازه واحدهای یک رشته کاردانی که حدود 70 واحد یا بیشتر میشه درس پاس کرده باشید.. اگه انصراف بدید هیچ مدرکی به شما نمیدن.. به نظر من اینکار رو نکنید!نقل قول:
این موضوع رو فکر نمی کنم به خانواده اطلاع بدن.. زمان ما که اگه یک ترم مشروط میشدید یه نامه میفرستادن در خونه.. البته میتونید آدرسی که به دانشگاه دادید رو عوض کنید و یه آدرس جعلی بهشون بدید.. مشکلی هم پیش نمیاد..
نخیر، وقتی انتخاب اول رو قبول شدید همون به عنوان رشته شما محسوب میشه، مگه اینکه بعدها تغییر رشته بدید که کار بسیار دشواره در سیستم آموزشی دانشگاه آزد..نقل قول:
انصراف بیشتر از یک روز طول بکشه؟ نه بابا، همش کار 1 ساعته.. اینور اونور میفرستنت امضا جمع میکنی و اینا..نقل قول:
دانشگاه ثبت نام قبول شدگان رو به مرور انجام میده.. مثلا اونایی که قبلش گزینش کرده رو یکسریشونو ثبت نام میکنه و مهلت ثبت نام تا 1 مهر معمولا ادامه پیدا میکنه.. حتی بعضی از دانشجویان روز حذف و اضافه که 7 تا 10 روز بعد از شروع ترم هست هم ثبت نام میکنن و یه عده رو وسط ترم هم ثبت نام میکنه!! کلا برنامه زمان بندی ثبت نام دانشگاه آزاد حساب و کتاب نداره.. پوله که حرف اول رو میزنه.. پول داشته باش برو آخر ترم انتخاب واحد کن! بعضی دوستان ما اینکار رو میکردن:n02:
اقا دانشگاه ازاد واحد تهران شمال شیمی محض چطوره ؟ قبولیدم :n02:
ببخشید این دو بند با هم تناقض نداره :
یعنی من که دانشجوی کارشناسی پیوسته پیام نورم نمیتونم انصراف بدم و آزاد ثبت نام کنم؟؟نقل قول:
- دانشجوياني كه تمايل به انصراف و شروع به تحصيل مجدد دارند در طول تحصيلات دانشگاهي فقط يك بار مجاز به انصراف ميباشند مشروط بر اين كه در سنوات مجاز تحصيلي انصراف داده و از زمان انصراف تا شروع به تحصيل مجدد بيش از يك سال سپري نشده باشد.
- دانشجويان مقاطع كارشناسي و بالاتر (پيوسته) كه پس از انصراف يا اخراج با اخذ مدرك مقطع پايينتر فارغالتحصيل شناخته ميشوند تا پايان خدمت دوره ضرورت يا اخذ معافيت دائم مجاز به ادامه تحصيل نيستند.
سلام رفقا
من خواهرم در رشته الهیات و معارف اسلامی-فقه و مبانی حقوق اسلامی / واحد تهران جنوب دانشگاه ازاد قبول شده ولی نمیدونم محل دانشگاه کجاست و ایا این رشته همون رشته حقوق هستش ؟
کسی میتونه راهنمایی کنه
کسی نیست جواب بدهه:n27:
نقل قول:
من خواهرم در رشته الهیات و معارف اسلامی-فقه و مبانی حقوق اسلامی / واحد تهران جنوب دانشگاه ازاد قبول شده
ولی نمیدونم محل دانشگاه کجاست و ایا این رشته همون رشته حقوق هستش ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
کسی نیست جواب بدهه
تا اونجایی که من یادمه آخر دفترچه ها آدرس دانشگاه ها رو می نوشتن...
حتی میتونید براحتی سرچ کنید..
در هر صورت :
ساختمان مرکزی دانشگاه تهران جنوب: تهران - خیابان کریمخان زند - خیابان ایرانشهر شمالی -
نبش خیابان آذرشهر-منطقه پستی 11- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
azad.ac.ir ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
و همینطور که معلوم هست فقه و مبانی حقوق اسلامی
یکی از گرایش های الهیات و معارف اسلامی هست و
از لحاظ زیرگروه با رشته ی حقوق متفاوته.
با دروودنقل قول:
اگر ممکن است این قوانین رو بفرمایید تا بنده پیگیری نمایم که به شدت نیازمند کسب مهمانی هستم!
کیا تهران جنوب قبول شدن تورو خدا راهنمایی کنن من پارسال قبول شدم میخوام امسالو یرم ولی نمیدوتم این ثبتنام اینترنتیش چجوریه ,,,, اصلا من که پارسال قبول شدم لازمه ثبتنام نتی چون نوشته واسه امسالیا